کیک شکلاتی؛ تجربه یک کیک هیجان‌انگیز
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ادیب_3
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۶۷۶۸۱۷
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۷
۱۸۲۰۵
کیک شکلاتی یک کیک محبوب و فوق العاده است. با این طرز تهیه، کیک شکلاتی هیجان انگیز بپزید و از آن لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی: کیک شکلاتی یک کیک محبوب و فوق العاده است. با این طرز تهیه، کیک شکلاتی هیجان انگیز بپزید و از آن لذت ببرید.

میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم:
  • شکر قهوه ای: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 8 عدد
  • کره: 80 گرم
  • شکلات تلخ: 140 گرم
  • آرد: 2 پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
مواد لازم گاناش:
  • خامه: 200 میلی لیتر
  • شکلات تلخ: 280 گرم
مواد لازم میانی:
  • آلبالو (یخ زده): 500 گرم
مواد لازم رویه:
  • پودر خامه: 75 گرم
  • شیر: یک پیمانه
  • شکلات تلخ: 140 گرم
  • میوه های دلخواه (آلبالوی یخ زده، بلوبری و...): برای سرو
  • شکلات پسته ای (ریز خردشده): یک بسته
 
کیک شکلاتی 
 
طرز تهیه:
 
1. ابتدا برای تهیه کیک، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با هم به خوبی مخلوط کنید.
 
2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید تا ذوب شود.
 
3. ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات تلخ را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکلات حل شود.
 
4. این مخلوط را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه و مخلوط کنید.
 
5. آرد، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
 
6. خمیر به دست آمده را در دو قالب کیک اندازه متوسط بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک ها بپزند.
 
7. برای تهیه گاناش، خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
 
8. ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات تلخ را اضافه کنید و ظرف را کنار بگذارید تا شکلات در خامه ذوب شود.
 
9. سپس مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
 
10. یکی از کیک های خنک شده را روی ظرف سرو قرار دهید.
 
11. مقداری از گاناش شکلاتی را روی کیک بریزید و آلبالوی یخ زده (بدون هسته) روی کیک پخش کنید.
 
12. کیک دیگر را روی مواد قرار دهید و دوباره گاناش و آلبالو را روی آن پخش کنید.
 
13. دور تا دور کیک را با گاناش باقیمانده پوشش دهید.
 
14. برای تهیه رویه، پودر خامه و شیر را با هم  آنقدر بزنید تا پف کنند و سپس روی کیک پخش کنید.
 
15. شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و روی کیک بریزید.
 
16. کیک را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد و سفت شود.
 
17. سپس روی آن را با میوه های دلخواه و شکلات پسته ای پودر شده تزیین و سرو کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Netherlands
23:17 - 1397/06/17
عالیه حتما درست کنین
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
شفا_فوترموبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر صالحی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
پارسیان طب - فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تنورستان_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
پارسیان طب - فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
اورانوس_فوتر2
روانشناسی مرهم_ فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر