آش بیشت واش؛ غذای محلی کندلوس
۸۲۰۷۴۶
۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۶
۶۲۱۱ 
بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس در مازندران است. این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط میشود و بسیار خوشمزه و اشتها آور است.

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس در مازندران است. این غذا نوعی آش اسفناج است كه با سایر مواد مخلوط میشود و بسیار خوشمزه و اشتها آور است.

مواد لازم

  • اسفناج: ۱ کیلوگرم
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • گردو (خرد شده): ۱ پیمانه
  • زیره سبز (آسیاب شده): ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱.۵ قاشق چای خوری
  • سیب زمینی (خرد شده): ۲ عدد
  • شیر:  ۱.۵ لیتر
  • عدس: ۲ پیمانه

آش بیشت واش؛ غذای محلی کندلوس

طرز تهیه

۱. عدس را در ظرفی مناسب به همراه وقداری آب و نمك و كمی روغن آبپز كنید تا آب آن تبخیر شده و تنها چند قاشق باقی بماند.در ظرفی جداگانه اسفناج، شیر و سیب‌زمینی را اضافه كنید و حرارت را زیاد كنید.

۲. وقتی شیر جوش آمد زیر شعله را كم كنید و ۴۵دقیقه زمان دهید تا مواد با هم بپزند.

۳. حالا در ظرفی مناسب كمی روغن داغ كنید و تمام ادویه ها و گردو را با هم تفت دهید تا جایی كه عطر آنها كاملا به مشام برسد.سپس عدس را به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید و آنها را به غذا اضافه كنید اجازه دهید موادتان با هم چند جوش بخورند تا طعم بگیرند.سپس غذا را برای سرو آماده كنید.

سایر نکات

  • میتوانید از گردو آسیاب شده هم در این غذا استفاده كنید.
  • هرچه گردو شما بیشتر باشد غذایتان خوشمزه تر است.
  • معمولا این غذا با نمك سرو میشود اما میتوان به آن شكر هم اضافه كرد.
  • میتوانید برای پخت عدس هم از شیر استفاده كنید تا غذای شما خوشمزه تر شود.
  • اگر اسفناج موحود نبود از برگ چغندر یا جعفری یا سبزی آش استفاده كنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج