طرز تهیه پیتزا سبزیجات
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کتاب لند_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۸۸۳۴۹
۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۴
۲۴۲۲۷
با این پیتزا رنگین کمانی از مزه‌ها را نوش جان کنید.

ماهنامه سفره ایرانی: با این پیتزا رنگین کمانی از مزه ها را نوش جان کنید.

مواد لازم خمیر:

  • گل کلم: 2 پیمانه
    تخم مرغ: یک عدد
    نمک: یک قاشق چای خوری
    فلفل سیاه (پودرشده): یک دوم قاشق چای خوری
    آرد: یک پیمانه

مواد لازم رویه:

  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
    پیاز (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
    سیر (ریز خردشده): یک حبه
    گوجه فرنگی (پوره شده): یک چهارم پیمانه
    نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
    فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
    پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
    برگ ریحان: یک عدد
    ارگانوی خشک: یک دوم قاشق چای خوری
    پنیر ماتزرلا (رنده شده): یک و یک دوم پیمانه
    فلفل دلمه ای رنگی (باریک خردشده) یک پیمانه
    زیتون (خردشده): یک چهارم پیمانه
    قارچ (خردشده): یک چهارم پیمانه
    پیاز قرمز (حلقه شده): به مقدار لازم
    ذرت (پخته): به مقدار لازم

پیتزای سبزیجات

طرز تهیه:

  1. ابتدا برای تهیه خمیر، گل کلم را پخته و سپس در غذاساز ریز خرد کنید.
  2. تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و آرد را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
  3. خمیر به دست آمده را ورز دهید و سپس روی سطح کار به شکل دایره پهن کنید.
  4. خمیر را به داخل قالب پیتزا انتقال داده و لبه های اضافی آن را برش دهید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.
  5. یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
  6. پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
  7. گوجه فرنگی پخته، پوست کنده و ریز خردشده، گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه بپزید.
  8. نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، برگ ریحان و ارگانوی خشک را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.
  9. این مخلوط را روی خمیر پیتزای پخته شده بریزید و پنیر ماتزرلای رنده شده روی مواد بپاشید.
  10. فلفل دلمه ای ها، زیتون، قارچ، پیاز حلقه شده و ذرت پخته را روی مواد بچینید.
  11. یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون باقیمانده را روی پیتزا بریزید و به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
23:03 - 1396/12/28
عالیه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی ادیب_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کیان برنا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
فنی آتل_فوتر