ژله خامه‌ای با تکه‌های رنگی رنگی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۶۶۱۶۵۱
۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۱
۱۹۸۳۹
ژله یک دسر محبوب و ساده است که در اکثر میهمانی ها سرو می‌شود. این نوع ژله با خامه، ژله ای متفاوت و خاص است که امیدواریم از آن لذت ببرید.
مجله سرآشپز: ژله یک دسر محبوب و ساده است که در اکثر میهمانی ها سرو می‌شود. این نوع ژله با خامه، ژله ای متفاوت و خاص است که امیدواریم از آن لذت ببرید.
 
مواد مورد نیاز:
 
  • ژله (رنگ های متفاوت): 4 بسته
  • آب جوش: 4 پیمانه
  • آب سرد: 1 پیمانه
  • ژله لیموترش: 1 بسته (100 گرم)
  • پودر ژلاتین: 3 ق چ
  • خامه فرم گرفته: 300 گرم
  • پنیر خامه ای: 250 گرم
  • پوست لیموترش: 2 ق چ
  • آب لیموترش: 1 ق س
 
 کرم رنگارنگ
 
روش تهیه
 
1. هرکدام از بسته های ژله را به صورت جداگانه داخل 1 پیمانه آب جوش حل کرده و برای هر بسته یک چهارم پیمانه آب سر اضافه و حل کنید. بعد داخل قالب های مستطیل یا مربع شکل بریزید و درون یخچال بگذارید تا ببندد.
 
2. هر رنگ ژله را مکعبی (به اندازه یک حبه قند) برش دهید. (بهتر است این کار را روز قبل انجام انجام دهید).
 
3. ژله لیموترش، پودر ژلاتین و 1 پیمانه آب  جوش را با هم مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش قرار دهید تا دانه های ژلاتین کاملا حل شود. بعد آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
 
4. خامه و پنیر خامه ای را درون کاسه ای با همزن برقی بزنید. بعد پوست لیموترش (رنده شده)، آب لیموترش و ژله لیموترش خنک شده را به آن افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود. بعد به مدت 15 دقیقه استراحت دهید.
 
5. مکعب های رنگی را درون مخلوط خامه بریزید و آهسته هم بزنید. بعد آن را درون قالبی به شکل دلخواه بریزید و حدود 6 تا 12 ساعت داخل یخچال بگذارید.
 
6. برای درآوردن از قالب یک کارد را آهسته دور قالب بکشید و آن را بیرون بیاورید.

*برای تهیه این دسر به صورت چیزکیک می توانید 140 گرم بیسکویت دایجستیو، یک چهارم پیمانه پودر نارگیل و 90 گرم کره ذوب شده را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد آن را در کف قالب کمربندی به صورت نازک پهن کنید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال بگذارید. سپس مواد آماده شده دسر را داخل آن ریخته و 12 ساعت درون یخچال قرار دهید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
استیل رگال_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
کالابرد_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
بانک کتاب پایتخت_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222