طرز تهیه کمپیر؛ سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
لایکو_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۲۴۹۷۳
۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۹
۸۱۳۴
شاید پس از تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون این پیش غذای لذیذ، آن را در فهرست محبوب‌ترین غذاهایتان قرار دهید. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. با ما در ادامه همراه باشید.

وب‌سایت نمناک: شاید پس از تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون این پیش غذای لذیذ، آن را در فهرست محبوب‌ترین غذاهایتان قرار دهید. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم:

  • سیب زمینی متوسط: 6 عددسیب زمینی سرخ کرده با پوست
  • روغن زیتون
  • روغن کانولا
  • نمک و فلفل
  • ژامبون:6 برش نازک
  • پنیر رنده شده چدار:150 گرم
  • خامه ترش:نصف پیمانه
  • پیازچه:ریز خرد شود

طرز تهیه کمپیر؛ سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون

طرز تهیه:

1. ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و آن ها را با هر روشی که دوست دارید (فر یا مایکروویو) بپزید. اگر می خواهید با فر بپزید روی سیب زمینی ها را روغن زیتون بمالید و آن ها را درون فر به مدت یک ساعت با حرارت 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا درون آن ها خوب پخته شود و اگر از مایکروویو استفاده می کنید روی آن ها را روغن زیتون بمالید وهر سیب زمینی را روی حداکثر حرارت به مدت 5 دقیقه بپزید.

2. همزمان با پختن سیب زمینی ها، قطعات ژامبون را درون یک تابه با مقداری روغن، روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند حرارت دهید. با استفاده از دستمال خشک کن آشپزخانه روغن های اضافی ژامبون را بگیرید، سپس آن ها را خرد کنید.

3. سیب زمینی ها را از درون فر خارج کرده و بگذارید به اندازه کافی خنک شوند، سپس آن ها را از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و با استفاده از قاشق درونشان را تا نیم سانتی متر مانده به پوست خارج کنید.

4. درجه فر را تا 450 درجه فارنهایت افزایش داده و بیرون و درون سیب زمینی ها را روغن کانولا بمالید و و به مقدار لازم روی آن ها نمک بپاشید وهر طرف آن ها را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت دهید سپس آن ها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.

5. سیب زمینی ها را روی شبکه سیمی فر قرارداده و درون آن ها را فلفل و پنیر چدار و ژامبون سرخ کرده بریزید و آن ها را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر آن ها ذوب شود حرارت دهید.

6. سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و آن ها را درون ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار داده و روی هر کدام از آن ها، مقداری خامه ترش بریزید سپس روی خامه ها را به عنوان لایه آخر، مقداری پیازچه قرار دهید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222