طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!
۶۶۸۹۱۶
۰۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۸
۱۶۳۹۲ 
پاناکوتا این روزها در دسته دسرهای باکلاس قرار می گیرد. کافی است اسمش را به زبان بیاورید و تماشا کنید چگونه چشم های طرف مقابل گرد می شود. در این مطلب طرز تهیه نوعی از این دسر، پاناکوتای قهوه را آموزش داده ایم.
مجله سرآشپز: پاناکوتا این روزها در دسته دسرهای باکلاس قرار می گیرد. کافی است اسمش را به زبان بیاورید و تماشا کنید چگونه چشم های طرف مقابل گرد می شود. در این مطلب طرز تهیه نوعی از این دسر، پاناکوتای قهوه را آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز

  • قهوه فوری: 2 ق چ
  • آب جوش: 4 ق س
  • پودر ژلاتین: 2 ق چ
  • خامه: 600 میلی لیتر
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • پودر قند: 55 گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس شکلات

  • شکلات سیاه: 55 گرم
  • خامه: 150 میلی لیتر
 
 
پاناکوتا قهوه 
 
 
روش تهیه: 

1. قهوه فوری (یا پودر نسکافه) و آب جوش را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.
 
2. سپس پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین در قهوه حل شود.

3. خامه و وانیل را درون ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید.
 
4. سپس پودر قند را به آن افزوده و بگذارید تا به جوش آید. ب
 
5. عد ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط ژلاتین و قهوه را به آن بیفزایید و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

6. قالب های تک نفره را با مقداری روغن مایع چرب کنید و از مایه آماده شده به میزان مساوی درون آن ها بریزید.

7. قالب ها را حدود 8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مایه سفت شود.

8. برای تهیه سس شکلات؛ شکلات را درون ظرفی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ذوب شود.
 
9. بعد خامه را با شکلات ذوب شده مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

10. در هنگام سرو قالب را چند ثانیه درون آب گرم بگذارید، بعد درون ظرف سرو به دلخواه برگردانید.
 
11. سپس با سس شکلات و دانه های قهوه تزیین و سرو کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج