طرز تهیه بادمجان گوده؛ این گیلان باسلیقه!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
کلاسینو_1
لاله زار مال_3
ریزخور_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
ریزخور_4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۸۵۲۵۴۱
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۹
۳۱۳۵۷
یکی از غذا‌های محلی استان گیلان بادمجان گوده است که یک خوراک تمام گیاهی به حساب می‌آید. این غذای خوشمزه از ترکیب موادی تهیه می‌شود که خواص بی نظیری دارند، از جمله آن‌ها می‌توان به بادمجان، گردو و رب انار اشاره کرد.

برترین ها - وحید محقق: یکی از غذا‌های محلی استان گیلان بادمجان گوده است که یک خوراک تمام گیاهی به حساب می‌آید. این غذای خوشمزه از ترکیب موادی تهیه می‌شود که خواص بی نظیری دارند، از جمله آن‌ها می‌توان به بادمجان، گردو و رب انار اشاره کرد. بادمجان تقریبا پای ثابت اکثر غذا‌های محلی شمالی است که خود به تنهایی ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. از جمله خواص بی نظیر بامجان می‌توان به خلط آور بودن، پیشگیری از لخته خون، هضم بهتر غذا، کنترل قند خون، پیشگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی، تقویت استخوان ها، مراقبت از پوست، کمک به کاهش وزن، نیروبخشی، کمک به داشتن قلبی سالم و افزایش ایمنی بدن اشاره کرد. در ادامه قصد داریم طرز تهیه بادمجان گوده را بررسی کنیم.

مواد لازم:

  • بادمجان بزرگ: ۲ عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۵ حبه
  • گردو: ۱.۵ پیمانه
  • جعفری تازه ساطوری: ۶ قاشق غذاخوری
  • رب انار: ۱/۴ پیمانه
  • تمر هندی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان گوده؛ گیلانی و اصیل

طرز تهیه:

۱. بادمجان‌ها را پوست بکنید و به آن‌ها نمک بزنید. آن‌ها را به مدت چند ساعت در آب خنک قرار دهید. (تا زمانی که آب سیاه شود) آب بادمجان را عوض کنید و این کار را دوباره انجام دهید. (این کار باعث می‌شود تندی بادمجان و نفخ زایی آن از بین برود.) پس از این با آب سرد آن‌ها را بشویید.

۲. با یک چاقو یک برش طولی روی بادمجان ایجاد کنید. (مواظب باشید که دو طرف بادمجان از یک دیگر جدا نشود.)

۳. تابه‌ای را آماده کنید و در آن روغن بریزید. اطراف بادمجان‌ها را تا جایی که طلایی رنگ شود در آن سرخ کنید.

۴. سر گوجه فرنگی‌ها را جدا و داخلشان را با استفاده از یک قاشق خارج نمایید.

۵. آنچه از گوجه فرنگی‌ها خارج کردید، با استفاده از غذاساز تبدیل به پوره کرده و به آن کمی نمک و فلفل بیفزایید.

۶. در نصف یک لیوان آب جوش، تمبر هندی را بریزید و تا نرم شدن آن چند دقیقه صبر کنید. آن را با قاشق هم بزنید تا در آب حل شود. ماده آماده شده را از صافی رد کنید.

۷. پیاز را تا حد امکان ریز کنید. آن را در تابه بریزید و با مقداری روغن تفت دهید. (تا رنگ آن به طلایی تغییر بیابد.)

۸. سیر را له یا رنده کنید و آن را به پیاز بیفزایید و با یکدیگر تفت دهید.

۹. گردو را با استفاده از غذاساز پودر کرده و به تابه بیفزایید و خیلی کوتاه تفت دهید. (در حد چند ثانیه)

۱۰. جعفری را ساطوری کنید. آن را نیز با حرارت ملایم تفت دهید. فلفل، رب انار، تمر هندی و نمک را بیفزایید.

۱۱. مواد را با هم مخلوط کنید اگر سفت شد کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا رقیق گردد. پس از آن، مواد را از روی حرارت بردارید.

۱۲. مواد آماده شده را داخل گوجه فرنگی‌ها و بادمجان‌هایی که خالی کرده اید بریزید. سر گوجه‌ها را سر جایش بگذارید.

۱۳. پوره گوجه فرنگی که قبلا آماده کرده بودید را در یک قابلمه بریزید و بادمجان و گوجه‌ها را روی آن بچینید. قابلمه باید روی حرارت ملایم قرار بگیرد و درش بسته باشد. برای پخته شدن بادمجان‌ها و گوجه‌ها ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان لازم است. پس از طی این زمان می‌توانید غذایتان را با برنج میل کنید.

نکات

  • این غذا بهتر است با بادمجان کم تخم، جوان و تازه تهیه شود. این بادمجان‌ها معمولا پوست براق تری دارند.
  • بادمجان‌های قلمی از انواع دلمه‌ای برای این غذا بهتر هستند.
انتشار یافته: 17
در انتظار بررسی:0
United States of America
16:39 - 1398/02/05
به نظرخوشمزه میاد البته همه غذاهایی که بادنجان دارند خوشمزه اس.
Iran, Islamic Republic of
19:11 - 1398/02/05
از دست این شمالیا که نمیزارن آدم رژیمشو بگیره
Iran (Islamic Republic of)
19:44 - 1398/02/05
مرسی که دستور این غذای عالی رو قرار دادین
Iran (Islamic Republic of)
20:34 - 1398/02/05
شاید باورتون نشه اما از غذاهای بی نظیره واقعا
Iran (Islamic Republic of)
21:47 - 1398/02/05
بادمجان گوده چیه دیگه!!؟!
اسم چرا میزارین هه هه هه.
من شمالی هستم به این غذا میگیم بادمجان شکم پر
در ضمن تمبر هندی هم نداره فقط رب انار یا رب آلوچه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
دوست عزیز منم یک شمالی هستم ما این غذا رو به همین اسمی
⁦:-\⁩ ⁦ که نوشته شده میشناسیم حالا شما مال کجا هستید نمیدونم
مه
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
کاربر 13:41 شما هرچی دوست داری این غذارو صدا کن گوده موده گردی هرچی....
تمبر هندی هم شما بریز مجازی
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۰
تمر مال غذاهای جنوبیه
شمالیا رب انار میزنن
Iran (Islamic Republic of)
10:32 - 1398/02/06
مه درست میگه. گوده دیگه چیه؟شکم پر،تمبر هندی هم به هیچ وجه نداره فقط رب انار
Iran (Islamic Republic of)
18:14 - 1398/02/06
منکه خوسم نیومد یه بادمجونه پر علوفه
Iran (Islamic Republic of)
19:47 - 1398/02/06
من خودم شمالی هستم. تمبر هندی نداره. چرا اصالت غذا رو از بین می برید. در ضمن اصل خوشمزگیش ب سبزی های محلی هست که داخلش می ریزیم. تنها جعفری نیست. تمبر هندی توی هیچ غذای شمالی استفاده نمیشه. مخصوص جنوب هست
Iran (Islamic Republic of)
21:35 - 1398/02/06
ببخشید ولی ظاهرش شبیه پی ... بود
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹
..... برکت خدا رو میگی پ
Iran (Islamic Republic of)
22:51 - 1398/02/07
بوی کف پا میده این غذاهه
پاسخ ها
ج
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
مگه چندبار بوی کف پا رو از نزدیک استشمام کردی؟!
Sami
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۹
تو که پات بو میده دیگه چرا؟؟؟
سویل
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۹
هربار پاهای تورو بو کردم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
سوییچ ایران_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
ادیب_1
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
عارفی_4
ادیب_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
ادیب_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
تنورستان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شاخه نبات_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کالازم_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر