دستور پخت دلمه گوجه فرنگی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
ریزخور_1
لاله زار مال_1
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
دکتر نداف کرمانی 1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
ریزخور_3
کلاسینو_3
زمردی_داخلی3
دکتر نداف کرمانی 4
لاله زار مال_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
زمردی_داخلی4
کلاسینو_4
ریزخور_2
دکتر نداف کرمانی 2
کلاسینو_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
زمردی_داخلی2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۷۹۱۷۶
۰۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۷
۲۱۴۳۳
به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه،دلمه گوجه فرنگی یکی از انواع دلمه است که طرز تهیه اون رو آموزش دادیم.

وب سایت دونفره: به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه، اما نمیدونم چرا من همیشه یادم میره دلمه درست کنم. اگه شما هم مثل من جز کسایی هستین که پختن این غذای لذیذ رو فراموش میکنین و خیلی هم دوستش دارین احتمالا با دیدن این مطلب یادتون میوفته تا بپزینش. امروز دستور تهیه دلمه گوجه رو براتون میذارم تا درستش کنین و از مزه محشرش لذت ببرین.

مواد لازم

  • ۵ عدد گوجه فرنگی
    ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
    ۱/۲ پیمونه برنج خام
    ۱/۳ پیمونه لپه خام
    ۳ قاشق غذاخوری سبزی دلمه خشک شده یا ۶ قاشق غذاخوری سبزی دلمه تازه خورد کرده (گشنیز، ترخون، نعنا و جعفری)
    ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
    ۲ عدد پیاز
    ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
    آبغوره به مقدار لازم
    ۱ قاشق مرباخوری شکر در صورت تمایل
    نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

مراحل تهیه

  1. ابتدا باید لپه رو که از چند ساعت پیش خیس کرده و آبش رو هم چند بار عوض کردیم تا نفخش بره رو بپزیم پس لپه رو با مقداری آب بدون اینکه بهش نمک اضافه کنیم میپزیم و وقتی کاملا پخت آبکشش میکنیم.
  2. برنج رو هم داخل آبجوش میریزیم و وقتی کمی نرم شد و موقع آبکش کردنش شد، آبکشش میکنیم.
  3. حالا پیاز داغ، کمی روغن، نمک، فلفل، زرچوبه و گوشت چرخ کرده رو داخل ماهیتابه ریخته و با هم تفت میدیم.
  4. مواد رو تفت میدیم تا گوشت کاملا بپزه و سرخ بشه.
  5. حالا برنج و لپه رو هم اضافه میکنیم.
  6. مواد رو کمی با هم تفت میدیم و مزه میکنیم تا در صورتی که به نمک بیشتری احتیاج بود اضافه کنیم و در نهایت ۲ قاشق از سبزی خشک یا ۴ قاشق از سبزی تاره رو اضافه میکنیم.
  7. حالا فقط کمی مواد رو با هم تفت میدیم تا فقط مخلوط بشن و باید دقت کنیم تا سبزی زیاد سرخ نشه که بسوزه. حالا مایه داخل دلمه ها حاضره.
  8. در این مرحله سس دلمه رو حاضر میکینم. من معمولا مایه گوشتی رو از ماهیتابه در میارم و بعد سس رو داخل همون ماهیتابه درست میکنم. پس مقداری روغن داخل همون ماهیتابه ریخته و بعد دو عدد پیازی که داشتیم رو درشت خورد کرده و با روغن تفت میدیم.
  9. همین که پیاز کمی نرم شد و کمی هم سرخ شد کافیه لازم نیست تا کاملا سرخ و طلایی بشه. حالا رب، نمک، فلفل و زرچوبه رو بهش اضافه کرده و مواد رو تفت میدیم تا رب سرخ بشه.
  10. بعد مابقی سبزی معطر رو هم اضافه کرده و باز کمی تفتشون میدیم.
  11. در نهایت یک لیوان آب به سس اضافه کرده و به مقدار لازم آبغوره هم میریزیم و کمی روی حرارت میذاریم تا مزه ها به خورد هم بره. من چون سس دلمه رو ملس دوست دارم در این مرحله یک قاشق مرباخوری شکر هم اضافه میکنیم. اینجا دیگه سس دلمه هم حاضره فقط باید کمی روی حرارت بمونه تا قوام بیاد چون دلمه گوجه خیلی زود میپزه و در صورتی که سسش زیادی آبکی باشه گوجه وامیره و سس هم خیلی رقیق باقی میمونه.
  12. حالا فقط مونده پر کردن دلمه ها پس  قسمت بالای گوجه فرنگی رو میبریم و بعد داخلش رو با یه قاشق مرباخوری خالی میکنیم.
  13. حالا داخل گوجه ها رو کاملا از مایه گوشتی پر کرده و فشار میدیم من معمولا وقتی نصف دلمه از مایه پر شد یک قاشق از سس هم داخل گوجه میریزم و بعد بقیه مایه گوشتی رو اضافه میکنم تا داخل دلمم کمی مزه دار بشه.
  14. حالا میتونیم قسمت های داخلی گوجه رو هم خورد کرده و به سس اضافه کنیم و کمی با هم تفتشون بدیم.
  15. بعد سس رو داخل قابلمه ای میریزم که با توجه به سایز دلمه ها طوری باشه که دلمه ها داخلش به هم فیکس بشن. حالا دلمه گوجه هارو داخل قابلمه میذاریم. سس دلمه گوجه نباید خیلی رقیق باشه، چون گوجه زود میپزه.
  16. حالا در قابلمه رو بذارین و اجازه بدین تا دلمه ها برای حدود یک ربع بپزه و گوجه ها نرم بشن وسس هم تنگ آب بشه.
  17. حالا دلمه های خوشمزه ما پخته و آماده سرو کردنه … نوش جان
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:54 - 1397/03/02
عالی بو واقعا مرسی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
عارفی_1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
عارفی_3
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
خرید باکس 2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دارو سازی عبیدی - فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دارو سازی عبیدی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
زمردی_فوتر اصلی
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر
شفا_فوتر