۸۴۳۲۱۲
۱ نظر
۵۶۸۶
۱ نظر
۵۶۸۶
پ

طرز تهیه شیر تخم کتان؛ مقوی و پر خاصیت

شیر تخم کتان یکی از مقوی‌ترین و در عین حال پرخاصیت ترین شیرهای گیاهی است که به دلیل وجود اسیدهای چرب فراوان فواید سلامتی بسیاری دارد. این شیر برای استفاده در شیرینی‌ها، کیکها یا سوپهای خامه‌ای بسیار عالی است.

مجله قرمز: شیر تخم کتان یکی از مقوی‌ترین و در عین حال پرخاصیت ترین شیرهای گیاهی است که به دلیل وجود اسیدهای چرب فراوان فواید سلامتی بسیاری دارد. این شیر برای استفاده در شیرینی‌ها، کیکها یا سوپهای خامه‌ای بسیار عالی است. همچنین می‌تواند پایه اصلی انواع اسموتی‌های میوه‌ای باشد. تنظیم مقدار آب آن می‌تواند در میزان غلظت دلخواه موثر باشد. در صورت تهیه آن با بافت خامه‌ای می‌توان به جای خامه در انواع دستورها استفاده کرد.

طرز تهیه شیر تخم کتان؛ مقوی و پر خاصیت

شیر تخم کتان را می‌توان به هنگام تهیه، با خرما، استویا یا عسل، شیرین کرد. تهیه آن به سادگی دیگر شیرهای گیاهی نیست اما ارزش تلاش کردن را دارد. من آن را با تخم کتان قهوه‌ای رنگ درست کردم، اما شما می‌توانید آن را با نوع طلایی که طعم ملایمتری دارد، درست کنید. بنابراین اگر کلا طعم کتان را دوست ندارید، می‌توانید به جای آن از نمونه طلایی این دانه استفاده کنید.

یک موضوع شگفت انگیز در مورد شیر کتان این است که بدون فرایند شدن و استفاده ازمواد نگهدارنده که در اغلب مواد غذایی خریداری شده از فروشگاه وجود دارد، درست می‌شود. بنابراین شما دیگر نگران فاسد شدن آن نیستید. به جز این شما می‌توانید در هزینه هایتان صرفه جویی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • تخم کتان خام: ¼ پیمانه (پودر نشده)
  • آب: ۶ پیمانه
  • خرمای مغز گرفته: ۵ عدد
  • اسانس وانیل: ۲ قاشق چایخوری

دستورالعمل

۱.تخم کتان را در پارچ مخلوط کن بریزید و آب را به آن اضافه کنید. آن را به مدت ۱ دقیقه روی دور بالا مخلوط کنید تا زمانی که بذرها شکسته شوند. شما می توانید در حالی که هنوز قطعات مشخص هستند، کار را خاتمه دهید که در اینصورت تصفیه آن آسانتر می‌شود.

طرز تهیه شیر تخم کتان؛ مقوی و پر خاصیت

۲. یک کیسه شیر آجیلی یا یک لنگه جوراب شلواری (کاملا نو و ترجیحا شسته باشد) را روی پارچ مخلوط کن بگذارید و به آرامی مخلوط را روی یک کاسه بزرگ خالی کنید.

طرز تهیه شیر تخم کتان؛ مقوی و پر خاصیت

۳. همه مایع را با دقت و به نرمی فشار دهید تا خارج شود، آن را محکم فشار ندهید تا فیبر دانه در جوراب یا کیسه باقی بماند.

طرز تهیه شیر تخم کتان؛ مقوی و پر خاصیت

۴. هنگامی که تمام مایع خارج شد. دوباره آن را به پارچ تمیز شده برگردانید و لنگه دوم جوراب را روی آن بگذارید و شیر را توی کاسه خالی کنید.

طرز تهیه شیر تخم کتان؛ مقوی و پر خاصیت

۵. شیر را دوباره در پارچ مخلوط کن بریزید، در صورت استفاده از خرما، وانیل، چاشنی‌ها و یا مکمل‌ها، آنها را در این مرحله به پارچ اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید تا زمانی که خرما بطور کامل خرد شود. حدود ۲ دقیقه زمان مناسبی است.

طرز تهیه شیر تخم کتان؛ مقوی و پر خاصیت

۶. با استفاده از قاشق مرباخوری یا قهوه خوری از بالای ظرف، کف شیر را بگیرید.

طرز تهیه شیر تخم کتان؛ مقوی و پر خاصیت

۷. آن را در یک شیشه دردار بریزید. به مدت ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. در حالت طبیعی، بخشهای تشکیل دهنده آن از هم جدا خواهد شد بنابراین قبل از مصرف آن را بخوبی تکان دهید.

طرز تهیه شیر تخم کتان؛ مقوی و پر خاصیت

نکات مهم

  • طعم دهنده‌ها: دارچین، جوز هندی، زنجبیل، ادویه پای کدو حلوایی و یا هر نوع چاشنی دیگری که دوست دارید
  • افزایش خاصیت: ۶ عدد پودر پروبیوتیک، پودر پروتئین یا پودر پروتئین تخم مرغ اضافه کنید (پیشنهاد می‌کنم پودر پوست تخم مرغ را در صورتی که استفاده می‌کنید در آن بریزید. می‌توانید آن را به هنگام سرو کردن بریزید)
  • کتان قهوه‌ای یا طلایی هر کدام را که ترجیح می‌دهید استفاده کنید. من از دانه کتان قهوه‌ای استفاده کردم اما نوع طلایی آن عطر و طعم بسیار ملایمی دارد.
  • می‌توانید از خرما، شیره افرا یا عسل و یا هر نوع شیرین کننده‌ای که دم دست دارید برای شیرین کردن شیر تخم کتان استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      به نظر من زیاد جالب نبود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج