قند، خطر سرطان را تشدید می‌کند
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
استخدام_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
دکتر استرکی_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
دکتر استرکی_2
استخدام_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۱۶۰۸۹
۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۹
۴۶۵۸
محققان بلژیکی با انجام یک پژوهش 9 ساله، موفق به شناسایی مکانیسم تشدیدکننده خطر سرطان با مصرف قند شدند.
وب سایت سیناپرس: محققان بلژیکی با انجام یک پژوهش 9 ساله، موفق به شناسایی مکانیسم تشدیدکننده خطر سرطان با مصرف قند شدند.
 
 سم‌سفید افسانه نیست؛ قند خطر سرطان را تشدید می‌کند

تمامی سلول ها در بدن انسان به انرژی نیاز دارند و این انرژی را از قند موجود در موادغذایی که مصرف می کنیم، تأمین می کنند. سلول های سرطانی هم برای رشد، به قند نیاز دارند، اما مصرف گلوکز توسط آنها بسیار بیشتر از سلول های سالم است.

این تأثیر که به نام اثر واربورگ (Warburg effect) شناخته می شود، احتمالا با نرخ رشد سریع سلول های سرطانی در ارتباط است. تعیین این نکته که آیا اثر واربورگ یک نشانه یا علت بروز سرطان است، بسیار دشوار است.

پیش بینی می شود که رشد سلول های سرطانی از طریق محروم کردن آنها از قند، متوقف می شود، اما مشکل اینجاست که روشی برای قطع دسترسی سلول های سرطانی به قند در عین عرضه آن به سلول های سالم وجود ندارد.

به همین دلیل است که مکانیسم بیولوژیکی در پس افزایش متابولیسم گلوکز حائز اهمیت بوده و می تواند کلید گرسنه نگه داشتن سلول های سرطانی باشد.

ارتباط بین مصرف قند و سرطان از مدت ها قبل شناسایی شده است، اما نحوه عملکرد آن دقیقا مشخص نیست. مطالعه اخیر، بر تأثیر متابولیکی که بیش از 90 سال از شناخت و درک آن می گذرد، متمرکز بود.

یوهان تولاین (Johan Thevelein) محقق ارشد دانشگاه کاتولیک لون (KU Leuven) گفت: در این پژوهش نشان دادیم که چگونه مصرف بیش از اندازه قند توسط سلول های سرطانی، منجر به چرخه حیرت انگیز تحریک مداوم رشد و توسعه این سلول ها می شود. بنابراین می توانیم رابطه میان تقویت اثر واربورگ و تهاجمی شدن تومور را توضیح دهیم. این نتایج، پایه ای برای تحقیقات دقیق تر و متمرکزتر در این حوزه هستند.

در این مطالعه از سلول های مخمر استفاده شد و به طور خاص، خانواده ژن Ras - خانواده ای از ژن ها که در تمامی سلول های حیوانی و سلول های سرطانی انسانی وجود دارند - مورد بررسی قرار گرفت. مطالعه جهش های ژن Ras در مخمر، ابزار بسیار مفیدی برای تحقیقات سرطان است.تولاین تأکید کرد: با بررسی مخمر مشاهده کردیم که تخریب قند از طریق فروکتوز متوسط 1.6- بیوفسفات با فعال شدن پروتئین های Ras مرتبط است که باعث تحریک تکثیر مخمر و سلول های سرطانی می شود.

محققان براین باورند، مخمر که دارای هجوم غیرمنتظره گلوکز است، باعث بیش از اندازه فعالیت پروتیئن های Ras شده و این امکان را برای سلول ها فراهم می کند تا با سرعت بیشتری رشد کنند.

تولاین افزود: یافته های این مطالعه برای شناسایی علت اصلی اثر واربورگ کافی نیست و به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.

نتایج این پژوهش در مجله Nature Communications منتشر شد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
تاپ لپتاپ_1
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
تاپ لپتاپ_3
بهمن پور_داخلی4
تاپ لپتاپ_4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تاپ لپتاپ_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کیان برنا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
دکتر عارفی - فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر