۸۱۶۶۲۲
۱۷ نظر
۵۰۰۷
۱۷ نظر
۵۰۰۷
پ

ثروتمندترین خانواده‌های جهان در سال ۲۰۱۸

در دنیای امروزی مردان و زنانی پیدا می‌شوند که میلیارد‌ها دلار ثروت دارند و هر یک این ثروت عظیم را از راهی بدست آورده اند. اگر دوست دارید با ثروتمندترین خانواده‌های سال ۲۰۱۸ آشنا شوید، در ادامه مطلب همراه مان باشید

برترین ها - ترجمه از پردیس بختیاری: در دنیای امروزی مردان و زنانی پیدا می شوند که میلیاردها دلار ثروت دارند و هر یک این ثروت عظیم را از راهی بدست آورده اند. اگر دوست دارید با ثروتمندترین خانواده های سال ۲۰۱۸ آشنا شوید، در ادامه مطلب همراه مان باشید

خانواده والتون(وال ‌مارت)

ثروت: 239.8 میلیارد دلار استرالیا

ثروتمندترین خانواده‌های جهان در سال ۲۰۱۸

خانواده والتون «Walton family» ثروتمندترین خانواده جهان است و بخش اعظم ثروت خود را از طریق شرکت خرده ‌فروشی وال ‌مارت، که توسط باد و سام والتون، در سال ۱۹۶۲ تأسیس شد، کسب نموده‌ اند. امروزه وال ‌مارت به ‌عنوان بزرگترین شرکت جهان شناخته می ‌شود. این شرکت حدود ۱۲۰۰۰ فروشگاه در جهان و ۵۳۲۸ فروشگاه در آمریکا دارد. مشهورترین افراد خانواده والتون، پنج نفر می‌ باشند، که از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶ در فهرست فوربز ۴۰۰ نفر از ثروتمندترین افراد جهان، همواره در جایگاه ۱۰ نفر اول، قرار داشتند.

خانواده کوک(کخ)

ثروت: 164.9 میلیارد دلار استرالیا

ثروتمندترین خانواده‌های جهان در سال ۲۰۱۸

خانواده کُخ «Koch family» خانواده آمریکایی آلمانی ‌تبار فعال در صنعت نفت، تجارت و کارآفرینی می ‌باشند که مالکیت دومین شرکت خصوصی جهان یعنی صنایع کُخ را در اختیار دارند. خانواده کخ مهاجرانی آلمانی بودند، که در سال ۱۸۸۸ به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کردند.

فرد سی. کخ، مؤسس شرکت صنایع کخ، در سال ۱۹۲۷ روشی را ابداع کرد که با استفاده از کراکینگ حرارتی در پالایشگاه نفت موفق شد نفت خام سنگین را به گازوئیل تبدیل نماید. این کار باعث شد شرکت کخ بتواند با شرکت ‌های بزرگ نفتی، رقابت کند. خانواده کخ هم‌ اکنون یکی از ثروتمندترین خانواده‌ های جهان بشمار می ‌آیند.

خانواده مارس(مارس)

ثروت: ۱۲۳.۳ میلیارد دلار استرالیا

ثروتمندترین خانواده‌های جهان در سال ۲۰۱۸

خانواده مارس «Mars Family»، خانواده کارآفرین آمریکایی است که مالک اکثریت سهام شرکت مارس اینکورپوریتد می ‌باشد. این خانواده تا سال ۱۹۸۸ از سوی مجله فرچون، به ‌عنوان ثروتمندترین خانواده در ایالات متحده آمریکا معرفی می ‌شد تا اینکه این عنوان توسط خانواده والتون(مالکین شرکت وال‌مارت) تصاحب گردید.

فرانکلین کلارنس مارس بنیان ‌گذار خانواده مارس است. اعضای این خانواده به شدت از انظار عمومی و انجام مصاحبه دوری می ‌کنند و به غیر از ژاکلین مارس، هیچ عکسی نیز از اعضای این خانواده در دست نیست. شرکت مارس در سال 2017 به عنوان بزرگ ترین کارخانه شکلات سازی شناخته شد که اکثرا آن را به خاطر اسمارتیزهای M&Ms می شناسند. این شرکت در حال حاضر توسط چهارمین نسل از خانواده مارس اداره می شود.

برنار آرنو و خانواده(LVMH)

ثروت: ۹۹.۲ میلیارد دلار استرالیا

ثروتمندترین خانواده‌های جهان در سال ۲۰۱۸

برنار آرنو «Bernard Arnault» تاجر، کارآفرین و کلکسیونر آثار هنری فرانسوی است. به گفته مجله فوربز، آرنو با دارایی خالص ۷۲ میلیارد دلار تا ماه مارس ۲۰۱۸ ثروتمندترین فرد در اروپا و چهارمین فرد ثروتمند جهان به شمار می رفت.

برنار آرنو ۱.۸ میلیارد دلار از سهام شرکت LVMH را، در سال ۱۹۸۹ خریداری کرد. ال و ام هاش مجموعه ای از ۷۰ برند لوکس مانند لویی ویتون، دیور، فنسی و ... است که هر کدام در جهان حرف اول را می زنند.

آرنو اعتقاد دارد که شرکت برای افزایش انرژی خلاقانه، باید مدیرانی با عشق و علاقه به هنرمندان داشته باشد و به این شکل می ‌توانند هنرمندان شان را درک کنند. او که در میان مدیران ارشد اجرایی پیشتاز در جهان، فردی منحصر به ‌فرد است، همواره این توانایی را داشته که بین جنبه ‌های مالی و خلاقانه کسب و کار، ارتباطی مناسب برقرار کند. او گرچه هیچ وقت به محدود کردن نوآوری طراحانش اعتقاد نداشته اما همواره بر انضباط مالی در خرید، بازاریابی و فروش محصولات شرکتش تأکید کرده ‌است.

کارلوس اسلیم و خانواده

ثروت: ۹۲.۱ میلیارد دلار استرالیا

ثروتمندترین خانواده‌های جهان در سال ۲۰۱۸

کارلوس اسلیم «Carlos Slim Helu» کارآفرین، بازرگان و سرمایه ‌دار مکزیکی لبنانی ‌تبار است که بر پایه رتبه ندی وال استریت ژورنال، همچنین مجله فرچون و فوربز، از ماه اوت سال ۲۰۰۷ به ‌عنوان یکی از ثروتمندترین افراد جهان شناخته می ‌شود.

اسلیم نقش عمده‌ ای در صنایع ارتباطی در مکزیک و آمریکای لاتین دارد. وی مالک شرکت ‌های گروپو کارسو، آمریکا موویل، تلمکس، سانبورنز و تل‌سل محسوب می ‌شود. علت اصلی رسیدن او به ثروت افسانه ای خرید تلمکس، در فرایند خصوصی ‌سازی از دولت مکزیک بوده ‌است.

کارل آلبرشت و تئو آلبرشت(آلدی)

ثروت: ۷۶.۳ میلیارد دلار استرالیا

ثروتمندترین خانواده‌های جهان در سال ۲۰۱۸

آلدی « Aldi» نام دو شرکت مستقل آلمانی با منشأ مشترک در گذشته ‌است که در جمع مالک بزرگترین شبکه فروشگاه‌ های زنجیره ‌ای در اروپا از نوع فروشگاه‌ های تخفیفی هستند و در دو بخش بزرگ آلدی جنوبی و آلدی شمالی فعالیت می ‌کنند. این دو شرکت بر حسب نام، نیمه شمالی و جنوبی کشور آلمان را پوشش می ‌دهند. بنیان‌گذاران و مدیران این دو شرکت، برادران کارل آلبرشت و تئو آلبرشت بودند.

این دو شرکت، هم ‌اکنون بیش از ۱۰٫۰۰۰ شعبه در جهان دارند. برادران آلبرشت شرکت‌ های خود را جهت تثبیت و نگهداری دراز مدت سرمایه کل، در دهه ۱۹۷۰ میلادی به عنوان بنیاد ثبت کردند. این شرکت قصد دارد که تا سال ۲۰۲۲، ۸۰۰ فروشگاه دیگر را نیز در آمریکا افتتاح کند.

خانواده دوماس(ارمس)

ثروت: 67.6 میلیارد دلار استرالیا

ثروتمندترین خانواده‌های جهان در سال ۲۰۱۸

ارمس «Hermes» شرکت فرانسوی تولید کننده کالاهای لوکس است که در سال ۱۸۳۷ تأسیس شد. این شرکت، متخصص در طراحی و ساخت لوازم چرم، لوازم جانبی، لباس ‌های آماده، عطر و کالاهای باکیفیت می‌ باشد. شرکت ارمس در سال ۱۸۷۳ توسط تیری ارمس تأسیس شد. در حال حاضر اکسل دوماس مدیریت این شرکت را به عهده گرفته است.

خانواده کمپراد(ایکیا)

ثروت: 67.2 میلیارد دلار استرالیا

ثروتمندترین خانواده‌های جهان در سال ۲۰۱۸

اینگوار کمپراد «Ingvar Kamprad» بازرگان و کارآفرین سوئدی و بنیانگذار شرکت آیکیا بود. او فعالیت خود را از سن بسیار پایین آغاز کرد و اولین شغل او، فروش کبریت، خودکار و دوچرخه بود. اینگور در سال ۱۹۴۳ آیکیا «IKEA» را تأسیس کرد که نام آیکیا از حروف ابتدای نام و نام خانوادگی او (Ingvar Kamprad)، نام مزرعه ‌ای که در آن بزرگ شده(Elmtaryd) و شهر محل زندگی ‌اش(Agunnaryd) گرفته شده ‌است. ایکیا در حال حاضر یکی از بزرگ ترین فروشگاه های زنجیره ای در جهان محسوب می شود.

خانواده ورتیمر (شنل)

ثروت: 62.7 بیلیارد دلار استرالیا

ثروتمندترین خانواده‌های جهان در سال ۲۰۱۸

آلن ورتیمر « Alain Wertheimer» کارآفرین، سرمایه‌دار، بازرگان و مدیر ارشد اجرایی فرانسوی است، که به همراه برادرش ژرارد ورتیمر، مالکین اصلی شرکت شنل اس. ای. بشمار می ‌آیند. آیا کسی هست که تا به حال نام برند شنل را نشنیده باشد؟ شنل شرکت سهامی خاص کالای لوکس و خانه مد فرانسوی، واقع در لندن است. این شرکت که در سال ۱۹۰۹ (میلادی) توسط دوزنده ‌ای به نام گابریل کوکو شنل تأسیس شد، هم اکنون به‌ عنوان یکی از مهم‌ ترین موسسه‌ های طراحی مد و پوشاک زنانه شناخته می ‌شود. امروزه شرکت شنل متعلق به آلن ورتیمر و ژرار ورتیمر، نوه‌ های پیر ورتیمر، تنها شریک کوکو شنل، در هنگام تأسیس این شرکت می باشد.

موکش و آنیل آمبانی(ریلاینس)

ثروت: 59.7 میلیارد دلار استرالیا

ثروتمندترین خانواده‌های جهان در سال ۲۰۱۸

موکش آمبانی « Ambani Mukesh»کارآفرین، بازرگان، سرمایه ‌دار و مدیر ارشد اجرایی هندی است که با دارایی ۴۱٫۶ میلیارد دلار در دسامبر ۲۰۱۸ به گفته مجله فوربز ثروتمندترین مرد آسیا است. او مدیرعامل و مالک بیشترین میزان سهام در شرکت صنایع ریلاینس(بزرگ‌ترین شرکت خصوصی هند) با ۴۸٪ درصد سهام می ‌باشد. این شرکت در بخش ‌های مختلف از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، مخابرات و رسانه فعالیت می‌ کند.

در حال حاضر شرکت ریلاینس، در فهرست فورچون جهانی ۵۰۰ در رتبه ۹۹ از بزرگترین شرکت‌ های جهان، قرار دارد. موکش و برادر کوچکترش آنیل، پسران بنیانگذار شرکت ریلاینس، دیروبهائی آمبانی هستند.

خانواده کلاتن(BMW)

ثروت: 63.5 میلیارد دلار استرالیا

ثروتمندترین خانواده‌های جهان در سال ۲۰۱۸

زوزانه کلاتن « Susanne Klatten» کارآفرین، سرمایه ‌دار و مدیر ارشد اجرایی آلمانی است که از سهام‌ داران اصلی شرکت ب ‌ام‌ و بشمار می ‌آید. پدر او ربرت کواندت مالک ۱۷٫۴٪ درصد از سهام ب‌ام‌و بود. سوزان کلاتن هم ‌اکنون به همراه مادرش، یوهانا کواندت و برادرش، اشتفان کواندت، در مجموع مالک ۵۰٪ درصد از سهام شرکت ب ‌ام‌ و می ‌باشند. وی در ماه مارس ۲۰۱۴ با دارایی خالص ۱۶٫۹ میلیارد دلار در رتبه پنجم از فهرست ثروتمند ترین افراد آلمان قرار گرفت.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      حس خوبی به ادم دست میده. چقدر ثروتمند بودن خوبه. از اینچیزا بیشتر بزارین.

    • رهگذر

      پس مقامات ایرانی چی؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        مردم خیلی دلشون از مسئولین پره هر جا میری کامنت مشابه اینچنینی واسه هر موضوع مرتبط یا غیر مرتبط میبینی

    • محمد سلطان

      از خانواده قالیباف وسایر سران کشور که درامدشان از اختلاس ودزدی از مردم است وجزو افتخاراتشان است نام نبردید وقتی به آتها اعتراض میکنید میگویند سهم خود را از سفره انقلاب گرفتیم.

    • بدون نام

      خانواده هاشمی و لاریجانی چرا تو لیست نیستن پس

    • بدون نام

      چرا همش استرالیا ؟

      پاسخ ها

      • حسین

        میزان سرمایه رو به دلار استرالیا محاسبه کردن

    • 1234

      خاندان راکفلر لعنت الله علیهم

    • کارگر

      خوش به حالشون
      اینجا هر دو سه ماه با کلی التماس و عجز و لابه یک میلیون و پونصد بهم حقوق میدن و حسابی سرم منت میذارن اونوقت نمیدونم اجاره خونه عقب مونده ام رو بدم یا خرج خورد و خوراک بچه هام کنم خرید لباس و پس انداز و سفر رو که به کلی فراموش کردم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        عوضش ما میریم بهشت

    • بدون نام

      مخاطب :کارگر
      متعجبم با این وضعیتت تو نت چکار میکنی؟ ! مدل گوشیت چیه با این درآمد؟ چقدر هزینه برای اینترنت ماهانه گذاشتی کنار؟کارگرایی که من میشناسم نزدیک 18 ساعت کار میکنن

      پاسخ ها

      • بدون نام

        منظورت اینه که کسی که کارگره باید بمیره . واقعا ی گوشی و نت داشتن انقدر لاکچریو سطح بالاس که نباید داشته باشن .

      • بدون نام

        ببخشیدها ولی چه ربطی داره!؟ اگه کسی درآمدش کمه نمیتونه نت داشته باشه؟ تو این زمونه میشه گفت اینترنت جزو ضروریاته

      • بدون نام

        خیلی مزخرفی

    • armita

      توی یه همچین لیست هایی اسم سیاستمداران حق نداره که ذکر بشه

    • رزیتا

      پس خانواده های پولدار شیوخ عرب چی؟

    • محمد حسین

      کلا لیستتون اشتباهه
      صدر جدول پولدارترین خانواده تمام ادوار خانواده راکفلر قرار دارن که تقریبا کنترل کل دنیا هم دستشونه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج