فلای تودی - بالا استیکی
۶۸۰۸۷۱
۱ نظر
۵۰۰۱
۱ نظر
۵۰۰۱
پ

عبداللهی: الهلال هم نتیجه را باخت، هم اخلاق را

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت که روحی تیمی آبی‌پوشان خیلی خوب شده است.

خبرگزاری میزان: نصرالله عبداللهی درباره برتری یک بر صفر استقلال مقابل الهلال عربستان اظهار داشت: در روز‌هایی که در قطر و عمان تمرین می‌کردیم، روحیه بازیکنان خوب بود و با همین روحیه هم الهلال را شکست دادیم. این برد در ادامه می‌تواند برای بازی‌های بعدی خیلی تأثیرگذار باشد. امیدوارم بچه‌ها بتوانند این روند را ادامه دهند.

وی افزود: در گروه استقلال، علاوه بر الهلال، تیم‌های العین و الریان هم خیلی خوب هستند. هنوز بازی‌های زیادی باقیمانده و باید بتوانیم از همه فرصت‌ها استفاده کنیم و به عنوان تیم صعود کننده راهی مرحله بعد شویم.

سرپرست تیم استقلال در واکنش به عدم حضور بازیکنان الهلال به هنگام سکوت یک دقیقه به دلیل ساحنه هواپیمایی تهران - یاسوج گفت: الهلال فقط نتیجه را واگذار نکرد، بلکه اخلاق را هم باخت. خوشبختانه این بازی را بردیم تا روحیه خوبی بگیریم.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کارون

    اعراب سعودی در بیابان‌های خشک و سوزان از کودکی جز نفرت و کینه توزی،سربریدن، و تجاوز هیچ چیزی یاد نمیگیرند،احترام به اموات دیگران در مغز کوچکشان نمی‌گنجد. اونها فقط بلدن نوکری آمریکاییها را بکنند و بس.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج