نارکدو را حتما امتحان کنید!
نارکدو یکی از غذاهای خوشمزه سنتی است که حتما عاشقش میشوید.
مواد مورد نیاز
- کدوسبز (رنده شده): 4 عدد
 - پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
 - سیر (له شده): 2 حبه
 - رب انار: حدود 6 ق س
 - پودر گردو: 4 ق س
 - ماست: 2 ق س
 - پیازداغ: 2 ق س
 - نعناداغ: 2 ق س
 - روغن مایع: به میزان لازم
 - نمک و فلفل: به میزان لازم
 
روش پخت
۱. پیاز را به همراه مقداری روغن داخل تابه ای سرخ کنید. بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید.
2. کدو را به مواد افزوده و کمی تفت دهید. بعد رب انار را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
۳. پودر گردو را به مواد اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید (به صورتی که در حین تفت دادن آن را هم بزنید تا نسوزد و جا بیفتد).
4. نمک و فلفل مواد را اندازه کرده و داخل ظرفی بریزید. بعد آن را با ماست، پیازداغ، نعناداغ تزیین نمایید.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر