طرز تهیه پاستا راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
دکتر نداف کرمانی 1
زمردی_داخلی1
کلاسینو_1
لاله زار مال_3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر نداف کرمانی 3
زمردی_داخلی3
کلاسینو_3
لاله زار مال_4
ریزخور_4
دکتر نداف کرمانی 4
اپیلاسیون نانا 4
کلاسینو_4
زمردی_داخلی4
زمردی_داخلی2
ریزخور_2
دکتر نداف کرمانی 2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
کلاسینو_2
مجتمع فنی تهران_F
۸۲۸۸۲۸
۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱
۱۷۵۶۱
پاستا راویولی از جمله قدیمی‌ترین و به جرات می‌توان گفت محبوب‌ترین پاستاهایی ایتالیایی است که نخستین بار در شهر جنوب ایتالیا پخته و سرو شد. راویولی در زبان ایتالیایی به معنای بالشت است، بالشتی که داخل آن را با انواع سس گوشت، پنیر، اسفناج و هر مایه دیگری که دل‌تان بخواهد و طعمش را می‌پسندید می‌توانید پر کنید. اما راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی با همین موادی که در این دستور پخت آورده شده‌اند پخته می‌شود.

مجله کوروش: آشپزخانه ایتالیایی یکی از خوشمزه‌ترین و البته سالم‌ترین مطبخ‌های دنیاست. اصلا شاید به همین دلیل در تمام کشورهای دنیا رستوران‌های ایتالیایی با طبخ غذاهای مدیترانه‌ای، انواع پاستا، پیتزا و استیک از جمله محبوب‌ترین رستوران‌ها هستند. طرز تهیه پاستا ایتالیایی راویولی پنیر با سس آلفردو و نیز طرز تهیه خمیر راویولی در منزل را در ادامه مطلب بخوانید.

کمی در مورد پادشاه پاستاها بیشتر بدانیم

پاستا ایتالیایی راویولی با سس خامه ای پستو

قبل از این‌که برای پختن پاستا ایتالیایی راویولی پنیر دست به کار شویم بد نیست کمی در مورد این پاستای مربع بالشتی بیشتر بدانیم. پاستا راویولی از جمله قدیمی‌ترین و به جرات می‌توان گفت محبوب‌ترین پاستاهایی ایتالیایی است که نخستین بار در شهر جنوب ایتالیا پخته و سرو شد. راویولی در زبان ایتالیایی به معنای بالشت است، بالشتی که داخل آن را با انواع سس گوشت، پنیر، اسفناج و هر مایه دیگری که دل‌تان بخواهد و طعمش را می‌پسندید می‌توانید پر کنید. اما راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی با همین موادی که در این دستور پخت آورده شده‌اند پخته می‌شود. ایتالیایی‌ها معمولا خودشان در خانه خمیر پاستا راویولی را درست می‌کنند که البته کار چندان سختی هم نیست و طعم لذیذ این پاستا را دو چندان می‌کند.

مواد لازم برای خمیر پاستا راویولی ایتالیایی

  • آرد چند منظوره: ۲ پیمانه
  • نمک: نوک قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری
  • تخم‌ مرغ: ۲ عدد
  • آب: ۱و ½ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مواد داخل راویولی

  • پنیر ریکوتا: ۱ بسته
  • پنیر خامه‌ای: ۱ بسته
  • پنیر موزارلا رنده شده: ½ پیمانه
  • پنیر پروولون: ½ پیمانه رنده شده (پنیری نرم با طعم دودی که از خانواده پنیر موزارلا است و استفاده از آن اختیاری است)
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • جعفری ساطوری خرد شده: ۱و ½ قاشق غذاخوری
  • سس ایتالیایی مارینارا: ۱ پیمانه (برای سرو پاستا)

مواد لازم سس خامه‌ای پستو- آلفردو

  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: ۲ حبه
  • سس پستو: ۳ قاشق غذاخوری
  • خامه سنگین قنادی: ۲ پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: ¼ پیمانه

پاستا ایتالیایی راویولی با سس خامه ای پستو

طرز تهیه پاستا ایتالیایی راویولی پنیر

۱. برای تهیه پاستا ایتالیایی راویولی پنیر ابتدا باید خمیر پاستا را آماده کنید. برای این کار تخم مرغ، شیر و نمک را با هم ترکیب کنید و آرد را کم کم به آن اضافه کنید. در حین اضافه کردن آرد مرتب مایه را هم بزنید. باید آنقدر مواد را با هم بزنید تا مایه به صورت خمیر در آید و به دست نچسبد. سپس با سلفون روی خمیر را بپوشایند و حدود ۲ ساعت به خمیر استراحت دهید تا خوب ور بیاید.

۲. در این فاصله مواد داخل پاستا ایتالیایی راویولی پنیر را آماده کنید. تمام مواد گفته شده برای داخل راویولی را با هم مخلوط کنید و خوب با هم وزر دهید. سپس با دست از مواد بردارید و به اندازه کوفته ریز گرد کنید. کوفته‌های درست شده را در کمی کره تفت دهید. اگر هم تفت ندهید مشکلی پیش نمی‌آید.

۳. خمیر پاستا را که درست کرده بودید از یخچال بیرون بیاورید. روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید.

۴. برای هر عدد راویولی دو تکه خمیر به شکل مربع با چاقو ببرید. داخل خمیر یک عدد کوفته بگذارید و سپس لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید. با آب نوک انگشتان خود را خیس کنید و روی لبه‌های خمیر بکشید تا لبه‌ها خوب به هم بچسبند و باز نشوند.

۵. در یک قابلمه مقداری آب بریزید. (¼ قابلمه را با آب پر کنید کافی است). وقتی آب جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن (مثل پختن ماکارونی) اضافه کنید. سپس خمیر‌های راویولی را داخل آب بیندازید تا چند جوش بزنند. سپس خمیر پخته شده را از آب خارج کنید و در یک آبکش بگذارید.

۶. حالا سس ترکیبی پستو- آلفردو را آماده کنید. در یک ماهیتابه نسوز ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید. سیر رنده شده و سس پستو، که قبلا طرز تهیه آن را در مطلب (سس پستو؛ این سس خوشرنگ ایتالیایی) آموزش داده بودیم، را اضافه کنید و یک دقیقه روی شعله ملایم گاز هم مرتب بزنید.

۷. خامه سنگین را اضافه کنید و سپس شعله را زیاد کنید تا سس به دمای جوش برسد و قل قل کند. حالا حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه روی شعله ملایم گاز سس را هم بزنید. پنیر پارمزان را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا پنیر در سس آب شود و سپس سس را از روی حرارت بردارید. درب ظرف را ببندید و سس را گرم نگه دارید.

۸. در یک ظرف دیگر سس مارینارا را بریزید و روی شعله ملایم گاز گرم کنید. فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک عدد تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید، یک قاشق آب به آن اضافه کنید، هم بزنید و سپس با برس به آرامی روی راویولی‌ها بمالید.

۹. در یک ظرف پیرکس مقداری از ترکیب سس آلفردو و پستو که آماده کرده بودید بریزید و تمام کف ظرف را با آن بپوشانید. یک ردیف راویولی داخل ظرف بچینید، روی آن را با سس پستو-آلفردو بپوشانید و یک ردیف دیگر به همین دیگر بچینید تا راویولی‌ها تمام شوند. روی ظرف را با مقداری پنیر موزارلا و پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر نگه دارید. بعد از ۲۰ دقیقه پاستا ایتالیایی رایولی پنیر را از فر خارج کنید. حدود ۴ دقیقه صبر کنید و سپس سس مارینارا را روی آن بریزید و پاستا را گرم سرو کنید.

طرز تهیه پاستا اویولی اصیل و سنتی ایتالیایی را از دست ندهید!

نکات مهم

  • اگر تمایلی به درست کردن خمیر پاستا راویولی در منزل ندارید آن را به صورت آماده تهیه کنید.
  • برای مواد داخل راویولی از هر ترکیبی مثل قارچ وهر نوع گوشت چرخکرده به صورت مایه ماکارونی می‌توانید استفاده کنید.
  • اضافه کردن سس مارینارا اختیاری است، می‌توانید آن را حذف کنید.

منبع: All Recipes

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
20:21 - 1398/01/22
حتما خیلی خوشمزه اس ولی با کالری بالا با اون همه پنیر
Iran (Islamic Republic of)
21:20 - 1398/01/22
توش گوشت باشه خوشمزه تره
Iran (Islamic Republic of)
18:42 - 1398/01/24
آش جوش پره یا جوشواره یا سمبوسه را هم در ویکیپدیا ببینید. این پاستا خیلی شبیه آن است که البته از هزار سال پیش در ایران، پخته می شده. (در تاریخ بیهقی آمده) ولی الان با پنیر و سس درست می شود. قبلاً با حبوبات و گوشت پر می شده و با کشک خورده می شده. :)
Iran (Islamic Republic of)
14:29 - 1399/10/16
من راویولی درست کردم عااااااالییی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_4
عارفی_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
عارفی_2
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دارو سازی عبیدی - فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شاخه نبات_ فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دارو سازی عبیدی - فوتر