هشت هافبک دفاعی و یک دربی
یکی از نقاط قوت سرخابی های پایتخت در میانه میدان و جایی است که این دو تیم از بازیکنان خوبی سود می برند. دربی ۸۶ در حالی برگزار می شود که هر دو تیم هافبک های دفاعی خوبی در ترکیب خود دارند.
ورزش سه: یکی از نقاط قوت سرخابی های پایتخت در میانه میدان و جایی است که این دو تیم از بازیکنان خوبی سود می برند. دربی ۸۶ در حالی برگزار می شود که هر دو تیم هافبک های دفاعی خوبی در ترکیب خود دارند.
آبی پوشان از جمله تیم های لیگ برتری محسوب می شوند که این روزها از اوضاع مناسبی در میانه میدان و پست هافبک دفاعی برخوردارند. علیرضا منصوریان در 3 پنجره نقل و انتقالاتی که همراه استقلال بود هافبک دفاعی های زیادی خرید و امید نورافکن را هم در این پست به فوتبال ایران معرفی کرد تا هم اکنون استقلال در حضور روزبه چشمی، امید نورافکن، امید ابراهیمی و فرشید باقری جزو ثروتمندترین تیم ها در این پست باشد.
البته وضعیت سرخپوشان پایتخت نیز خوب است. آن ها احمد نوراللهی، کمال کامیابی نیا و محسن ربیع خواه را به عنوان بازیکن تخصصی در این پست دارند و حسین ماهینی نیز در فصل جاری تجربه زیادی را از حضور در پست هافبک دفاعی کسب کرده و می تواند مهره قابل قبولی باشد.
در بازی قبلی، وینفرد شفر امید ابراهیمی و فرشید باقری را در این پست به میدان فرستاد و البته روزبه چشمی نیز یک خط عقب تر به میدان رفت. حال باتوجه به مصدومیت پادوانی به نظر می رسد چشمی همچون دربی 85 زوج مجید حسینی باشد و نورافکن نیز به سمت چپ خط دفاع منتقل شود تا زوج ابراهیمی و باقری، محتمل ترین زوج برای هافبک دفاعی باشد.
البته نورافکن در دیدار با الریان مصدوم شد و با همان وضعیت بازی را ادامه داد تا مصدومیتش تشدید شود اما او از روز گذشته در جلسه ریکاوری تیم ملی حضور پیدا کرد و به نظر می رسد مشکلی برای حضور در دربی ندارد. در این میان استفاده همزمان از ابراهیمی و نورافکن نیز می تواند یکی از گزینه های خوب شفر باشد چرا که این دو بازیکنانی هستند که توان بالایی در بازیسازی دارند و می توانند به حملات تیم نیز کمک کنند. همچنین با قدرت شوتزنی، قابلیت تهدید دروازه حریفان را دارند اما غیبت زکی پور، نورافکن را یک خط عقب تر خواهد برد.
اما از اردوی سرخ ها اخبار جالبی به گوش می رسد. در بازی قبلی احمد نوراللهی و کمال کامیابی نیا به میدان رفتند و آمادگی شان برای حضور در بازی شهرآورد را نشان دادند و در این شرایط شانس ماهینی برای حضور در این پست بسیار کمرنگ است اما نکته قابل فکر در این باره دیدگاه برانکو در رابطه با محسن ربیع خواه خواهد بود.
البته انتخاب هافبک دفاعی ها به استراتژی تیم نیز بستگی دارد. برانکو معمولا از یک هافبک دفاعی تخریبی و یک بازیکن کمک کننده به خط حمله استفاده می کند که احتمالا انتخاب برانکو برای هافبک تخریبی از بین کمال و ربیع خواه خواهد بود و بازیکن کمک کننده به حملات، ماهینی، نوراللهی یا کامیابی نیا نیز هستند که البته بعید است از حسین ماهینی استفاده شود.
در هر شرایط، با توجه به اوضاع حاکم بر دو تیم، دست هر دو مربی برای انتخاب بازیکنان در میانه میدان باز است و البته به خوبی می دانند که نتیجه بازی ارتباط مستقیمی با عملکرد این بازیکنان دارد و بدون شک، سرمربیان آبی و سرخ حساب ویژه ای روی دوندگی، تلاش و جنگندگی این بازیکنان کرده اند. آن ها در بازی پیش دربی، ترکیب متفاوتی را به زمین فرستادند تا حال نتوان به صورت دقیق ترکیب دو تیم را پیش بینی کرد.
تبلیغات متنی
-
محسن یگانه علیه صداوسیما به سیم آخر زد
-
بازیگر پایتخت از حضور این خانم در جشنواره فجر شاکی شد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
وضعیت برگزاری کلاس تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
علت تفاوت قیمت سکه و طلا چیست؟
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
درخواست یک چهره از احمدینژاد درباره ملاقات با اپستین!
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
عمو فیتیلهای در اینستاگرام آرزوی مرگ کرد
-
حکم تاریخی کمیته اخلاق؛ ۱۹۰ سال محرومیت
-
قیمت دلار و طلا بعد از خبر مذاکرات پایین کشید
-
آقای گلزار این روزها یک دفعه نگرانتان شدیم!
-
کار استقلال با ستاره خارجیاش به شکایت میکشد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
درخواست یک چهره از احمدینژاد درباره ملاقات با اپستین!
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
انگلیس علیه ایران وارد عمل شد
-
اقدام ترامپ درباره ایران، خسارت نجومی به بار آورد
-
بازداشت ۳ نفر پس از جنجال پیرامون میرحسین موسوی
-
چرخش ۱۸۰ درجهای وزارت خارجه نسبت به خبر مذاکرات!
-
جزئیات جدید از گفتوگوی احتمالی ایران و آمریکا
-
سند دیدار جفری اپستین و احمدینژاد لو رفت!
-
واکنش ایران به اخبار خروج اورانیوم غنیشده از کشور
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
-
ادعای رادیو اسرائیل، زمان حمله آمریکا را لو داد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
شفرمردنترسیه برعکس برانکودربی رقت حتی اگرعلیمنصوربودبرنده میشدیامساوی میگرفت ولی شفرهجومی چیدبرانکودفاعی وضدفوتبال الانم دیگه رکب نمیخره ایشالاقشنگ میبریم.