غذاهای محبوب محلی ایران
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
کتاب لند_3
لایکو_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_4
سمپاشی امحا_2
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۱۸۶۸۱
۰۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۵
۳۱۵۰۷
در این مطلب طرز تهیه سه نوع غذای محلی محبوب ایرانی را برایتان آورده ایم.
ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه نوع غذای محلی محبوب ایرانی را برایتان آورده ایم.
 
آبگوشت قورمه سبزی (همدان)

ستایش پاکدل

مواد لازم:

  • سبزی قورمه: 250 گرم
  • گوشت آبگوشتی چرب: نیم کیلو
  • لوبیا چیتی یا قرمز: 1 پیمانه
  • لیمو عمانی (متوسط): 4 عدد
  • پیاز (سرخ شده): 2 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • سیب زمینی (متوسط): 2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • ماست: به میزان لازم

 غذاهای محبوب محلی ایران
 
طرز تهیه:

گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ می کنیم. سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم نیم پز شود. لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون می آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می ریزیم. در پایان پس از پختن مواد دو عدد تخم مرغ را جداگانه می شکنیم و در غذا مخلوط می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم. این آبگوشت را با ماست مصرف می کنیم.



کولی غورابیج (شمال ایران)

راضیه عمادی

مواد لازم:

  • ماهی کولی: نیم کیلو
  • مغز گردو: 150 گرم
  • نعناع، چوچاق، حلواش و گشنیز: 250 گرم
  • (چوچاق و حلواش از سبزی های بومی هستند. اگر در دسترس شما نمی باشد از ریحان و مرزه استفاده کنید.)
  • شکر (در صورت چاشنی دار بودن): یک قاشق سوپ خوری
  • آب: 4 لیوان
  • آبغوره: یک قاشق سوپ خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

 غذاهای محبوب محلی ایران
 

طرز تهیه:

گردو را پس از آسیاب کردن با 4 لیوان آب می گذاریم بپزد و به روغن بیفتد. پوست ماهی کولی را می گیریم و کمی نمک و زردچوبه به آن می زنیم و در روغن سرخ می کنیم و به گردوی به روغن نشسته اضافه می کنیم. پس ماهی کولی سرخ شده، نمک، فلفل، زردچوبه، شکر و آبغوره را اضافه کرده روی حرارت خیلی ملایم می گذاریم دو جوش بزند و به روغن بیفتد، سپس با نان یا کته میل می کنیم.



خورشت سیروشوید (ماسوله گیلان)

بیتا منوچهری

مواد لازم:

  • گوشت راسته بدون استخوان: نیم کیلو
  • سیر: 5 تا 6 حبه
  • باقلا تازه: 1 پیمانه
  • روغن: به میزان لازم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

 غذاهای محبوب محلی ایران
 
طرز تهیه:

گوشت را ریز یا به صورت قیمه ای خرد می کنیم، کمی تفت می دهیم و با مقداری آب و نمک و زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم. باقلا را از یک پوست بیرون آورده و به گوشت که هنوز کاملا پخته نشده است اضافه می کنیم. سیر را پوست گرفته خلال کرده و در روغن کمی سرخ می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم تا غذا کاملا بپزد و جا بیفتد.
 
تخم مرغ ها را می شکنیم و با چنگال می زنیم و یا درسته داخل غذا می ریزیم و بهم می زنیم. کمی نمک و زردچوبه هم به خورشت اضافه می کنیم و بعد از جا افتادن با کته یا برنج صافی میل می کنیم.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر