۷۲۰۳۳۷
۶ نظر
۵۰۰۷
۶ نظر
۵۰۰۷
پ

تبدیل مذاکره ترامپ و «اون» به افتضاح سیاسی؟!

"دونالد ترامپ" به طور فزاینده‌ای نگران نتیجه دیدار دوجانبه خود با رهبر کره شمالی در ۲۲ خردادماه سال جاری است و این طور که روزنامه نیویورک تایمز نوشته رییس جمهوری آمریکا و تیم مشاوران او از احتمال شکست این مذاکرات و رقم خوردن یک افتضاح سیاسی برای ترامپ، بسیار نگران هستندو پس از بیانیه چهارشنبه هفته گذشته دولت کره شمالی، ترامپ از مشاورانش خواسته تا گکزینه عقب نشینی آمریکا از مذاکره را بررسی کنند.

عصر ایران: "دونالد ترامپ" به طور فزاینده‌ای نگران نتیجه دیدار دوجانبه خود با رهبر کره شمالی در ۲۲ خردادماه سال جاری است و این طور که روزنامه نیویورک تایمز نوشته رییس جمهوری آمریکا و تیم مشاوران او از احتمال شکست این مذاکرات و رقم خوردن یک افتضاح سیاسی برای ترامپ، بسیار نگران هستندو پس از بیانیه چهارشنبه هفته گذشته دولت کره شمالی، ترامپ از مشاورانش خواسته تا گکزینه عقب نشینی آمریکا از مذاکره را بررسی کنند.

در حالی که حدود ۳ هفته تا زمان دیدار دوجانبه رهبران آمریکا و کره شمالی در سنگاپور با دستور خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی باقی مانده، بیانیه چهارشنبه گذشته دولت کره شمالی خواب را از چشمان ترامپ و مشاوران او ربوده است.

در این بیانیه مذاکره کننده ارشد هسته‌ای کره شمالی تاکید کرده است که این کشور به هیچ وجه برنامه هسته‌ای خود را در ازای دریافت مشوق‌های اقتصادی معامله نخواهد کرد و اگر آمریکا چنین برداشتی از مذاکرات در پیش روی رهبران دو کشور دارد، دچار سوء تفاهم شده است.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز ترامپ پس از آن بیانیه شگفت زده و خشمگین شده است چرا که لحن آن را با اظهارات و وعده و وعیدهای کره شمالی در هفته‌های گذشته ناهمخوان می‌داند و به همین خاطر از مشاورانش خواسته تا گزینه عقب نشینی و انصراف احتمالی آمریکا از مذاکره را بررسی کنند.

نگرانی او و تیم مشاورانش به حدی است که حتی منتظر دیدار دوجانبه با همتای کره جنوبی در سه شنبه همین هفته (فردا) در واشنگتن نشده و شنبه شب به صورت تلفنی با "مون جائه این" همتای کره جنوبی خود تماس گرفته و دلیل تغییر لحن مقامات کره شمالی را از او جویا شده است.

بنا به گزارش نیویورک تایمز افزایش انتظارات از نشست دوجانبه ترامپ و "کیم جونگ اون" باعث شده که هر نوع عقبگرد و عدم نتیجه این نشست تبدیل به یک افتضاح سیاسی برای دولت او شود و همین مساله فشار روانی زیادی را روی ترامپ و تیم مشاوران او گذاشته در حالی که رهبر کره شمالی احتمالا با دانش هسته‌ای کافی و خیالی آسوده‌تر پا به این مذاکرات خواهد گذاشت.

یکی دیگر از نگرانی‌های تیم مشاوران ترامپ، دانش اندک او در زمینه مسایل هسته‌ای و موشکی است در حالی که کیم جونگ اون اشراف و دانش بسیار بالایی درباره بندبند جزییات برنامه هسته‌ای و موشکی کشورش دارد؛ و این حقیقتی است که " مایک پمپئو" وزیر امور خارجه کابینه ترامپ در جریان دوبار ملاقات حضوری با رهبر کره شمالی به آن اذعان کرده است.

مشاورانی که دولت ترامپ را ترک کرده‌اند به نیویورک تایمز گفته‌اند که او دانش و سواد بسیار اندکی درباره جزییات برنامه‌های هسته‌ای و موشکی دارد چون در یک سال و نیم گذشته در برابر اصرار مشاورانش به حضور در جلسات دانش‌افزایی درباره این موضوعات مقاومت کرده و در بیشتر این جلسات حاضر نشده است؛ در حالی که این جلسات برای روسای جمهوری پیش از او از جمله اوباما و جورج دبلیو بوش برگزار شده بود.

نگرانی دیگر تیم مشاوران ترامپ از این است که رهبر کره شمالی با اطلاع از اشتیاق طرف آمریکایی به رسیدن به یک نتیجه مشخص از این مذاکرات، ضمانت‌هایی صوری به طرف آمریکایی بدهد که در طول زمان محو و بی‌نتیجه باشد.

نکته دیگر اینکه برخی مشاوران ترامپ به ویژه "جان بولتون" مشاور امنیت ملی او انتظار فوق‌العاده و حداکثری را از مذاکرات ۲۲ خرداد بین ترامپ و کیم جونگ اون مطرح می‌کنند و معتقدند مادامی که کره شمالی به طور کامل خلع‌سلاح نشده هیچ امتیاز اقتصادی به این کشور داده نشود و تحریم‌ها برداشته نشود، در حالی که بسیاری از ناظران و دیپلمات‌ها به ویژه دیپلمات‌ها و مقامات کره جنوبی این انتظار را واقع‌بینانه ارزیابی نمی‌کنند.

با توجه به خروج یکجانبه ترامپ از توافق هسته‌ای با ایران، به طور طبیعی بی‌اعتمادی مقامات کره شمالی به ترامپ و وعده‌های او افزایش یافته و این مساله باعث می‌شود در مذاکرات سرسختی بیشتری داشته باشند؛ از همین رو طرف کره جنوبی پیشنهاد " اعتمادسازی گام به گام" را برای خلع سلاح مطرح کرده و تاکید کرده که برای مثال در ظرف مدت ۶ ماه دو طرف گام به گام اقداماتی متقابل را برای اعتمادسازی و خلع سلاح همزمان با کاهش تحریم‌ها و ارایه مشوق‌های اقتصادی به پیش ببرند و تنها در چنین حالتی است که دولت کره شمالی احتمالا راضی به خلع سلاح هسته ای خواهد شد.

از سوی دیگر خروج یکجانبه ترامپ از "برجام" و انتقادات مکرر او از این توافق هسته‌ای، انتظارات را از مذاکره او با رهبر کره شمالی بالا برده و حالا همگان منتظرند ببینند ترامپ که برجام را یک معامله افتضاح می‌دانسته و می‌داند و به همین بهانه از آن خارج شده ، با چه فرمولی کره شمالی را خلع سلاح خواهد کرد؛ آیا برای مثال معامله او نیز همچون برجام منجر به خروج ۹۷ درصدی ذخائر اورانیوم غنی شده - یکی از بندهای برجام - خواهد شد یانه! چون اگر کمتر از این رقم به دست آید آن وقت ناظران در مقایسه بین برجام و معامله هسته‌ای ترامپ با کره شمالی، به نفع او رای نخواهند داد.

بنا به گزارش نیویورک تایمز مذاکره هسته‌ای با کره شمالی نه تنها چالش و تجربه‌ای جدید برای ترامپ بلکه برای همه تیم اوست و به همین خاطر دولت ترامپ نگران است که در این نخستین تجربه دیپلماسی - دوجانبه - کارنامه قابل قبولی ارایه دهد به ویژه اینکه ترامپ پیشتر از توافقات پیشین دولت اوباما در موارد مشابه - مثل برجام - به شدت انتقاد کرده و از سوی دیگر انتظارات از نتیجه دیدار دوجانبه خود با رهبر کره شمالی را به حدی بالا برده که برخی حامیانش از هم اکنون و پیش از آغاز مذاکرات، پیشنهاد اعطای "جایزه نوبل صلح" را به او به خاطر خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی داده‌اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      کره شمالی قطعا اشتباه ایران رو انجام نمیده و پیشاپیش همه چیز خودشو واگذار نمی کنه.

      پاسخ ها

      • چهار شنبه

        بیچاره ترامپ بد جوري سر کاره، کوتوله کره ای
        زرنگتر از اونیه که ترامپ تاجر فکر میکنه.

    • علی جباری

      این زپرشک رو بابت اون جایزه صلحی که قراره به ترامپ بدن رو فعلا داشته باشین تا بعد.زپرشک

    • بدون نام

      واقعا اگر کره شمالی سلاح های هسته ای واگذار کند .دیگه انجا چیکار میکند .و چه چیزی برای موندن در ان جهنم قحطی زده
      وجود دارد.
      هرگز اینجوری نخواهدشد.حالا میبینیم

    • بدون نام

      به نظر ميرسه كه كيم اون جونگ داره به قول معروف با دم شير بازي ميكنه يعني ميخواهد ترامپ و امريكا را با بدقولي و إيجاد نارضايتي بياره سر خونه اول،،،،يعني چي؟،،دقيقا يعني اينكه ميخواهد امريكا را وارد جنگ كند تا او شروع كننده جنگ باشد سپس تمام دشمنان امريكا را به نحوي با او وارد كارزار كند،،،،،ولي اگر امريكا به صورت نيابتي يكي از كشورها را با او براي جنگ به جلو بياندازد ميتواند شايد او را با نظارت بر جنگ شكست دهد البته ريسك ان بالا واشتباه است ،،،،،،دوم مشاوراني كه أصلا اطلاع و شعور و سواد استراتژيك ندارند،،،،،و در مورد شخصيت ترامپ هم اين موضوع قابل فهم است كه او از تجهيزات و سلاحهاي كشتار جمعي متنفر است و در همين راستا علاقه اي به شركت در جلسات ان نميبيند ،،،،،

    • بدون نام

      انشاالله خیانتی که ترامپ به اعتماد ایران کرد را کره شمالی با همان کار جبران کنه که گویند دست بالای دست بسیار هست و همیشه قلدران و کسانی که بیش از همه مغرور هستند جائی به زمین میخورند که هرگز فکر نمیکردند و آن را کوچک و خوار میپنداشتند .قیافه ترامپ آنموقع دیدن دارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج