کیک اورئو، به کالری اش می‌ارزد!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ریزخور_3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_4
ریزخور_4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۷۳۰۶۷۶
۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۸
۱۶۵۱۲
این کیک یک دسر شکلاتی خوشمزه است که با بیسکوییت تزئین می‌شود. میتوانید آن را با چای یا نسکافه میل کنید و لذت ببرید.

ماهنامه کیک و شیرینی: این کیک یک دسر شکلاتی خوشمزه است که با بیسکوییت تزئین می‌شود. میتوانید آن را با چای یا نسکافه میل کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

  • آرد (الک شده): یک و یک دوم پیمانه
    پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری
    بیسکوئیت اورئو (پودر شده): یک پیمانه
    بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
    نمک: 2 قاشق چایخوری
    تخم مرغ: 3 عدد
    شکر: یک پیمانه
    وانیل: یک قاشق چایخوری
    ماست: یک پیمانه
    کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه

مواد لازم کرم:

  • پنیر خامه ای: 760 گرم
    بیسکویت (پودر شده): یک چهارم پیمانه
    پودر شکر: یک سوم پیمانه

مواد لازم اضافی:

  • بیسکویت اورئو: برای تزئین

کیک اورئو، به کالری اش می ارزد!

طرز تهیه:

  1. کرم میانی بیسکویت های اورئو را جدا کرده و آنها را پودر کنید.
  2. سپس با آرد الک شده، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  3. تخم مرغ ها را با شکر در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
  4. وانیل و ماست را اضافه و مخلوط کنید.
  5. مخلوط آرد و کره را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
  6. خمیر به دست آمده را در قالب از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید.
  7. حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
  8. سپس آن را از فر در آورید و اجازه دهید خنک شود.
  9. برای تهیه کرم، پنیر خامه ای، کره، بیسکویت پودر شده و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.
  10. کیک خنک شده را به سه قسمت مساوی به طور افقی برش دهید.
  11. روی هر قسمت کیک، کرم بمالید و روی هم قرار دهید.
  12. روی کیک و کناره های آن را با کرم بپوشانید و آن را با بقیه کرم و بیسکویت اورئوی خرد شده تزئین کنید.
  13. کیک را حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  14. سپس سرو کنید.
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:31 - 1397/04/20
ببخشید قالبمون هر نوعی باشه موردی نیست بعد کفشم چرب کنیم یا نه برای تزعین روش از خامه قنادی باید استفاده کنیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
عارفی_1
ادیب_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
دکتر نائبی_3
ادیب_3
ادیب_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
سوییچ ایران_4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
خرید باکس 2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
ادیب_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
کالازم_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تنورستان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر