سوپ نخود مدیترانه ای به همراه فوت و فن جا افتادن آن
۸۳۳۸۴۶
۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۸
۴۵۵۵ 
سوپ نخود یک غذای خوشمزه و لذیذ مدیترانه‌ای است. این سوپ مخصوص فصل پاییز و سرما است. سوپ نخود مدیترانه‌ای یک غذای رژیمی و سالم است که با نخود، آب مرغ، آب سبزیجات، پیاز، سیر و روغن زیتون تهیه می‌شود. این سوپ را می‌توان به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و مقوی بر سفره گذاشت.

وب‌سایت غذالند: سوپ نخود یک غذای خوشمزه و لذیذ مدیترانه ای است. این سوپ مخصوص فصل پاییز و سرما است. سوپ نخود مدیترانه ای یک غذای رژیمی و سالم است که با نخود، آب مرغ، آب سبزیجات، پیاز، سیر و روغن زیتون تهیه می شود.این سوپ را می توان به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و مقوی بر سفره گذاشت.

مواد لازم

  • نخود معمولی : 2 فنجان
  • آب مرغ یا سبزیجات: 4 فنجان
  • پیاز خرد شده: 1 عدد
  • سیر ریز خرد شده: 2-3 حبه
  • برگ بو: 1 عدد بزرگ
  • پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: به میزان دلخواه
  • روغن زیتون: مقداری برای روی سوپ
  • سماق: مقداری برای تزیین
  • لیموی تازه: 1-2 عدد

طرز تهیه سوپ نخود مدیترانه ای؛ مناسب این فصل سرد

مراحل پخت

1. مرحله نخود خیس خورده، آب مرغ، 2 فنجان آب، پیاز خرد شده، سیر ریز خرد شده، برگ مو، زیره، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید. سوپ را به مدت 2-3 ساعت روی حرارت بسیار کم قرار دهید تا نخودها آرام آرام بپزند و نرم شوند.

2. هر نیم ساعت میزان آب سوپ را چک کنید و اگر لازم است مقداری آب اضافه کنید. این سوپ هرچقدر آرامتر بپزد بهتر جا میفتد و خوشمزه تر خواهد شد.

3. بعد از اینکه نخودها کاملا پختند برگ بو را خارج کنید و اجازه دهید سوپ کمی سرد شود. حتما برگ بو را خارج کنید چون باعث تلخی غذا می شود. سپس مواد سوپ را با گوشکوب برقی، غذاساز یا مخلوط کن بکوبید و پوره کنید.

4. بافت پوره به سلیقه شما بستگی دارد، می توانید آن را مانند شکل کاملا پوره و نرم کنید، یا آنکه کمتر پوره کنید تا تکه های نخود مشخص باشد. سوپ را داخل کاسه بریزید و روی آن را با روغن زیتون، سماق و کمی آب لیموی تازه تزیین و نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ نخود مدیترانه ای؛ مناسب این فصل سرد

فوت و فن های جا افتادن سوپ

۱- خوب پخته شدن سوپ بستگی به حرارت گاز و مدت زمان پخت دارد. هنگام پخت سوپ باید حباب هایی روی سطح سوپ نخود مدیترانه ای ظاهر شوند که نشان از قل خوردن و پخته شدن سوپ می دهند. در غیر این صورت مواد سوپ نپخته باقی می مانند.

۲- ادویه را به مقدار لازم در سوپ بریزید و حتما آن را در مراحل مختلف بچشید و مراقب طعم نهایی سوپ باشید.

۴- به غلظت سوپ توجه کنید. آب گوشت، مرغ و سبزیجات غلظت سوپ شما را افزایش می دهند. اگر می خواهید از آب خالی استفاده کنید حتما به آن نمک و ادویه کافی بزنید تا بی مزه نشود. برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

۵-یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود. همچنین می توانید به سوپ مقداری خامه بیفزایید تا غلیظ تر شود.

۶- برای تهیه سوپ تا حد امکان از مواد اولیه تازه استفاده کنید. اما استفاده از سبزیجات کنسروی و ذرت و نخود یخ زده مشکلی ندارد.

۷- پس از پخت سوپ یک سیب زمینی پوست گرفته را به ۲ الی ۳ قسمت تقسیم کرده و به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه همراه سوپ بپزید. کربوهیدرات موجود در سیب زمینی لعاب و غلظت سوپ را افزایش می دهد.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج