انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
لاله زار مال_3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
کلاسینو_2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۸۳۲۵۳۵
۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۸
۲۱۵۵۹
انواع املت جز غذا‌های ملل محسوب می‌شوند که بسیاری از آن‌ها وارد سفره‌های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت‌ها شخص را به درست کردن آن تشویق می‌کند. مانند املت اسپانیایی و املت ایتالیایی و املت فرانسوی که مواد اولیه‌ی مشترک و ساده‌ای دارند.

برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها شخص را به درست کردن آن تشویق می کند. مانند املت اسپانیایی و املت ایتالیایی و املت فرانسوی که مواد اولیه ی مشترک و ساده ای دارند.

املت ژاپنی تاماگویاکی

انواع املت

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پیاز کوچک رنده شده: 1 عدد
  • پیازچه‌ی خرد شده: 1 ساقه
  • هویج رنده شده: 1 عدد
  • شیر: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. تخم مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و شیر را به آنها اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. وقتی تخم مرغ و شیر خوب مخلوط شدند، هویج رنده شده (یا ریز خرد شده)، پیاز رنده شده و پیازچه را به همراه نمک و فلفل، به مواد می‌افزاییم و خوب هم می‌زنیم.

2. ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل می‌ریزیم تا خوب داغ شود سپس یک ملاقه از مواد املت را برداشته و داخل ماهیتابه می‌ریزیم، وقتی املت خوب خودش را گرفت، در همان حالی که داخل ماهیتابه است، آن را رول می‌کنیم.

3. بقیه‌ی مواد املت را نیز به همین روش رول کرده و آماده می‌کنیم و در آخر برش می‌زنیم.


2. املت اسپانیایی تورتیلا

انواع املت

مواد لازم برای تهیه املت تورتیلا:

  • کدو : 1عدد
  • سیر :1حبه
  • پیاز : 1عدد
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • اسفناج : به مقدار لازم
  • نان تست : 2عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • آویشن : به مقدار لازم
  • روغن : 1 قاشق غذاخوری

مراحل پخت املت اسپانیایی تورتیلا:

1. اول از همه فر را روشن کرده و روی درجه 180 قرار می دهیم.

2. کدو را به صورت حلقه های خیلی نازک برش می زنیم. سپس یک عدد پیاز کوچک را خلالی خرد می کنیم. یک حبه سیر را رنده می کنیم.

3. در این مرحله 4 عدد تخم مرغ را در ظرفی ریخته و به میزان دلخواه نمک،فلفل و آویشن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

4. نان ها را به اندازه های کوچک به صورت مربع خرد می کنیم. مقداری اسفناج را نیز ریز خرد می کنیم.

5. داخل ظرف مخصوص فر و یا هر ظرفی که بتوان در فر گذاشت یک قاشق غذاخوری روغن می ریزیم. کدوهای حلقه شده را داخل ظرف می چینیم. سپس پیاز ها و سیر رنده شده و اسفناج ها را به آن اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ های زده شده را همراه با نانهای خرد شده به مواد داخل ظرف اضافه می کنیم.

6. ظرف را داخل فری که از قبل گرم کرده ایم میگذاریم. املت شما پس از 5 دقیقه آماده است.


3. املت یونانی

انواع املت

مواد لازم برای تهیه املت یونانی:

  • تخم مرغ: ۸ عدد
  • پنیر فتا: ۱ پیمانه
  • آویشن: ۲ قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ خوری
  • پیاز خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  • گوجه فرنگی گیلاسی: ۶ عدد
  • پیازچه خردشده: ۶ عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی: ۱ عدد
  • شوید خردشده: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه املت یونانی:

1. تخم‌مرغ‌ها را به همراه آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید تا مایه کف کند.پیازچه‌های خرد شده را با ۲ قاشق روغن زیتون تفت داده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید؛ سپس از روغن بیرون آورده و کناری بگذارید.

2. در تابه ۲ قاشق دیگر روغن زیتون را با پیاز نگینی شده تفت دهید و پیازچه‌ها را به آن اضافه کنید؛ سپس مخلوط تخم‌مرغی که از قبل آماده کرده‌اید را درون تابه بریزید. اما آن را هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.

3. بعد از آن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند. برای تزیین از گوجه‌های گیلاسی ، پنیر فتا، فلفل دلمه ای ،شوید و پیازچه خرد شده استفاده کنید.

نکته: مدتی که می خواهید تخم مرغ روی حرارت بپزد، بهتر است در تابه را ببندید.


4. املت ایتالیایی

انواع املت

مواد لازم برای تهیه املت ایتالیایی :

  • قارچ خرد شده یک پیمانه
  • کدو خرد شده یک پیمانه
  • کره 3 قاشق غذاخوری
  • آب 3 قاشق غذاخوری
  • تخم‌ مرغ 4 عدد
  • نمک یک چهارم قاشق چای ‌خوری
  • فلفل یک چهارم قاشق چای ‌خوری
  • پنیر پیتزا نصف پیمانه

طرز تهیه املت ایتالیایی :

1. برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا باید 2 قاشق غذاخوری کره را در تابه ‌ای ذوب کرده و قارچ‌ و کدو‌ها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.

2. قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید تخم‌ مرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون کره ذوب شده بریزید هم زمان با پخته شدن تخم‌ مرغ ‌ها ، لبه آن ‌ها را بلند کرده و تابه را کمی شیب دهید تا تخم‌ مرغ‌ های پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یک دست بپزنند.

3. وقتی تخم ‌مرغ‌ ها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزی‌ جات، روی نیمی از املت بریزید و روی آن ‌ها را مملو از پنیر پیتزا کنید سپس لبه دیگر را روی آن ‌ها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.

4. هم زمان با درست شدن املت ، کره را درون قابلمه ‌ای ذوب کرده و مابقی مواد سس را درون آن به مدت 5 دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.

5. بعد از آماده شدن میتوانید املت را سرو کنید.


5. املت فرانسوی

انواع املت

مواد لازم برای تهیه املت فرانسوی :

  •  تخم مرغ : 6 عدد
  •  گوجه فرنگی یا قارچ : 2 عدد
  • کره : 30 گرم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه املت فرانسوی :

1. قارچ ها یا گوجه ها را ورقه ورقه کرده و در مقداری کره یا روغن کمی سرخ کنید.

2. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و همراه نمک و فلفل هم بزنید تا یکدست شوند.

3. کره را در ماهی تابه باز کرده تا داغ شود سپس تخم مرغ را در کف ماهی تابه پخش کنید تا یکدست شود.

4. سپس قارچ یا گوجه ها را بصورت نیم دایره بر روی نصف تخم مرغ ریخته و لایه دیگر تخم مرغ را بر روی قارچ یا گوجه برگردانید.

5. دوباره قارچ یا گوچه را روی ربع تخم مرغ ها ریخته و لایه دیگر تخم مرغ را بر روی آن برگردانید.

6. پس از 1 دقیقه املت اماده است. آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با سلیقه خود آن را تزیین نمایید.

منابع: تابناک، غذالند، سرآشپز پاپیون، روزگار

مطالب مرتبط
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:07 - 1397/11/28
خوشمزه اند همشووووون
پاسخ ها
سارا
-
۲۰:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
!منظوری ندارماببخشید مگه همشونو پختین
Iran, Islamic Republic of
17:11 - 1397/11/28
املت فقط ایرونی، با بربری تازه
پاسخ ها
بدون نام
United States
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۹
راس میگی والا
Iran, Islamic Republic of
09:30 - 1397/12/01
املت هم شد غذای لاکچری؟
پاسخ ها
ساسان
-
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
حرف دهنتو بفهم به بهترین غذای ایرانی توهین نکن
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
عارفی_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
ادیب_3
خرید باکس 4
سوییچ ایران_4
عارفی_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
ادیب_4
سوییچ ایران_2
دکتر نائبی_2
عارفی_2
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
خرید باکس 2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
کلینیک النا_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
کالازم_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
تنورستان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
اورانوس_فوتر2
انجمن پرستاری ایران_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو