طرز تهیه مرغ شکم پر و اصول خوشمزه شدن آن
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۸۵۲۵۶۶
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
۱۵۹۱۷
مرغ شکم پر، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذا‌های محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژه‌ای واقع شده است. معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین می‌کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود.

برترین ها - وحید محقق: مرغ شکم پر، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذا‌های محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژه‌ای واقع شده است. معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین می‌کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود. در ادامه با برترین‌ها همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی با فر آشنا شوید.

مواد لازم:

  • مرغ درسته و با پوست: یک عدد در سایز دلخواه
  • پیاز: چهار عدد متوسط
  • روغن: به مقدار لازم
  • لیمو و پرتقال: هر کدام یک عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: دو قاشق چای خوری
  • دارچین: یک قاشق چای خوری
  • کشمکش و آلو: به مقدار دلخواه از هر کدام
  • پودر کاری: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه مرغ شکم پر و اصول خوشمزه شدن آن

طرز تهیه:

۱. نخست یکی از پیاز‌ها را خرد و با فلفل، نمک و آب لیموی تازه مخلوط کنید.

۲. آب پرتقال و زردچوبه را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید.

۳. مرغ را داخل ظرفی بزرگ‌تر قرار دهید و مخلوط آماده شده را به آن بیفزایید، داخل شکم مرغ، روی آن و حتی زیر پوست مرغ را با مخلوط پیاز‌ها پر کنید تا مرغ کاملا آغشته آن شود.

۴. برای ظرفی که مرغ را در آن گذاشتید دربی قرار دهید یا با نایلون آن را بپوشانید و یک روز (۲۴) ساعت در یخچال بگذارید.

۵. مابقی پیاز‌ها را پس از پوست کندن و خرد نمودن برای نرم شدن با مقداری روغن تفت دهید.

۶. پیاز‌ها را از روی حرارت بردارید.

۷. کشمش، آلو ها، نمک، دارچین، زردچوبه و کاری (اختیاری) را به آن بیفزایید.

۸. مرغ را از یخچال بیرون بیاورید.

۹. همه مواردی که ۲۴ ساعت گذشته برای دادن طعم به آن افزودید از آن جدا کنید.

۱۰. شکم مرغ را با مواد آماده شده پر کنید و آن را کوک بزنید، همه قسمت‌های آن را بدوزید و در آخر بال‌ها را با استفاده از نخ جذب کنید.

۱۱. یک تکه فویل بر سینی فر بگذارید و آن را کمی چرب نمایید سپس مرغ را روی آن قرار دهید.

۱۲. مرغ را کمی چرب کرده و سپس داخل فر قرار دهید.

۱۳. پس از آن که مرغ در فر با حرارت کم به مدت یک ساعت پخت، می‌توانید حرارت فر را کمی بیشتر کنید تا کاملا مغز پخت شود.

۱۴. بعد از ۲ و نیم تا سه ساعت مرغ شما آماده مصرف است.

انتشار یافته: 8
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:51 - 1398/02/06
بهترین طعم دهنده وبرطرف کردن بوی مرغ فلفل دلمه یی هست اضافه کنید برای طعم عالی میشه
Iran, Islamic Republic of
16:08 - 1398/02/06
ما توش مغز گردو هم می ریزیم و توی آبی که رب انار هم دارد می جوشانیم. عالی میشه
Iran, Islamic Republic of
07:33 - 1398/02/07
ای بابا پولمان کجا بود یه مرغ کاملو یه روز بخوریم ما یه مرغ میخریم برای یه ماه نگهش میداریم یوقت مهمونی چیزی اومد تیکه تیکه بپزیمش
پاسخ ها
بارانی
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۸
نداری چرا میای میخونی این غذا هارو برو همون مرغتو تیکه کن داداچ
علی اصغر
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
آی گفتی
Iran, Islamic Republic of
00:01 - 1398/02/08
درسته قیمت مرغ رفته بالا ولی میشه ی مرغ خرید و ی وعده هم پخت
کسی هم که نمیتونه نپزه خب
Iran, Islamic Republic of
14:04 - 1398/02/08
والا بخدا
اینجا میان داد از نداری میزنن ولی فروشگاه ها پر از این آدمایی هست که به قول خودشون ندارند یه دونه مرغ بخرن
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۹
والاع
من نمیدونم حتما عمه من میره ی پراید صفر سی چهل ملیونی میخره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر حسینی_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تنورستان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_تزریق چربی
کلینیک النا_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر حسینی_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
تنورستان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
اورانوس_فوتر2
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر صالحی_فوتر