۶۳۸۹۶۰
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

انتقال ۱۵۲ قطعه تاریخی به موزه نطنز

سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نطنز گفت: ۱۵۲ قطعه تاریخی روستاهای اریسمان و میلاجرد با سابقه تمدن ۶ هزار و ۴ هزار ساله به موزه شهرستان منتقل شد.

خبرگزاری ایسنا: سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نطنز گفت: ۱۵۲ قطعه تاریخی روستاهای اریسمان و میلاجرد با سابقه تمدن ۶ هزار و ۴ هزار ساله به موزه شهرستان منتقل شد.

‌حسین یزدانمهر امروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ۱۵۲ قطعه تاریخی از محوطه باستانی روستای اریسمان با تمدن ۶ هزار ساله و محوطه باستانی روستای میلاجرد با تمدنی ۴ هزار ساله به موزه باستان شناسی نطنز منتقل شد.

وی افزود: پس از ساخت و تکمیل مخزن امن در این موزه تعداد ۱۵۲ قطعه شیء تاریخی که در استان نگهداری می‌شد، جهت نگهداری و به نمایش درآمدن به موزه باستان شناسی نطنز منتقل شد.

سرپرست میراث فرهنگی نطنز گفت: این اشیا شامل کوزه‌های سفالی، گورخمره‌های تدفین به همراه استخوان‌های انسان مربوط به هزاره سوم و چهارم قبل از میلاد در اریسمان و تعدادی ظروف سفالی و کوزه‌ها و همچنین ابزارهای مفرغی مربوط به هزاره دوم قبل از میلاد متعلق به محوطه باستانی میلاجرد است.

وی تصریح کرد: تعدادی از این ظروف نیاز به مرمت دارند که با هماهنگی های به عمل آمده با گروه حفاظت و مرمت اشیای تاریخی اداره کل میراث فرهنگی استان اقدامات لازم دراین خصوص انجام خواهد شد.

یزدانمهر خاطرنشان کرد: درحال حاضر تعداد ۲۰۰ قطعه اشیای تاریخی مربوط به محوطه‌های باستانی اریسمان و میلاجرد در ویترین‌های موزه باستان‌شناسی نطنز جهت بازدید گردشگران داخلی و خارجی به نمایش گذاشته شده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      درباره شهرستان نطنز که اشاره کردید در بارهرد وخاک باید بگویم بسی جای تاسف است که عده ای سود جو جهت خود اقدام به تخریب طبیعت بکر نطنز نموده اند مانند کوهای بالای رودخانه مرکز شهر که شن وماسه از انجا استخراج نموده اند وکوهای ده اوره که ...... وهمچنین تخریب وپنهان کردن حمام قدیمی محله خواجه در مرکز شهرنطنز بعلت خیابان کشی و......

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج