اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۷۵۲۸
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

باشگاه گیاه خواران

Zucchini

آب ولرم را (تا حدي که انگشت شما را نسوزاند) همراه با پودر خميرترش داخل ظرف شکر می‌ریزیم. سپس يک بشقاب روي ظرف قرار مي‌دهيم تا خمير پف کند و از سالم بودن خمير ترش مطمئن شويم.

Zucchini


Zucchini

مواد لازم خمیر
  • شکر: یک‌چهارم قاشق چايخوري
  • آب ولرم : نصف پيمانه
  • آرد : به ميزان لازم
  • پودر خميرترش:يک قاشق مرباخوري
  • نمک : نصف قاشق چايخوري
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
مواد میانی
  • بادمجان: 6-5 عدد
  • کدو حلقه‌شده: 6-5 عدد
  • پنير: 100تا150گرم
  • سس سفيد: يک پيمانه


طرزتهیه خمیر

آب ولرم را (تا حدي که انگشت شما را نسوزاند) همراه با پودر خميرترش داخل ظرف شکر می‌ریزیم. سپس يک بشقاب روي ظرف قرار مي‌دهيم تا خمير پف کند و از سالم بودن خمير ترش مطمئن شويم. حالا نمک و آرد را کم‌کم اضافه مي‌کنيم، طوري که خمير به دست‌مان نچسبد. بعد از آن خمير را داخل پلاستيک قرار داده و اجازه مي‌دهيم تا ۲ ساعت باقی بماند.


طرز تهیه مواد میانی

ابتدا بادمجان و کدوها را شسته، دُم آنها را گرفته و به نازکي اسلايس مي‌کنيم. سپس آنها را در روغن سرخ کرده و خمير را داخل ظرف پیرکس يا سراميکي (که از قبل چرب کرده‌ایم) پهن مي‌کنيم و سس سفيد (طرز تهيه سس در دستور قبل گفته شده) را همراه با سير رنده شده روي سطح خمير پخش مي‌کنيم.

در مرحله بعد کمي نمک روي کدو و بادمجان‌ها پاشیده، آنها را روي خمير پخش کرده و با نوک انگشتان فشار مي‌دهيم تا کدو و بادمجان‌ها داخل خمير فرو رود. سپس پنير پيتزا را روي خمير مي‌پاشيم.


نکته سلامتی

شکر علاوه بر مصرف خوراکي موارد استفاده ديگري دارد. شکر پاک‌کننده طبيعي پوست به حساب مي‌آيد و همراه با روغن زيتون يا اسطوخودوس پوست را تلطیف مي‌کند.
  • میزان کالری : 185
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج