طرز تهیه فلن مغزدار
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
لایکو_3
سمپاشی امحا_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۷۲۱۳۸۶
۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۳
۱۰۳۹۸
دسر فلن نوعی دسر سوئدی خوشمزه شبیه کرم کارامل است. این دسر با شیر و تخم مرغ و شیر عسلی تهیه می‌شود به همین دلیل خیلی مقوی سالم است. پس حتما این دسر را تهیه کنید و لذت ببرید.

ماهنامه کیک و شیرینی: دسر فلن نوعی دسر سوئدی خوشمزه شبیه کرم کارامل است. این دسر با شیر و تخم مرغ و شیر عسلی تهیه می‌شود به همین دلیل خیلی مقوی سالم است. پس حتما این دسر را تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم کاستارد:

  • تخم مرغ: 4 عدد
    پودر نارگیل: 100 گرم
    شیرعسلی: 320 گرم
    شیر (کم چرب): 400 میلی لیتر
    شیر نارگیل: 160 میلی لیتر

مواد لازم لایه کارامل:

  • شکر: 75 گرم
    آب: 2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):

  • شیر عسلی: 2 قاشق سوپ خوری
    شکلات تلخ (70 درصد): 50 گرم

فلن مغزدار

طرز تهیه:

  1. ابتدا برای تهیه لایه کارامل، آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشقی چوبی مواد را هم بزنید تا به رنگ کاراملی در آمده و غلظت یابند.
  2. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کارامل را کف قالب های فلن بریزید.
  3. برای تهیه کاستارد، زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید.
  4. زرده های تخم مرغ، شیر عسلی، شیر و شیر نارگیل را با هم به خوبی مخلوط کنید.
  5. پودر نارگیل را اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  6. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کنند.
  7. این مخلوط را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و سپس در قالب های فلن روی لایه کارامل بریزید.
  8. قالب ها را به سینی فر حاوی آب داغ انتقال داده و حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
  9. برای تهیه فیلینگ، شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
  10. این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و نوک سری قیف را در وسط فلن ها سرو کنید و آنها را با مخلوط فیلینگ پر کنید.
  11. آنها را دوباره حدود 20 دقیقه در فر قرار دهید.
  12. در پایان، فلن ها را در آورده و اجازه دهید به طور کامل در مجاورت دمای محیط خنک شوند.
  13. در صورت تمایل روی آنها را با میوه های دلخواه و برگ نعناع تزئین و سرو کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی بانو_فوتر2
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کیان برنا_فوتر
شفا_فوتر