۷۰۷۲۲۱
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

اقدامات بهزیستی برای مقابله با ایدز و هپاتیت

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن تشریح اقدامات این سازمان برای مقابله با ایدز و هپاتیت میان معتادان از مسئولان درخواست کرد که برای اشتغال و تامین معشیت آنان فکری کنند.

خبرگزاری ایلنا: معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن تشریح اقدامات این سازمان برای مقابله با ایدز و هپاتیت میان معتادان از مسئولان درخواست کرد که برای اشتغال و تامین معشیت آنان فکری کنند.

حبیب‌الله فرید (معاون اجتماعی سازمان بهزیستی) در رابطه با فعالیت پایگاه مشاوره بیماری‌ها که قابلیت انجام حداقل خدمات آموزشی، مشاوره، دریافت نمونه برای آزمایش HIV و ارائه حداقل خدمات پیشگیری نظیر ارائه کاندوم، سرنگ و سوزن برای گروه‌های در معرض خطر را دارند، بیان داشت: علاوه بر بیمارستان‌های دولتی که این خدمات را ارائه می‌دهند، در همه مراکز DIC بهزیستی به مراجعه کنندگانی که اعتیاد دارند، آموزش‌هایی داده می‌شود و به این افراد نیز سرنگ، سوزن و کاندوم داده می‌شود که جزو وسایل کاهش آسیب هستند.

وی افزود: به این افراد آموزش داده می‌شود که با چه روش‌هایی می‌توانند از ابتلا شدن به بیماری‌هایی مثل ایدز و هپاتیت جلوگیری کنند؛ این افراد بصورت داوطلبانه می‌توانند آزمایش ایدز و هپاتیت بدهند و در صورتی که مبتلا شده باشند، مورد حمایت درمانی وزارت بهداشت قرار می‌گیرند و به آن‌ها آموزش داده می‌شود که افراد دیگر را درگیر بیماری نکنند.

فرید گفت: در تمامی مراکز DIC سازمان بهزیستی این خدمات ارائه می‌شود تا آسیب‌ها کاهش پیدا کند، آسیب‌های اجتماعی صفر و یک نیستند، نمی‌توان گفت آسیب یا هست یا نیست، باید مثل یک بیماری با آن مواجه شد که طیف دارد و می‌توان از این طریق فرد را مورد حمایت قرار داد؛ به طور مثال اگر فردی اعتیاد داشته باشد، باید به فرد اطمینان داد که می‌تواند به سمت سلامتی حرکت کند.

وی افزود: می‌توان افرادی که قصد ترک ندارند را تشویق کرد که به جای سرنگ مشترک از نوع یکبار مصرف و دریافتی از این مراکز استفاده کنند یا به جای مصرف مواد از خوراکی استفاده کنند؛ یعنی متادون دریافتی از مراکز را استفاده کنند، با این کار حتی زنجیره ارتباطی شخص بهم می‌ریزد یعنی به جای اینکه فرد برای تهیه مواد به سمت موادفروش‌ها برود به مراکزی مراجعه می‌کند که در آن مددکار، روان‌شناس و پزشک حضور دارند و داروی استاندارد را مصرف می‌کند؛ این یعنی فرد را به مسیر بهبودی سوق داده‌ایم، چراکه فرد از قاچاقچی و موادفروش جدا شده و عملا بیماری ایدز و هپاتیت نیز نمی‌گیرد.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی در ادمه تاکید کرد: وقتی فرد مواد مصرفی خود را به متادون تغییر می‌دهد زنجیره ارتباطی‌اش عوض می‌شود؛ بنابراین این رویکرد در راستای کاهش آسیب است، در این فرآیند ابتدا افراد جذب می‌شوند به آن‌ها لوازم پیشگیری ارائه می‌شود تا در مسیر بهبودی قرار بگیرند و با حمایت‌های روانی که صورت می‌گیرد، می‌توان آن‌ها را به چرخه سالم زندگی بازگرداند این مستلزم یک تیم است که شامل مددکار، روان‌شناس، پزشک می‌شود و پس از آن باید روی اشتغال و تامین معیشت این افراد کار شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بينام

      (پيش گيري بهتر از درمان است )اين جمله رو بايد بخاطر داشت
      وبا در نظر گرفتن عواقب خطرناك اين بيماريهابايد اموزش رو از دبستان ودبيرستان شروع كرد . ودر هزينه درمان نيز صرفه جوبي نمود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج