۸۴۳۱۳۸
۱۰ نظر
۵۰۲۳
۱۰ نظر
۵۰۲۳
پ

امام جمعه شهرکرد: نباید رقص بچه‌ها عادی شود

آخرین جلسه ستاد امربه معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری به ریاست امام جمعه شهرکرد برگزار و به موضوعاتی مانند رقص دختربچه در فرهنگسرا، توجه به معروفات، پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال و ... اشاره شد.

خبرگزاری فارس: عصر امروز جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان به منظور بررسی کارهای انجام شده در این حوزه، انتقادات، پیشنهادات و لزوم توجه به برخی موضوعات مرتبط با منکرات برگزار شد.

حساسیت لازم در مورد منکرات و عادی سازی آن، جدی نگرفتن برخی معروفات و عدم ترویج آن‌ها از موارد مورد بحث در ستاد امر به معروف و نهی از منکر بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام در این جلسه با اشاره به اهمیت ماه رجب، گفت: اگر معروفاتی مانند ماه رجب جدی گرفته نشود و در مسائل اخلاقی جامعه رشد نکنند همیشه با مشکلات و آسیب‌های ناشی از منکرات مواجه هستیم.

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه برخی منکرات شدیداً دردآور هستند، بیان کرد: امروز حساسیت لازم در مورد منکرات وجود ندارد.

وی با انتقاد از رقص دختر خردسال در فرهنگسرای شهرکرد، خطاب به مدیرکل اداره فرهنگ ارشاد، گفت: شما به عنوان متولی فرهنگسرا بایستی بر این موارد نظارت کنید، این قبیل موارد در شأن مردم استان چهارمحال و بختیاری نیست نباید این موارد اینچنینی عادی‌سازی شوند، باید بیشتر مراقبت و نظارت کنید.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    نظرتون درباره عادی شدن دزدی دروغ چی هست ؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اونم بده

    • بدون نام

      پس چی برن سینه بزنن همیشه عزا دار باشن

  • نااشنا

    حالا اگر بچه ها برقصن (حرکت موزون) اسمون به زمین میاد؟

  • بدون نام

    شادی حق بچه هاست

  • بدون نام

    آخی این طفل معصونها باید شاد باشن خدایا ابن بچه ها رو نجات بده

  • فرزین

    اختلاس باید عادی بشه رقص حرامه

  • بدون نام

    عادی شدن گریه چی؟

  • بدون نام

    اختلاس ودزدی بده یا رقص بچه ها ؟؟؟؟

  • بدون نام

    راست میگی جلوی دزدی و غارت و اختلاس را بگیر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج