دستور پخت خورش جعفری؛ غذای خوشمزه گیلانی‌ها
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۸۰۰۸۰۱
۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۴
۲۱۸۲۵
خورش جعفری یا خورش جعفری قرمه، از غذا‌های سنتی استان گیلان است که دارای طعم بسیار خوبی است و با ذائقه‌های مختلف سازگار است.

برترین ها: خورش جعفری یا خورش جعفری قرمه، از غذاهای سنتی استان گیلان است. یکی از جاذبه های توریستی استان های شمالی کشور، غذاهای رنگارنگ و خوش عطر و بوی این منطقه است که همواره مورد توجه مسافرین و گردشگران واقع می‌شود.

خورش جعفری یکی از همین غذاهاست که دارای طعم بسیار خوبی است و با ذائقه‌های مختلف سازگار است.

استفاده از آبغوره به عنوان چاشنی این غذا طعم جالبی به آن داده است و مورد توجه افرادی که به غذاهای ترش علاقه دارند، واقع می‌شود.

خورش جعفری را با موادی از جمله گوشت گوساله، بادمجان و البته جعفری تازه درست می‌کنند. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش جعفری را با هم مرور کنیم.

مواد لازم

  • گوشت گوساله چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • جعفری و تره شسته و ساطوری شده: ۲۵۰ گرم
  • بادمجان قلمی: ۴ عدد
  • پیاز: یک عدد متوسط رنده شده
  • آبغوره: یک فنجان
  • روغن: به میزان دلخواه
  • نمک: به میزان دلخواه
  • فلفل: به میزان دلخواه

آموزش طرز تهیه خورش جعفری

دستور تهیه

1. پیش از هر چیز بادمجان‌ها را پوست بگیرید. روی آن‌ها نمک بپاشید تا تلخی آنها گرفته شود. اینکار حدود نیم ساعت زمان نیاز دارد. سپس بادمجان ها را بشویید و خشک کنید.

2. برای شروع کار تره و جعفری که از قبل ساطوری شده را با مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و با شعله متوسط تفت دهید. پس از حدود ۸ دقیقه، ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید به مدت نیم ساعت بجوشد.

3. پیاز رنده شده و گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی بریزید و نمک و فلفل را نیز به آن‌ها اضافه کنید. مواد را با دست ورز دهید تا کاملا مخلوط و یک دست شوند.

4. سپس با استفاده از مواد به دست آمده، گلوله‌هایی به اندازه یک گردوی کوچک درست کنید و با مقداری روغن داخل تابه تفت دهید. شعله گاز را طوری تنظیم کنید که کوفته‌ها کمی سرخ شوند. در حین انجام این کار، کوفته‌ها را با قاشق جابجا کنید تا همه طرف آن‌ها یکنواخت سرخ شده و طلایی شود.

5. پس از طلایی شدن کوفته‌ها، آنها را به خورش اضافه کنید، سپس زیر قابلمه را روشن کنید تا محتویات آن با شعله متوسط بپزد.

6. در این فاصله بادمجان‌ها را داخل تابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید و پس از اتمام فرآیند سرخ شدن، روغن آن‌ها را بگیرید و کنار بگذارید.

7. در ۱۰ دقیقه آخر پخت خورش، چاشنی و ادویه ها یعنی نمک، فلفل و آبغوره را به اندازه دلخواه اضافه کنید. در حین اضافه کردن چاشنی چند بار خورش را بچشید تا از اندازه بودن مقدار طعم دهنده‌ها اطمینان حاصل کنید.

8. پس از اینکه پخت خورش کامل شد و اصطلاحا به روغن افتاد، آن را برای سرو به ظرف مناسبی انتقال دهید. بادمجان‌های سرخ شده را روی خورش قرار دهید تا غذای شما کامل شود و نیز جلوه زیبایی داشته باشد.

نکات

۱. این خورش را می‌توانید با نان یا کته سرو کنید.

۲. در صورتی تمایل می‌توانید به جای کوفته‌های گوشت، از گوشت خورشی نیز استفاده کنید.

۳. اگر تمایل دارید می‌توانید در این غذا از ۱۰۰ گرم لوبیای چشم بلبلی هم استفاده کنید.

۴. می‌توانید پس از سرخ کردن بادمجان‌ها و هنگامی که چند دقیقه از پخت خورش باقی مانده، آنها را داخل ظرف خورش بریزید. اما دقت داشته باشید که بادمجان‌ها نباید له شوند.

۵. بخارپز کردن سبزیجات روش بهتری برای طبخ آنهاست و باعث می شود تا میزان کمتری از ویتامین های مفید سبزی از بین برود.

مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:23 - 1397/09/05
وای این غذا خیلی خوشمزس. حتما امتحان کنید
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر
فنی آتل_فوتر
استیل رگال_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
دکتر عارفی - فوتر
کالابرد_فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر