یک پرس چلوکباب هزار تومان است؟!
اکنون حتی قیمت دنبه و چربی حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان است، حال چگونه میشود که گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد و با قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار میشود که با هر کیلوی آن میتوان ۱۰ سیخ کباب کوبیده تهیه کرد که با احتساب برنج هندی و ظروف یکبار مصرف غیراستاندارد، در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود ۱۰۰۰ تومان میشود!
ایسنا نوشت: اکنون حتی قیمت دنبه و چربی حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان است، حال چگونه میشود که گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد و با قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار میشود که با هر کیلوی آن میتوان ۱۰ سیخ کباب کوبیده تهیه کرد که با احتساب برنج هندی و ظروف یکبار مصرف غیراستاندارد، در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود ۱۰۰۰ تومان میشود!
حسین محمدی، رییس اتحادیه آشپزخانهها، کترینگها و غذاهای سنتی اظهار کرد: به هیچ عنوان به فروش غذاهای ارزان و ارزان فروشی انتقاد نداریم، اما با آشغالفروشی مخالفیم. اکنون تمام شهر تهران مانند سوپرمارکت پر از داروخانه شده است که اگر ریشه این بیماریها را در نظر بگیریم به مواد غذایی میرسد.
وی ادامه داد: غذا میتواند داروی ما باشد، اما اکنون ۱۶ مدل اسانس وارد بازار شده و در غذاهای مختلف از اسانسهایی با طعم برنج ایرانی، زعفران، روغن کرمانشاهی و مواردی از این دست استفاده میشود.
رییس اتحادیه آشپزخانهها، کترینگها و غذاهای سنتی در عین حال اظهار کرد: این اسانسها در بسیاری موارد در غذاهایی که با قیمتهای ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ تومان به فروش میرسند، مورد استفاده قرار میگیرد که جای تاسف بسیار دارد.
محمدی افزود: اکنون حتی قیمت دنبه و چربی حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان است، حال چگونه میشود که گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد و با قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار میشود و با هر کیلوی آن میتوان ۱۰ سیخ کباب کوبیده تهیه کرد!؟
وی ادامه داد: حال اگر برنج هندی هم به این کباب اضافه و با ظروف یکبار مصرف غیراستاندارد جمع شوند، در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود ۱۰۰۰ تومان خواهد شد و عدهای این چلوکباب را به قیمت ۳۰۰۰ تومان به فروش میرسانند، اما باید توجه داشت این نوع غذاها مشکلات و بیماریهای متعددی برای مردم به همراه خواهند داشت. برهمین اساس درخواست ما آن است که افراد غذای بیکیفت و ارزان خریداری نکرده و سراغ واحدهای بدون مجوز نروند.
رییس اتحادیه آشپزخانهها، کترینگها و غذاهای سنتی در ادامه گفت: این نوع محیطها به واسطه آنکه نظارت روی کارشان صورت نمیگیرد میتوانند به هر شکل کار کنند؛ بدین ترتیب ممکن است هر کارگری در این واحدها فعالیت کند و انواع باکتریها و بیماریها در محیط وجود داشته باشد. اصلا چگونه میشود که یک پیتزا به قیمت ۵۰۰۰ تومان به فروش میرسد؟ به هر حال باید مردم دقت داشته باشند که در تهیه غذاهای خود از مراکز مجاز استفاده کنند و بدانند که هیچگاه گرانی بیعلت و ارزانی بیحکمت نیست.
وی با بیان این که اکنون اصناف، اماکن و تعزیرات و همچنین وزارت بهداشت در شناسایی و برخورد با واحدهای متخلف تلاش بسیار دارند، توضیح داد: با وجود تمام نظارتها متاسفانه مردم استقبال خوبی از این واحدها دارند و براین اساس واحدهای غیر بهداشتی و غیرمجاز مانند قارچ سبز میشوند، حتی براساس این شرایط گاه شاهدیم که برخی از جگرکیها که حق فروش کباب ندارند آنچه از خردههای دل، جگر و سنگدان باقی میماند چرخ کرده و به عنوان کباب کوبیده میفروشند.
نظر کاربران
هیچ گرانی بی حکمت و هیچ ارزانی بی علت نیست
بنازم بهداشت بااین بازرسان و مدیریتش خخخخخ
وقتی چلو کبابی های معروف تهران که دارای مجوز رسمی از مراجع دولتی هستند دست به تقلب و گران فروشی میزنند بقیه هم یاد گرفته و با سلامتی مردم بازی میکنند معلوم نیست بازرس سان وزارت بهداشت و درمان چکار میکنند
جناب همه این مطالب رو می دونن لازم به یادآوری شما نیست فقط مسئله اینه که مردم پول درست حسابی ندارن برن سلطانی یک سیخ پنجاه هزار بخورن
بنازم وضع و روز ما مردم فلک زده را که دچار کیا شده ایم؟
حکمتش پول پارو شدنه.
مگه شنا بفکر مردوم هم هستین . توی رستورانها به جز اشغال هیچی نمیدن وهیچ نظارتی هم در کار نیست چون همه باج بگیرن .
آقای اتحادیه نمیدانی بدان کیفیت غذا و کالا به وجـــــــــــدان است نه به قیمت زیاد یا کم آن .....
خوب اگه یارو همون چلوکبابی که 1000 تومن جور در میاد رو 13 هزار تومن بفروشه، شما میگین مردم میتونن بخرنش. چون شما میگین که مردم غذاهای ارزون نخرن. اداره بهداشت کمک کنین!!!!!!!!!!!!!!
شتیل زیر میزی داخل پاکت لای پوشه و...... هم قیمت کالا و غذا را بالا میبرد .....
یک نفر چلوجوجه نذری میدهد و پول نمیگیرد..... چرا قیمه را میریزی تو ماست..... دنبال وجدان بگرد ..... چرا قیمه را میریزی تو ماست....
مردم مجبورن...ندارن...میفهمی؟
تنها قیمت بالای غذا و کالا نشانه کیفیت نیست...... چرا قیمه را میریزی تو ماست....؟؟؟؟؟
40 تا 50 درصد گرانی غذا و کالا و خدمات از ناحیه اتحادیه های صنفی است!!!!!!! چرا قیمه را میریزی تو ماست؟؟؟؟؟؟؟
وزیر بهداشت درحال ایجاد بازار برای داروهای طب سنتی که پخش کننده عمده آن یک ژن خوب است میباشد