جشنواره موسیقی فجر به خانه مردم نیامد
سومین روز از جشنواره موسیقی فجر در حالی به اتمام رسید که حضور کمرنگ بزرگان در اجراهای جشنواره، فقدان تبلیغات اجراهای موسیقی نواحی و استقبال کم مخاطبان از مهم ترین حواشی آن بود.
حضور کمرنگ بزرگان موسیقی در اجراها
یکی از نکات قابل توجه سی و سومین جشنواره موسیقی فجر حضور بسیار کمرنگ هنرمندان و چهره های شاخص حوزه موسیقی در جریان اجراهاست که طی روزهای گذشته تاثیر منفی نیز در روند برگزاری جشنواره داشته است.
حضور هنرمندان و چهره های صاحب نام موسیقی در جریان برگزاری جشنواره موسیقی فجر می تواند علاوه بر افزایش وجاهت کیفی و محتوایی آثار به صحنه رفته در حوزه جذب مخاطب نیز تاثیرات خود را داشته باشد؛ موضوعی که لازم است مسئولان جشنواره برای بهبود آن به فکر تمهیداتی باشند. کما اینکه حمیدرضا نوربخش در جریان برگزاری سی و یکمین دوره برگزاری این رویداد از تلاش جشنواره برای بازگرداندن بزرگان موسیقی به جشنواره سخن گفته بود.
موسیقی نواحی فعلا در حاشیه است
بخش موسیقی نواحی یکی از مهم تریم بخش های جشنواره موسیقی فجر است که بسیاری از منتقدان و مدیران دولتی در طول سال پیرامون اهمیت این گونه موسیقایی تاکید زیادی دارند اما آنچه شرایط فعلی این گونه موسیقایی به ویژه در جشنواره را دچار نوسان و بحران کرده ماجرای تبلیغات و نحوه اطلاع رسانی است که به دلیل شرایط فیزیکی تالار اجرای گروه های این بخش و فقدان تبلیغات محیطی فعلا در حاشیه جشنواره قرار گرفته است.
کمبود توجه و تبلیغات بخش موسیقی نواحی سی و سومین جشنواره موسیقی فجر در حالی است که به گواه بسیاری از مخاطبان و خبرنگارانی که طی روزهای اخیر به برج آزادی برای تماشای آثار بخش موسیقی نواحی رفته اند، اجراهای با کیفیت و قابل تاملی است که می تواند بیشتر از اینها مورد توجه مسئولان جشنواره در حوزه تبلیغات و اطلاع رسانی قرار گیرد.
طی روزهای گذشته گروه «نیما» به سرپرستی فضل الله دهقان از مازندران، گروه «ژی» به سرپرستی شاهین شهبازپور از کردستان، گروه «دیلمون» به سرپرستی محمودفرضی نژاد از مازندران، موسیقی جنوب ایران و شب موسیقی بلوچستان در برج آزادی میزبان تماشاگران بخش موسیقی نواحی بودند.
جشنواره موسیقی فجر به خانه های مردم نیامد
قبل از آغاز برگزاری این دوره از جشنواره ماجرای پوشش «آنلاین» و «آفلاین» کنسرت های جشنواره را مطرح کردیم که سامانه کنسرت آنلاین کشور (حام) در این دوره از جشنواره بنا به دلایل نامعلومی حضور ندارد، اما درست یک روز مانده به آغاز جشنواره بود که چند موسسه فعال برنامه های زنده اینترنتی با ارسال یک دعوت نامه رسمی به رسانه ها از پوشش آنلاین برنامه های به صحنه رفته در جشنواره موسیقی فجر با عنوان «جشنواره موسیقی فجر برای اولین بار به خانه های مردم می آید» خبر دادند و اهالی رسانه را دعوت کردند تا روز سه شنبه ۱۹ دی ماه به منظور اعلام جزییات این طرح در یک نشست خبری حضور پیدا کنند. ساعتی از ارسال این دعوت نامه نگذشته بود که مسئولان برگزاری نشست از لغو برنامه خبر داده و بدون توضیح دیگری عنوان کردند که این پروژه بنا به دلایلی لغو و فعلا از اجرای آن خبری نیست.
بهرام جمالی مدیرعامل انجمن موسیقی، حسین توتونچیان مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری «ققنوس»، محمدصراف مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری «آینه جادو»، محمد علی خطیبی مدیرعامل شرکت «نشر الکترونیک ایران» و بهرنگ تنکابنی مجری کارشناس برنامه اینترنتی «آهنگ» از جمله افرادی بودند که قرار بود در این نشست خبری حضور داشته باشند.
ماجرای اتمام بلیت ها در سامانه ها و سالن های خالی
از نکات جالب توجه روزهای گذشته جشنواره، بلیت فروشی آثار به صحنه رفته در تالارهای مختلف جشنواره است که سامانه های فروش بلیت عنوان «sold out» را به منزله اتمام بلیت برخی از کنسرت ها درج می کنند اما وقتی اهالی رسانه و مخاطبان به همین تالارها مراجعه می کنند صندلی های خالی از تماشاگری را می بینند که در شان و منزلت برخی از آثار نیست.
حال باید دید مدیران این سامانه ها و البته مسئولان برگزاری جشنواره برای فضای به وجود آمده که در حوزه بلیت فروشی به وجود آمده پاسخی دارند یا خیر ؟
لیان و تقدیم یک قطعه به دریانوردان مفقود شده نفتکش ایرانی
گروه موسیقی «لیان» بوشهر به سرپرستی محسن شریفیان هم روز جمعه ۲۲ دی ماه طی کنسرت مشترک خود با هنرمندان خانه درام چین که در فرهنگسرای نیاوران تهران برگزار شد با حادثه دیدگان نفتکش ایرانی ابراز همدردی کرد.
محسن شریفیان در بخشی از کنسرت ضمن ابراز تاسف از این حادثه قطعه آخر کنسرت را به خانواده های دریانوردان مفقود شده نفتکش ایرانی در دریای چین تقدیم کرد.
سی و سومین جشنواره موسیقی فجر تا روز شنبه ۳۰ دی به مدیریت حمیدرضا نوربخش توسط دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن موسیقی ایران برگزار می شود.
تبلیغات متنی
-
زنبورها «ویروسها» را در غذا تشخیص میدهند
-
قهرمانی زودهنگام اینتر در سریآ
-
ترامپ عفو مجدد نتانیاهو را خواستار شد
-
فال روزانه دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
جنجال ستاره فرانسوی در آستانه الکلاسیکو
-
لحظه اصابت صاعقه به یک ساختمان در تبریز
-
فرود اضطراری هواپیمای حامل آقای نخستوزیر در ترکیه
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
شوک جدید تیم ملی به امیر قلعهنویی
-
ایران از عربستان قدردانی کرد
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
سفر ترامپ به چین طبق برنامه انجام میشود
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
ویتکاف: در حال انجام گفتوگو با ایران هستیم
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
خبرگزاری فارس: آمریکا شروط خود را تعدیل کرد
-
حمله حزبالله به خودروی حامل فرماندهان اسرائیل
-
چندین محموله سلاح وارد فرودگاه «بنگوریون» شد
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
-
پیشنهاد دولت برای افزایش دو برابری کالابرگ
-
چند نکته درباره سخنان امام جمعه رشت علیه زنان بیحجاب
-
ادعای ترامپ: پیشنهاد جدید ایران خوب نیست
-
سلام یونایتد به لیگ قهرمانان با شکست رقیب دیرینه
-
ادعای مقام آمریکایی مبنیبر تعطیلی تاسیسات نفتی ایران
-
واکنش یاسر آسانی به پیشنهاد جدید و خبر جدایی
-
ادعای الجزیره درباره محتوای طرح پیشنهادی ایران
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
خبر ناامیدکننده امیرحسین ثابتی درباره اینترنت!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
جنگ از تنگه هرمز به سوپرمارکتها و مراکز خرید رسید
-
داستان یک بیلبورد که آینده قالیباف را پیشبینی کرد
-
حرکات عجیب ترامپ در سخنرانی دیشب سوژه شد
-
مجری فاکسنیوز سلاح جدید انتحاری ایران را معرفی کرد
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
تورم در ایران حتی برای فلافل هم جانشین پیدا کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر