جاباما
۸۳۸۲۸۶
۲۱ نظر
۵۱۷۶
۲۱ نظر
۵۱۷۶
پ

جوجه کباب حلزونی؛ یک طعم به یاد ماندنی!

جوجه کباب یک غذای فوق العاده خوشمزه ایرانی است. انواع جوجه کباب مثل زعفرانی، ماستی و آبلیمویی در ایران سرو می‌شود. این غذای لذیذ مطابق ذائقه بسیاری از مردم است. در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب رولی یا جوجه کباب حلزونی را آموزش می‌دهیم.

وب‌سایت غذالند: جوجه کباب یک غذای فوق العاده خوشمزه ایرانی است. انواع جوجه کباب مثل زعفرانی، ماستی و آبلیمویی در ایران سرو می‌شود. این غذای لذیذ مطابق ذائقه بسیاری از مردم است. در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب رولی یا جوجه کباب حلزونی را آموزش می‌دهیم. مزیت این جوجه به سایر مدل‌ها این است که می‌توانید آن را درون یک تابه روی گاز نیز درست کنید و نیازی به زغال یا باربیکیو ندارید.

توجه کنید که مقدار نمک و آبلیموی ریخته شده در جوجه کباب باید به اندازه باشد. چون استفاده بیش از حد باعث سفت شدن جوجه‌ها می‌شود. جوجه بدون آبلیمو و نمک هم که اصلا طعم و مزه خوبی ندارد. برای جلوگیری از این اتفاق جوجه‌ها را به روغن مایع آغشته کنید. با این کار جوجه‌ها در برابر نفوذ آبلیمو کاور می‌شوند. دقت کنید که نباید کره را جایگزین روغن مایع کنید. چون کره هنگام برخورد با جوجه‌های سرد سفت شده و باعث سفت شدن جوجه کباب می‌شوند.

مواد لازم

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • ماست: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • آبلیمو تازه: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق مربا خوری
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • زعفران: در صورت تمایل

جوجه کباب حلزونی؛ یک طعم به یاد ماندنی!

مراحل پخت

۱. ابتدا باید سینه مرغ رو به صورت نواری برش بزنیم یا به اصطلاح فیله اش کنیم.

۲. در صورتی که مرغ فقط کمی یخ زده باشه خیلی راحت و بدون دردسر و به هر اندازه و ضخامتی که بخواهیم برش داده می‌شود.

۳. یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و داخل کاسه می‌ریزیم.

۴. سپس روغن، نمک، فلفل، ماست و آبلیمو را هم به پیاز اضافه می‌کنیم.

۵. مرغ‌های فیله شده را در مواد می‌خوابانیم و حسابی با هم مخلوط می‌کنیم.

۶. سپس روی کاسه را پوشانده و حدود ۵ ساعت داخل یخچال نگهداری می‌کنیم تا مرغ مزه بگیرد.

۷. سپس مرغ‌ها را دانه دانه به شکل حلزون در آورده و رول می‌کنیم.

۸. فیله‌های حلزونی را به سیخ می‌کشیم. (برای ماهیتابه از سیخ چوبی استفاده کنید).

۹. درون یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم.

۱۰. سیخ‌های مرغ را داخل آن گذاشته و اجازه می‌دهیم تا روی حرارت ملایم سرخ شده و حسابی مغز پخت شوند.

۱۱. در تابه را نگذارید تا دو طرف مرغ‌ها را طلایی کنید.

۱۲. سپس جوجه کباب را همراه با سالاد، برنج و نان سرو کنید.

نکته:

  • فیله‌های جوجه را نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک ببرید. تکه‌های نازک زود می‌سوزند و تکه‌های ضخیم کاملا مغز پخت نمی‌شوند.
  • برای اینکه در مصرف زعفران صرفه جویی شود. ابتدا جوجه‌ها را به زعفران آغشته کرده و فرصت بدهید که رنگ بگیرند سپس با سایر مواد طعم دهنده قاطی کنید.
  • ادویه هایی همچون کاری سماق و دارچین طعم اصلی جوجه کباب شما را از بین می برند.
  • استفاده بیش از حد از آبلیمو باعث سفت شدن جوجه کباب می شود. از آبلیموی تازه و به مقدار لازم استفاده کنید.
  • جوجه ها هر چه مدت زمان بیشتری در مواد بمانند خوشمزه تر می شوند. بهترین کار این است که حداقل آن ها را به مدت ۱ ساعت در مواد بخوابانید.
  • پیاز‌های جوجه کباب را له یا رنده نکنید. چرا که پیاز رنده شده به جوجه می‌چسبد و به راحتی از آن جدا نمی‌شود. پیاز روی حرارت فورا تغییر رنگ می‌دهد و ما تصور می‌کنیم کباب مان آماده شده در حالیکه این پیاز است که تغییر رنگ داده. بهترین مدل خرد کردن پیاز خلال کردن آن است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 8/8 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • حسن

      اشغالای کثیف ملت مرغ به سختی میتونن بخرن اونوقت میان امزش جوجه کباب میدن . خاک بر سرتون

      پاسخ ها

      • Sona

        اتفاقا همینو میخواستم بگم
        ایول داداش
        خوب گفتیا
        باید رید بهشون

      • بدون نام

        خانمی که مسوول تایید نظرات هستید اگر یکبار دیگه اینجور نظرات رو تایید کنید ازتون شکایت میکنم خجالت نمیکشید هرچی فحش و ناسزاست تایید میکنید؟؟؟؟؟زیر تموم پستای مرغ و گوشت یه عده عقده ای میان چرت میگن همیشه

      • بدون نام

        بی تربیت بی خانواده

      • بدون نام

        ب ایشون چ‌کار داری
        عمو
        زر زر نکن بابا
        تو مسئول نظرات بقیه باش پس

      • بدون نام

        بدون نام اولی لطفا خفه شو
        حق حرف تایید داره ن زر زر زر کردنننن

      • سارا

        بی خانواده هفت جد و آبادته
        شما نفست از جای گرمت بلند میشه
        بی فرهنگگگگ

      • محمد

        این چرتا چیه آخه میذارید تو این گرونی؟؟؟

      • دخی رو مخییی

        ایول sona

      • بدون نام

        بی نام اولی
        ما نخور نیستیم
        ولی اگ کسی چیزی میگه در این حیطه حق داره
        شما سرتو عینهو چی کردی یا زیر کاهت
        عزیزم برو خب یونجتو بخور

      • Maryammmmm

        کجات میسوزه بی نام جانمممم

      • بدون نام

        دو نفرم حرف حقو میزنن این طور خفشون کنید

      • بدون نام

        خودت ک عقده ایی بودنتو در وهله اول نشون دادی
        اگ کسی چیزی میگه شاید خودش در وضعیت خ خوبی باشه ولی ب درد میاد از این وضعیت اون وق میگی عقده ایی

      • معین

        واس چی خجالت بکشه ؟؟؟
        چون حرف حق رو میزنه

    • بدون نام

      بنده خدا آموزش آشپزی گذاشته ...
      کاش یاد بگیریم بدون توهین نظر بدیم!!!

      پاسخ ها

      • Sona

        بله بنده خدا
        بنده خدا ها تو Tv هم آموزش آشپزی ان چنانی میذارن
        بنده خدا ها گوشتو گرون میکنن
        بنده خدا ها مرغ پر از هورمونو گرون میکنن
        ولی بنده خدا اون پدری ک شرمنده میاد خونه
        بنده خدا پدر و خانواده ایی ک نمی تونن گوشت تهیه کنن نیس
        اینا بنده خدا هستننن
        خوش ندارم کسی نظر و چرت و پرت بده زیر کامنت و نظری ک میدم من

    • Foroozan

      دمت گرم عالی بود

    • علی

      شکایت چی ؟؟؟
      خخخخخ

    • بدون نام

      اوهه چ دعوایی هس این جا
      فراررر

    • مادر امیر مهدی

      خب هر کی توان تامینشو داره تهیه کنه بخوره هر کی هم نداره یاد بگیره بعدا بخوره .من الان آموزششو دیدم سیزده بدر انشالله تهیه میکنم اینکه بحث نداره

    • بدون نام

      این حرفا چیه بچه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج