چای ماسالا؛ چای ادویه دار هندی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_2
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۰۹۰۴۴
۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۱
۸۷۴۷
چای ماسالا یک چای هندی است که در سراسر جهان به شکل‌های مختلفی درست می‌شود. این چای از ترکیب ادویه، گیاهان و حتی میوه و سبزیجات در آب‌جوش تهیه می‌شود و مناسب برای عصرانه در روز‌های سرد زمستانی یا رفع خستگی است.

وب‌سایت کاله: چای ماسالا یک چای هندی است که در سراسر جهان به شکل‌های مختلفی درست می‌شود. این چای از ترکیب ادویه، گیاهان و حتی میوه و سبزیجات در آب‌جوش تهیه می‌شود و مناسب برای عصرانه در روز‌های سرد زمستانی یا رفع خستگی است.

تاریخچه چای ماسالا به ۵۰۰۰ سال پیش در آسیای جنوبی باز می‌گردد. در آن زمان چای ماسالا را به صورت گرم و سرد سرو می‌کردند. سالها بعد زمانی که چای سیاه در بریتانیا کشت شد، صنعت چای در هندوستان پیشرفت زیادی کرد و چای ماسالا به وجود آمد. در حال حاضر این چای دربسیاری از مناطق فراگیر شده است و در هر منطقه طرز تهیه آن متفاوت است اما شیر و زنجبیل در تمام دستورالعمل‌ها به کار گرفته شده است. اخیرا این چای در کشور‌های اروپایی طرفدار زیادی پیدا کرده است.

چای ماسالا برای سلامتی فواید بسیار زیادی دارد. اگر می‌خواهید از بدنتان مراقبت کنید این چای را فراموش نکنید. این نوشیدنی موجب بهبود گوارش، تقویت دستگاه ایمنی و کاهش التهاب بدن می‌شود همچنین با از بین بردن رادیکال‌های آزاد از سرطان، جوش صورت و بیماری‌های دیگر جلوگیری می‌کند.

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا

  • میخک ۶ عدد
  • هل ۷ عدد
  • چوب دارچین ۲ عدد
  • زنجبیل ۲ تکه
  • پودر رازیانه ۱ قاشق غذا‌خوری
  • دانه فلفل سیاه ۲ عدد
  • آب ولرم ۲ پیمانه
  • شیر ۲ پیمانه (خرید انواع شیر کاله از دیجی‌کالا)
  • عسل به میزان لازم

چای ماسالا؛ چای ادویه دار هندی

طرز تهیه چای ماسالا

1. همه‌ی ادویه‌ها را به همراه زنجبیل و آب داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مقدار آب پس از تبخیر نصف شود.

2. به همین صورت شیر را حرارت داده تا کمی تبخیر شود سپس عسل را به شیر اضافه کنید و داخل آب بریزید.

3. چای را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. به وسیله یک صافی، مایع را صاف کنید و سپس میل نمایید.

4. این چای را می‌توانید با نبات یا شکر شیرین کنید.

چای ماسالا؛ چای ادویه دار هندی

نکاتی برای تهیه چای ماسالا

  • توجه داشته باشید که اگر چای را بیش از اندازه حرارت دهید، مواد طعم خود را از دست داده و چای خوش طعم نمی‌شود.
  • به جای عسل می‌توانید چای را با نبات یا شکر شیرین کنید.
  • اگر از ادویه‌های تازه و معطر استفاده کنید، چای خوش طعم‌تر و با کیفیت‌تر می‌شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_تزریق چربی
کلینیک فرشته_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
شاخه نبات_ فوتر