سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار
در این سوپ از کلم بروکلی با دو روش پخت استفاده می کنیم، مقداری از اون ها رو در سوپ استفاده می کنیم و مقداری رو در فر برشته می کنیم و برای روی سوپ از اون استفاده می کنیم.
وبسایت آشپزباشی : در این سوپ از کلم بروکلی با دو روش پخت استفاده می کنیم، مقداری از اون ها رو در سوپ استفاده می کنیم و مقداری رو در فر برشته می کنیم و برای روی سوپ از اون استفاده می کنیم.
مواد لازم:
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
 - موسیر ۲ عدد بزرگ
 - سیر ۳ حبه
 - کلم بروکلی ۹۰۰ گرم
 - سیب زمینی ۳ عدد کوچک
 - نمک به میزان لازم
 - فلفل سیاه به میزان لازم
 - پنیر چدار ۲ پیمانه
 - آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
 - نان تست ۴ برش
 
  
  آماده کردن مواد برای تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار:
  ۱- به روغن زیتون اضافی نیاز دارید.
  2- موسیر ها رو نصف و بعد ورقه ورقه کنید.
  ۳- سیرها رو ریز خرد کنید.
  4- ساقه های بروکلی رو جدا و خرد کنید. گلچه های بروکلی رو هم به قطعات دو و نیم سانتی متری خرد کنید.
  ۵- سیب زمینی ها رو پوست گرفته و خرد کنید.
  6- از پنیر چدار سفید رنده شده استفاده کنید.
طرز تهیه:
- از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید
 - در قابلمه ای کوچک، روغن زیتون رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر، نیمی از سیر، ساقه های بروکلی، سیب زمینی و نوک انگشت نمک رو به اون ها اضافه کنید. مواد رو برای ۳ تا ۴ دقیقه بپزید.
 - ۵ پیمانه آب به همراه قدری نمک به مواد اضافه کنید. بذارید تا آب بجوشه، حرارت رو کم کنید و مواد رو برای ۱۰ دقیقه بپزید.
 - ۳ پیمانه گلچه های بروکلی رو اضافه کنید و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر تا نرم بشن، بپزید.
 - سوپ رو از روی حرارت بردارید تا کمی خنک بشه، سپس اون رو به همراه ۱ پیمانه پنیر در مخلوط کن بزنید. نمک، فلفل و آبلیمو رو اضافه کنید.
 - پنیر و سیر باقیمانده رو با هم ترکیب کنید. نان ها رو در یک سمتی سینی فر و بقیه گلچه های بروکلی رو در سمت دیگر سینی فر بریزید. روی اون ها روغن زیتون بپاشید و به آن ها نمک و فلفل بزنید. ترکیب پنیر رو روی نان ها پخش کنید و برای ۱۵ دقیقه در فر بذارید. در میان پخت، گلچه های بروکلی رو هم بزنید.
 - سوپ رو با تکه های نان و گلچه های کلم بروکلی برشته شده و کمی رنده پوست لیمو میل کنید.
 
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر