نگهداری درست از آجیل؛ اگر خریدید، خوب نگهداری کنید!
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
دکتر استرکی_4
دکتر استرکی_2
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۳۸۶۸۹
۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹
۱۳۲۴۵
مغز‌ها مفیدند، چون سرشار از پروتئین و چربی‌های سالم‌اند. مغز‌ها طعم خوشایندی هم دارند که کمتر کسی پیدا می‌شود آن را نپسندد. اما اگر از آجیل درست نگهداری نکنید خیلی زود فاسد شده و بو و طعم بدی می‌گیرند و ضمنا دیگر مفید هم نخواهند بود.

برترین‌ها: مغز‌ها مفیدند، چون سرشار از پروتئین و چربی‌های سالم‌اند. مغز‌ها طعم خوشایندی هم دارند که کمتر کسی پیدا می‌شود آن را نپسندد. اما اگر از آجیل درست نگهداری نکنید خیلی زود فاسد شده و بو و طعم بدی می‌گیرند و ضمنا دیگر مفید هم نخواهند بود.

نگهداری درست از آجیل؛ اگر خریدید، خوب نگهداری کنید!

مغز‌ها و آجیل را می‌توانید با پوست یا بدون پوست نگهداری کنید، اما اگر با پوست‌شان باشند مدت طولانی‌تری سالم می‌مانند. به هر حال چه ترجیح بدهید آجیل را با پوست آن نگه دارید و چه بدون پوست، باید آن‌ها را در ظرفی بریزید که هوا داخلش نشود تا سطح رطوبت‌شان در حد مطلوبی حفظ شود. حتی کیسه فریزر هم می‌تواند این کار را به خوبی انجام بدهد.

برا حفظ کیفیت آجیل، آن‌ها را دور از پیاز یا سایر خوراکی‌های بودار نگهداری کنید، چون به راحتی، بوی اطراف خود را می‌گیرند. آجیل با پوست را می‌توانید در دمای اتاق تا سه ماه نگهداری کنید. آجیل با پوست و بدون پوست نیز تا شش ماه در یخچال قابل نگهداری است و در فریزر هم تا یک سال و یا حتی بیشتر، خوب و باکیفیت می‌ماند. روی بسته‌های آجیل، تاریخ ذخیره سازی را بنویسید تا بدانید اول از کدام‌شان استفاده کنید.

نگهداری درست از آجیل؛ اگر خریدید، خوب نگهداری کنید!

اگر آجیل‌تان طعم ماندگی گرفت، آن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۳۵۰ درجه قرار دهید تا طعم‌شان برگردد همچنین می‌توانید آن‌ها را در کاسه‌ی کوچکی به مدت یک تا دو دقیقه مایکروویو کنید. اما در مورد آجیل فاسد شده نمی‌توانید انتظار داشته باشید با این روش، سالم شود. وقتی چربی‌های موجود در مغز‌ها فاسد شوند، دیگر نمی‌شود کاری کرد.

چند نکته. آجیل بدون نمک طول عمر بیشتری نسبت به آجیل نمکی دارد.. مغز‌ها به صورت کامل و با پوست ماندگاری طولانی‌تری دارند.. بادام زمینی و گردو بیشتر مستعد فاسد شدن هستند.. مغز‌های خام سریع‌تر از مغز‌های برشته شده فاسد می‌شوند.. همیشه پیش از استفاده از مغز‌ها در پخت و پز، آن‌ها را بچشید و طعم‌شان را بررسی کنید.

منابع: thespruceeats, tropicalfoods

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:55 - 1399/01/06
آجیل کجا بود بابا؟؟ تو خیالاتی ای بدتربن ها
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو