۸۰۳۹۵۴
۱ نظر
۵۰۵۶
۱ نظر
۵۰۵۶
پ

طرز تهیه خورشت گل کلم؛ طعم خوش یک خورشت پاییزی

خورشت گل کلم، خورشتی است که به دلیل وجود گل کلم درآن خاصیت بالایی دارد و غذایی رژیمی به شمار می رود. خورشت گل کلم از خورشت های اصیل ایرانی است که با انواع گوشت قرمز و سفید قابل طبخ است.

برترین ها: خورشت گل کلم، خورشتی است که به دلیل وجود گل کلم درآن خاصیت بالایی دارد و غذایی رژیمی به شمار می رود. خورشت گل کلم از خورشت های اصیل ایرانی است که با انواع گوشت قرمز و سفید قابل طبخ است.

گل کلم با خواص و ارزش غذایی بالا، باعث شده خورشت گل کلم دارای خاصیت درمانی بالا باشد و به عنوان غذایی با ترکیب ضد سرطان شناخته شود. مواد اصلی در تهیه ی این خورشت گوشت، کلم و لپه می باشد. خورشت گل کلم یکی از خورشت های زمستانی است که می توانید زمانی که قصد تهیه ترشی گل کلم دارید، خورشت گل کلم تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. برای آشنایی با روش طبخ خورشت گل کلم مجلسی و خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ی خورشت گل کلم

  • گوشت: 500 گرم
  • گل کلم کوچک: 1 عدد
  • لپه: یک سوم پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
  • پیاز: 1 عدد
  • آبلیمو: 4 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذا خوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت گل کلم؛ طعم خوش یک خورشت پاییزی

طرز تهیه ی خورشت گل کلم

1. لپه را از قبل به مدت چند ساعت خیس می کنیم و 3 بار آب آن را عوض می کنیم. سپس آن را می پزیم.

2. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم و نیمی از آن را کنار می گذاریم.

3. گوشت را شسته و به قطعات درشت تقسیم می کنیم. آن را در پیاز تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و کمی همراه گوشت تفت می دهیم. 3 لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و صبر می کنیم تا گوشت پخته شود.

4. گل کلم ها را پس از شستن به قطعات با اندازه دلخواه تقسیم کرده و روی آن کمی نمک می پاشیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم. می توان به جای سرخ کردن گل کلم آن را بخارپز یا آب پز کرد.

5. لپه های پخته شده را با نیمی از پیاز داغ هایی که کنار گذاشته بودیم تفت می دهیم و درساعت آخر پخت گوشت به آن اضافه می کنیم.

6. رب گوجه را درمقداری روغن تفت داده و به همراه نمک و آبلیمو به خورشت اضافه می کنیم.

7. گل کلم ها را به خورشت اضافه می کنیم. و اجازه می دهیم خورشت جا بیفتد.

8. در انتها زعفران را به خورشت اضافه می کنیم. بعد از 5 دقیقه خورشت آماده سرو می باشد.

نکاتی درباره ی تهیه ی خورشت گل کلم:

  • در این خورشت می توان از مرغ نیز استفاده کرد؛ بهتر است از سینه مرغ استفاده شود.
  • هم چنین می توان از گوشت چرخ کرده به شکل کوفته استفاده کرد.
  • گل کلم خیلی سریع پخته می شود بنابراین، باید مراقب بود که له نشود و از به هم زدن آن خودداری شود زیرا، خورشت شکل خود را از دست می دهد.
  • این مقدار مواد اولیه برای ۵ نفر مناسب می باشد.

درباره ی گل کلم

گل کلم از جمله سبزیجاتی است که معمولا گل آن استفاده می شود و برگ و ساقه آن دور ریخته می شود. در انتخاب گل کلم باید به تازگی، تمیزی، سفیدی و به هم پیوستگی گل های آن دقت کرد. از مصرف گل کلم هایی که سیاه شده اند و یا لکه های سیاه دارند و هم چنین گل های کوچکی روی آن به وجود آمده خودداری کنید. گل کلم بهتر است به صورت تازه مصرف شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      من مثل خورشت كرفس درست ميكنم با گوشت سينه مرغ يا بوقلمون خيلس به نظرم عالي ميشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج