۸۴۰۶۱۴
۱۵ نظر
۵۱۰۸
۱۵ نظر
۵۱۰۸
پ

ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

در اینجا ترفندهای جالب و به درد بخوری را می بینید که دلتان می خواهد امتحان کنید.

برترین‌ها : در اینجا ترفندهای جالب و به درد بخوری را می بینید که دلتان می خواهد امتحان کنید.
یک چهارم پیاز را در همان ظرفی قرار دهید که آواکادو را نگه می‌دارید تا آواکادو قهوه‌ای نشود
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

پیاز فرآیند اکسیداسیون را کند می‌کند.
برای باز کردن نارگیل، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را در فر داغ قرار دهید
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

بعد از اینکه پوست نارگیل را سوراخ و آب آن را خالی کردید، نارگیل را ۱۰-۱۵ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پوسته آن بترکد و بتوانید گوشتش را جدا کنید.
با کمی کره پیاز را تازه نگه دارید
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

با مالیدن کره روی پیاز بریده شده، می‌توانید آن را چند روز در یخچال تازه نگه دارید.
برای اینکه موز‌ها را مدت بیشتری تازه نگه دارید، به سلفون نیاز دارید
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

موز‌ها را از دسته جدا کرده و انتهای آن‌ها را در سلفون بپیچید تا ۳-۴ روز بیشتر تازه بمانند.
دو سوراخ در بشقاب یکبار مصرف ایجاد کنید تا برای همزن در درست کنید
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

با این ترفند هنگام آشپزی، آشپزخانه (یا خودتان) کمتر کثیف می‌شوید.
اگر غذایتان شور شد و بیش از حد نمک به آن زدید، اجاق را خاموش کنید و یک قطعه بادمجان یا سیب زمینی داخل ظرف بیندازید
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

بادمجان یا سیب زمینی در عرض ۱۰ دقیقه نمک اضافی غذا را جذب می‌کند.
کاهو و اسفناج را در ظرف قرار داده و دستمال کاغذی روی آن بگذارید تا رطوبت را جذب کند.
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

این مانع لزج شدن اسفناج می‌شود و ماندگاری سبزیجات را دوبرابر می‌کند.
اگر کاهو را با ریشه خریدید، ریشه‌ها را در ظرف آب قرار دهید و بقیه را با کیسه پلاستیکی بپوشانید
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

آب مانع خشک و خراب شدن کاهو می‌شود.
برای ریز کردن مرغ، سینه مرغ پخته را با درجه کم همزن برقی بزنید
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد
تخم مرغ را داخل ظرف آب بیندازید تا ببینید تازه است
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

اگر تخم مرغ زیر آب رفت و افقی ماند، تازه است، اگر زیر آب رفت، اما عمودی ایستاد، کمی کهنه است و اگر شناور ماند خراب است و باید آن را دور بریزید.
قارچ‌ را با دستمال مرطوب یا برس نرم تمیز کنید تا طعمش را از دست ندهد
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

هرگز قارچ را زیر شیر آب نگیرید. بسیاری از افراد معتقدند با این روش طعم قارچ از بین می‌رود.
یا کمی سرکه چربی چسبیده به ماهیتابه و قابلمه را پاک کنید
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

کمی سرکه را با آب ترکیب کنید و داخل تابه بریزید تا جوش بیاید. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود و سپس با اسفنج و مایع به راحتی آن را بشویید.
هر پنیری را در عرض چند ثانیه روی همبرگر آب کنید
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

یک تکه پنیر روی گوشت پخته و سرخ شده بگذارید و کمی آب داخل تابه بریزید. در تابه را بگذارید تا بخار در عرض چند ثانیه پنیر را ذوب کند.
قبل از اینکه پیاز را خرد کنید،کمی آبلیمو روی چاقو یا تخته برش اسپری کنید
ترفندهای آشپزخانه ای که به دردتان می خورد

واکنش بین پیاز و لیمو، باعث می‌شود دیگر چشم‌های شما نسوزد.
منبع: buzzfeed
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اون کره به پیاز مالیدن جالب بود واسه من خیلی کاربردیه ممنون

    • بدون نام

      حالا ما اووکادو خوردیم ، پیازم توی ظرفش قرار میدم که سیاه نشه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آووکادو چی هس اصلا؟
        پول ما نمیرسه سیب زمینی هم بخریم دیگه این چیزا پیشکش

      • بدون نام

        اگر خریدیم...و اگر چیزی باقی موند

      • بی نام

        آووکادوتون بوی پیاز می گیره. تازه اگه سرکه رو ظرف بریزیم که چربیشو ببره هم ظرف بوی سرکه می گیره

    • بدون نام

      ببخشید قهوه ای :)

    • زهرا

      تاحالا چند نفر اینجا آووکادو خوردن؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        من که خوردم و میخورم

      • بدون نام

        حالا شما نمیخواد نکات مربوط به آووکادو رو رعایت کنی اگه راست میکی بقیه رو رعایت کن

    • بدون نام

      نکته هاتون خیلی قدیمی بود

      پاسخ ها

      • یوسفی9

        من اصلا آووکادو ندیدم

      • بدون نام

        خو چکار کنم؟

    • بی نام

      آخری جالب بود. ببینم چقد درسته

    • شیرین

      باشه از امروز به بعد آووکادو رو با پیاز تو یه ظرف میذارم آخه همیشه آووکادوهام سیاه میشد دیگه مشکلم حل شد

    • Sona

      جالببببب

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج