۸۱۰۱۶۹
۴ نظر
۵۰۱۹
۴ نظر
۵۰۱۹
پ

ثریا قاسمی: سینمای ایران سینمایی نازل شده است

ثریا قاسمی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در پی انتصاب حسین انتظامی به عنوان سرپرست سازمان سینمایی گفت: سینمای ایران سینمایی نازل شده است و متأسفانه ما مرتباً شاهد افول و نزول سطح کیفی فیلم‌های سینمایی هستیم و مسئولان اگر تدبیر داشته باشند باید جلوی این اتفاق تلخ را بگیرند.

سینما پرس: ثریا قاسمی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در پی انتصاب حسین انتظامی به عنوان سرپرست سازمان سینمایی گفت: سینمای ایران سینمایی نازل شده است و متأسفانه ما مرتباً شاهد افول و نزول سطح کیفی فیلم‌های سینمایی هستیم و مسئولان اگر تدبیر داشته باشند باید جلوی این اتفاق تلخ را بگیرند.

ثریا قاسمی: سینمای ایران سینمایی نازل شده است

بازیگر فیلم‌های سینمایی «ویلایی‌ها» و «پدر آن دیگری» افزود: هیچ چیز در سینمای ما درست در جای خود قرار ندارد به نحوی که یک هنرمند کاربلد باید مثلاً برای ساخت یک فیلم سینمایی شش سال دوندگی کند و به سرانجام نرسد و هنرمند کاربلد دیگری برای روی صحنه بردن یک نمایش ۱۰ سال دوندگی کند و کسی به او مجوز ندهد، اما افرادی که هنری ندارند و کارشان را بلد نیستند به واسطه رابطه‌هایی که دارند مرتباً کار کنند و جا را برای حضور حرفه‌ای‌ها تنگ‌تر نمایند.

وی در پاسخ به این سؤال که شما بر اساس تجربیاتی که در سینما دارید فکر می‌کنید سینمای ایران به چه دلیل به این سمت و سو رفته است، اظهار داشت: تجربه بنده تجربه بازی در جلوی دوربین است. من تجربه صنفی و مدیریتی و... در سینما نداشته و ندارم و اصولاً علاقه‌ای هم به این اتفاقات ندارم که یک روز این فرد می‌آید و روز دیگر او می‌رود و دیگری جایگزینش می‌شود!

برای ما مهم است که در سینما همه چیز درست و اصولی سر جای خود قرار داشته باشد. افراد حرفه‌ای و کاربلد بتوانند کار و فعالیت کنند و آن‌هایی که ربطی به سینما ندارند و معلوم نیست با چه واسطه‌ای وارد سینما شده‌اند برای همیشه بساط‌شان را جمع کنند و از سینما بروند! این هنرمند پیشکسوت تأکید کرد: بررسی مشکلات سینمای ایران مدت‌ها تحقیق و کار کارشناسی می‌خواهد!

ما نیاز به جامعه‌شناسان، هنرشناسان، مدیرشناسان و رفتارشناسانی داریم که با تحلیل درست و اساسی به این نتیجه برسند که چرا سینمای ایران به هرز رفته است و بعد تحلیل خود را در اختیار مدیران قرار دهند تا آن‌ها عملکرد‌های غلط‌شان را اصلاح کرده و برای بهبود وضعیت سینما اقدامی جدی به عمل آورند.

بازیگر فیلم‌های سینمایی «دختر شیرینی فروش» و «مارال» خاطرنشان کرد: امروزه بسیاری از سینماگران و هنرمندان در تأمین نیاز‌های اولیه زندگی‌شان دچار مشکلات زیادی شده‌اند، اما هیچ یک از مدیران فرهنگی و سینمایی به مشکلات آن‌ها توجهی نداشته و ندارند و این در حالی است که هنرمندان در تمامی کشور‌های دنیا دارای اعتبار و اهمیت بسیار زیادی هستند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کامران

    ایشون تا دعوت می شد نازل نبودزمانی دیگه دعوت به کارنشدنازل شده!؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خب نازل شده دیگه؟ چرا مقاومت میکنی؟ البت قبلا هم چندان خوب نبود ولی الان دیگه آشغال محضه

  • بدون نام

    نه که اون موقع که شما بودید خیلی خوب بود!
    هیچ وقت خب نبود

  • بدون نام

    برو بمیو

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج