دستور پخت دلمه گوجه فرنگی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
استخدام_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
دکتر ولدخانی_4
استخدام_2
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۷۹۱۷۶
۰۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۷
۲۱۳۵۷
به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه،دلمه گوجه فرنگی یکی از انواع دلمه است که طرز تهیه اون رو آموزش دادیم.

وب سایت دونفره: به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه، اما نمیدونم چرا من همیشه یادم میره دلمه درست کنم. اگه شما هم مثل من جز کسایی هستین که پختن این غذای لذیذ رو فراموش میکنین و خیلی هم دوستش دارین احتمالا با دیدن این مطلب یادتون میوفته تا بپزینش. امروز دستور تهیه دلمه گوجه رو براتون میذارم تا درستش کنین و از مزه محشرش لذت ببرین.

مواد لازم

  • ۵ عدد گوجه فرنگی
    ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
    ۱/۲ پیمونه برنج خام
    ۱/۳ پیمونه لپه خام
    ۳ قاشق غذاخوری سبزی دلمه خشک شده یا ۶ قاشق غذاخوری سبزی دلمه تازه خورد کرده (گشنیز، ترخون، نعنا و جعفری)
    ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
    ۲ عدد پیاز
    ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
    آبغوره به مقدار لازم
    ۱ قاشق مرباخوری شکر در صورت تمایل
    نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

مراحل تهیه

  1. ابتدا باید لپه رو که از چند ساعت پیش خیس کرده و آبش رو هم چند بار عوض کردیم تا نفخش بره رو بپزیم پس لپه رو با مقداری آب بدون اینکه بهش نمک اضافه کنیم میپزیم و وقتی کاملا پخت آبکشش میکنیم.
  2. برنج رو هم داخل آبجوش میریزیم و وقتی کمی نرم شد و موقع آبکش کردنش شد، آبکشش میکنیم.
  3. حالا پیاز داغ، کمی روغن، نمک، فلفل، زرچوبه و گوشت چرخ کرده رو داخل ماهیتابه ریخته و با هم تفت میدیم.
  4. مواد رو تفت میدیم تا گوشت کاملا بپزه و سرخ بشه.
  5. حالا برنج و لپه رو هم اضافه میکنیم.
  6. مواد رو کمی با هم تفت میدیم و مزه میکنیم تا در صورتی که به نمک بیشتری احتیاج بود اضافه کنیم و در نهایت ۲ قاشق از سبزی خشک یا ۴ قاشق از سبزی تاره رو اضافه میکنیم.
  7. حالا فقط کمی مواد رو با هم تفت میدیم تا فقط مخلوط بشن و باید دقت کنیم تا سبزی زیاد سرخ نشه که بسوزه. حالا مایه داخل دلمه ها حاضره.
  8. در این مرحله سس دلمه رو حاضر میکینم. من معمولا مایه گوشتی رو از ماهیتابه در میارم و بعد سس رو داخل همون ماهیتابه درست میکنم. پس مقداری روغن داخل همون ماهیتابه ریخته و بعد دو عدد پیازی که داشتیم رو درشت خورد کرده و با روغن تفت میدیم.
  9. همین که پیاز کمی نرم شد و کمی هم سرخ شد کافیه لازم نیست تا کاملا سرخ و طلایی بشه. حالا رب، نمک، فلفل و زرچوبه رو بهش اضافه کرده و مواد رو تفت میدیم تا رب سرخ بشه.
  10. بعد مابقی سبزی معطر رو هم اضافه کرده و باز کمی تفتشون میدیم.
  11. در نهایت یک لیوان آب به سس اضافه کرده و به مقدار لازم آبغوره هم میریزیم و کمی روی حرارت میذاریم تا مزه ها به خورد هم بره. من چون سس دلمه رو ملس دوست دارم در این مرحله یک قاشق مرباخوری شکر هم اضافه میکنیم. اینجا دیگه سس دلمه هم حاضره فقط باید کمی روی حرارت بمونه تا قوام بیاد چون دلمه گوجه خیلی زود میپزه و در صورتی که سسش زیادی آبکی باشه گوجه وامیره و سس هم خیلی رقیق باقی میمونه.
  12. حالا فقط مونده پر کردن دلمه ها پس  قسمت بالای گوجه فرنگی رو میبریم و بعد داخلش رو با یه قاشق مرباخوری خالی میکنیم.
  13. حالا داخل گوجه ها رو کاملا از مایه گوشتی پر کرده و فشار میدیم من معمولا وقتی نصف دلمه از مایه پر شد یک قاشق از سس هم داخل گوجه میریزم و بعد بقیه مایه گوشتی رو اضافه میکنم تا داخل دلمم کمی مزه دار بشه.
  14. حالا میتونیم قسمت های داخلی گوجه رو هم خورد کرده و به سس اضافه کنیم و کمی با هم تفتشون بدیم.
  15. بعد سس رو داخل قابلمه ای میریزم که با توجه به سایز دلمه ها طوری باشه که دلمه ها داخلش به هم فیکس بشن. حالا دلمه گوجه هارو داخل قابلمه میذاریم. سس دلمه گوجه نباید خیلی رقیق باشه، چون گوجه زود میپزه.
  16. حالا در قابلمه رو بذارین و اجازه بدین تا دلمه ها برای حدود یک ربع بپزه و گوجه ها نرم بشن وسس هم تنگ آب بشه.
  17. حالا دلمه های خوشمزه ما پخته و آماده سرو کردنه … نوش جان
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:54 - 1397/03/02
عالی بو واقعا مرسی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
انجمن پرستاری ایران_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
انجمن پرستاری ایران_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
انجمن پرستاری ایران_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
انجمن پرستاری ایران_2
دکتر نائبی_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو