طرز تهیه خورشت مرغ جا افتاده و آبدار
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۸۰۰۸۴۱
۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۳
۴۰۳۳۲
تقریبا می توان گفت خورشت مرغ، یکی از ده غذای پر طرفدار ایرانی است که کمتر ایرانی می توان یافت که آن را دوست نداشته باشد. به دلیل همین محبوبیت تصمیم گرفتیم تا طرز تهیه خورشت مرغ جا افتاده و آبدار را برای شما آموزش دهیم.

برترین ها: خورشت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ایرانیست که هم به عنوان یک وعده غذا در خانه و هم برای سرو در مجالس مناسب است.

معمولا خورشت مرغ در قابلمه پخته می‌شود و آن را به همراه زرشک پلو سرو می‌کنیم، یعنی همان زرشک پلو با مرغ معروفی که همه می‌شناسیم.

اینجا دستور تهیه خورشت مرغ لذیذ و جا افتاده را برای شما توضیح خواهیم داد. دقت کنید که دستور ارائه شده برای ۴ نفر نوشته شده است و به منظور طبخ خورشت مرغ برای تعداد نفرات متفاوت، باید مقادیر مواد لازم را به یک نسبت تغییر دهید.

مواد لازم

  • ران مرغ ۴ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه به میزان دلخواه
  • فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • نمک به میزان دلخواه

آموزش طرز تهیه خورش مرغ جا افتاده و آبدار

طرز تهیه

1. پیازها را بصورت خلالی خرد کنید. سپس با مقداری روغن داخل تابه بریزید و تفت دهید. هنگامی که خلال‌های پیاز شفاف شدند، زردچوبه را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. وقتی کار تفت دادن به پایان رسید، تابه را خاموش کنید، محتویات آن را خارج کرده و برای استفاده در مراحل بعد کنار بگذارید.

2. یک قابلمه مناسب به عنوان ظرف پخت خورشت انتخاب کنید و روی شعله بگذارید. داخل قابلمه روغن بریزید و ران‌های مرغ را برای تفت دادن درون قابلمه بگذارید.

3. ران‌ها را با شعله متوسط تا مرحله‌ای تفت دهید که رنگ آن‌ها طلایی شود. قطعات ران را در حین تفت دادن جابجا کنید تا هر دو طرفشان به خوبی طلایی رنگ شود.

4. می‌توانید در حین تفت خوردن مرغ‌ها، هویج و سیب زمینی را خرد کنید تا برای مرحله بعدی آماده باشند. هویج را حلقه حلقه و سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید.

5. پس از تکمیل فرآیند تفت دادن مرغ، پیازی را که در مرحله قبل اول تفت داده بودید، به محتویات قابلمه خورشت اضافه کنید.

6. سپس هویج و سیب زمینی را نیز داخل قابلمه بریزید. اجازه بدهید مواد داخل قابلمه دو دقیقه با هم تفت بخورند، سپس رب را اضافه کنید و تفت دادن را دو دقیقه دیگر ادامه دهید.

7. در نهایت دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن، شعله گاز را ملایم کنید تا خورشت به آرامی پخته شود.

8. پس از نیم ساعت نخود فرنگی را داخل قابلمه بریزید و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و دوباره درب قابلمه را ببندید تا یک ربع دیگر روی شعله ملایم بجوشد.

9. بعد از یک ربع درب قابلمه را بردارید و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه بدهید پنج دقیقه دیگر روی شعله بماند. پس از آن می‌توانید خورشت را برای سرو به ظرف مناسبی انتقال دهید.

نکات:

  • در مرحله اول می‌توانید یک حبه سیر را نیز رنده کرده و به همراه پیازها تفت دهید.
  • در این دستور پخت خورشت مرغ، از ران مرغ استفاده شده است، در صورت تمایل می‌توانید سینه مرغ را جایگزین کنید.
  • اگر دوست دارید می‌توانید تفت دادن اولیه مرغ‌ها را کمی بیشتر ادامه دهید تا ران‌ها سرخ شوند.
  • در صورت تمایل می‌توانید به جای اضافه کردن سیب‌ زمینی‌ها به محتویات ظرف خورشت، آن‌ها را جداگانه و به صورت خلالی سرخ کنید و پیش از سرو، روی خورشت مرغ بریزید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:30 - 1397/09/06
دیگه کسی هست مرغ بلد نباشه درست کنه واقعا؟ اگه هست که خیلی گیجه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
مگه همه وظیفه دارن اشپز باشن چه ربطی داشت
Iran, Islamic Republic of
22:09 - 1397/09/06
باور کنید افرادی هستن که خورشت مرغ بلد نیستن.... آقایون حاضر آماده بخور.....
Iran, Islamic Republic of
02:23 - 1397/09/07
اوووو این برای خانوم های قری . برای درست کردن مرغ در مدت زمان کوتاه مرغ فلک زده را به همراه آب و پیاز سرخ شده توی زودپز پرتاب میکنیم و بعد از یک ساعت حدودا مرغ درست شد رفت. بعدش اگه دلتون خواست بذارید روی شعله کم جا بیوفته .
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
مرغی ک یکساعت تو زودپز بوده چیری ازش نمیمونه، لجن میشه
مرغ روی گازم نیم ساعته میپزه!
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
الان کسی نیست که آشپزی بلد نباشه همه برای خودشون کدبانویی هستن
Iran, Islamic Republic of
05:28 - 1398/03/06
غذاتون خوشمزه است
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
کالابرد_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر2
دیاکو_فوتر داخلی
فرش تارنگ_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
استیل رگال_فوتر
کالابرد_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر