جاباما
۸۰۰۸۴۱
۷ نظر
۵۱۳۴
۷ نظر
۵۱۳۴
پ

طرز تهیه خورشت مرغ جا افتاده و آبدار

تقریبا می توان گفت خورشت مرغ، یکی از ده غذای پر طرفدار ایرانی است که کمتر ایرانی می توان یافت که آن را دوست نداشته باشد. به دلیل همین محبوبیت تصمیم گرفتیم تا طرز تهیه خورشت مرغ جا افتاده و آبدار را برای شما آموزش دهیم.

برترین ها: خورشت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ایرانیست که هم به عنوان یک وعده غذا در خانه و هم برای سرو در مجالس مناسب است.

معمولا خورشت مرغ در قابلمه پخته می‌شود و آن را به همراه زرشک پلو سرو می‌کنیم، یعنی همان زرشک پلو با مرغ معروفی که همه می‌شناسیم.

اینجا دستور تهیه خورشت مرغ لذیذ و جا افتاده را برای شما توضیح خواهیم داد. دقت کنید که دستور ارائه شده برای ۴ نفر نوشته شده است و به منظور طبخ خورشت مرغ برای تعداد نفرات متفاوت، باید مقادیر مواد لازم را به یک نسبت تغییر دهید.

مواد لازم

  • ران مرغ ۴ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه به میزان دلخواه
  • فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه خورشت مرغ جا افتاده و آبدار

طرز تهیه

۱. پیازها را بصورت خلالی خرد کنید. سپس با مقداری روغن داخل تابه بریزید و تفت دهید. هنگامی که خلال‌های پیاز شفاف شدند، زردچوبه را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. وقتی کار تفت دادن به پایان رسید، تابه را خاموش کنید، محتویات آن را خارج کرده و برای استفاده در مراحل بعد کنار بگذارید.

۲. یک قابلمه مناسب به عنوان ظرف پخت خورشت انتخاب کنید و روی شعله بگذارید. داخل قابلمه روغن بریزید و ران‌های مرغ را برای تفت دادن درون قابلمه بگذارید.

۳. ران‌ها را با شعله متوسط تا مرحله‌ای تفت دهید که رنگ آن‌ها طلایی شود. قطعات ران را در حین تفت دادن جابجا کنید تا هر دو طرفشان به خوبی طلایی رنگ شود.

۴. می‌توانید در حین تفت خوردن مرغ‌ها، هویج و سیب زمینی را خرد کنید تا برای مرحله بعدی آماده باشند. هویج را حلقه حلقه و سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید.

۵. پس از تکمیل فرآیند تفت دادن مرغ، پیازی را که در مرحله قبل اول تفت داده بودید، به محتویات قابلمه خورشت اضافه کنید.

۶. سپس هویج و سیب زمینی را نیز داخل قابلمه بریزید. اجازه بدهید مواد داخل قابلمه دو دقیقه با هم تفت بخورند، سپس رب را اضافه کنید و تفت دادن را دو دقیقه دیگر ادامه دهید.

۷. در نهایت دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن، شعله گاز را ملایم کنید تا خورشت به آرامی پخته شود.

۸. پس از نیم ساعت نخود فرنگی را داخل قابلمه بریزید و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و دوباره درب قابلمه را ببندید تا یک ربع دیگر روی شعله ملایم بجوشد.

۹. بعد از یک ربع درب قابلمه را بردارید و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه بدهید پنج دقیقه دیگر روی شعله بماند. پس از آن می‌توانید خورشت را برای سرو به ظرف مناسبی انتقال دهید.

نکات:

  • در مرحله اول می‌توانید یک حبه سیر را نیز رنده کرده و به همراه پیازها تفت دهید.
  • در این دستور پخت خورشت مرغ، از ران مرغ استفاده شده است، در صورت تمایل می‌توانید سینه مرغ را جایگزین کنید.
  • اگر دوست دارید می‌توانید تفت دادن اولیه مرغ‌ها را کمی بیشتر ادامه دهید تا ران‌ها سرخ شوند.
  • در صورت تمایل می‌توانید به جای اضافه کردن سیب‌ زمینی‌ها به محتویات ظرف خورشت، آن‌ها را جداگانه و به صورت خلالی سرخ کنید و پیش از سرو، روی خورشت مرغ بریزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 8/8 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      دیگه کسی هست مرغ بلد نباشه درست کنه واقعا؟ اگه هست که خیلی گیجه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        مگه همه وظیفه دارن اشپز باشن چه ربطی داشت

    • الف

      باور کنید افرادی هستن که خورشت مرغ بلد نیستن.... آقایون حاضر آماده بخور.....

    • بدون نام

      اوووو این برای خانوم های قری . برای درست کردن مرغ در مدت زمان کوتاه مرغ فلک زده را به همراه آب و پیاز سرخ شده توی زودپز پرتاب میکنیم و بعد از یک ساعت حدودا مرغ درست شد رفت. بعدش اگه دلتون خواست بذارید روی شعله کم جا بیوفته .

      پاسخ ها

      • بدون نام

        مرغی ک یکساعت تو زودپز بوده چیری ازش نمیمونه، لجن میشه
        مرغ روی گازم نیم ساعته میپزه!

      • بدون نام

        الان کسی نیست که آشپزی بلد نباشه همه برای خودشون کدبانویی هستن

    • بدون نام

      غذاتون خوشمزه است

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج