سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۷۲۰۷۷۶
۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۲۵
۱۲۱۵۲
در این سوپ از کلم بروکلی با دو روش پخت استفاده می کنیم، مقداری از اون ها رو در سوپ استفاده می کنیم و مقداری رو در فر برشته می کنیم و برای روی سوپ از اون استفاده می کنیم.

وب‌سایت آشپزباشی: در این سوپ از کلم بروکلی با دو روش پخت استفاده می کنیم، مقداری از اون ها رو در سوپ استفاده می کنیم و مقداری رو در فر برشته می کنیم و برای روی سوپ از اون استفاده می کنیم.

مواد لازم:

  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • موسیر ۲ عدد بزرگ
  • سیر ۳ حبه
  • کلم بروکلی ۹۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۳ عدد کوچک
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • پنیر چدار ۲ پیمانه
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • نان تست ۴ برش

سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار
آماده کردن مواد برای تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار:

1- به روغن زیتون اضافی نیاز دارید.
2- موسیر ها رو نصف و بعد ورقه ورقه کنید.
3- سیرها رو ریز خرد کنید.
4- ساقه های بروکلی رو جدا و خرد کنید. گلچه های بروکلی رو هم به قطعات دو و نیم سانتی متری خرد کنید.
5- سیب زمینی ها رو پوست گرفته و خرد کنید.
6- از پنیر چدار سفید رنده شده استفاده کنید.

طرز تهیه:

  1. از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید
  2. در قابلمه ای کوچک، روغن زیتون رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر، نیمی از سیر، ساقه های بروکلی، سیب زمینی و نوک انگشت نمک رو به اون ها اضافه کنید. مواد رو برای ۳ تا ۴ دقیقه بپزید.
  3. ۵ پیمانه آب به همراه قدری نمک به مواد اضافه کنید. بذارید تا آب بجوشه، حرارت رو کم کنید و مواد رو برای ۱۰ دقیقه بپزید. 
  4. ۳ پیمانه گلچه های بروکلی رو اضافه کنید و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر تا نرم بشن، بپزید.
  5. سوپ رو از روی حرارت بردارید تا کمی خنک بشه، سپس اون رو به همراه ۱ پیمانه پنیر در مخلوط کن بزنید. نمک، فلفل و آبلیمو رو اضافه کنید.
  6. پنیر و سیر باقیمانده رو با هم ترکیب کنید. نان ها رو در یک سمتی سینی فر و بقیه گلچه های بروکلی رو در سمت دیگر سینی فر بریزید. روی اون ها روغن زیتون بپاشید و به آن ها نمک و فلفل بزنید. ترکیب پنیر رو روی نان ها پخش کنید و برای ۱۵ دقیقه در فر بذارید. در میان پخت، گلچه های بروکلی رو هم بزنید.
  7. سوپ رو با تکه های نان و گلچه های کلم بروکلی برشته شده و کمی رنده پوست لیمو میل کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
کالابرد_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
استیل رگال_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
دکتر قدیمی_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
بانک کتاب پایتخت_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
شفا_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
کالابرد_فوتر