طرز تهیه خمیر و پیتزا مارگاریتای مخصوص ملکه
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
لایکو_3
کتاب لند_4
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
سمپاشی امحا_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۶۰۰۶۳
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۴:۳۲
۸۸۰۶
پیتزا مارگاریتا یک پیتزای آسان، لذیذ و فوری ایتالیایی است. اسم این پیتزا به افتخار ملکه مارگاریتا گذاشته شده است. اصلی‌ترین بخش هر پیتزایی خمیر آن است. در این مطلب دستور پخت خمیر و پیتزای مارگاریتا را به شما آموزش میدهیم.

وب‌سایت غذالند: پیتزا مارگاریتا یک پیتزای آسان، لذیذ و فوری ایتالیایی است. اسم این پیتزا به افتخار ملکه مارگاریتا گذاشته شده است. اصلی‌ترین بخش هر پیتزایی خمیر آن است. در این مطلب طرز تهیه خمیر برای پیتزا مارگاریتا را آموزش می‌دهیم:

مواد لازم برای خمیر پیتزا

  • آرد: ۲، ¼ تا ۳، ¼ پیمانه
  • مخمر: ۱ بسته
  • نمک:۴/۱ قاشق چایخوری
  • آب گرم:۱ پیمانه
  • روغن مایع یا روغن زیتون:۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر و پیتزا مارگاریتای مخصوص ملکه

طرز تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا

۱. ¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه آن را بهم میزنیم.

۲. مواد چسبیده شده به کناره‌های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم.

۳. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم.

۴. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت ۶ تا ۸ دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر تا جایی نیاز به آرد دارد که به دست نچسبد.

۵. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه استراحت کند. برای اینکه خمیرتان معطر و خوش مزه‌تر شود می‌توانید از یک قاشق چای خوری سیر له شده و سبزیجات معطر استفاده کنید.

نکات مهم پخت پیتزا

۱- ابتدا روی نان را سس بزنید. از سس گوجه یا رب گوجه همراه با سیر و پیاز رنده شده استفاده کنید.

۲- مقداری روغن زیتون روی سطح نان اسپری کنید.

۳- برای بهتر چسبیدن مواد ابتدا یک لایه پنیر پیتزا بزنید.

۴- بعد از اینکه مواد را روی نان چیدید یک لایه دیگر پنیر پیتزا بزنید و روی آن روغن زیتون اسپری کنید.

۵- اگر می‌خواهید پیتزا کشدار شود ۵ دقیقه پیش از اتمام پخت آن را از فر خارج کرده و یک لایه دیگر پنیر ریخته و روی آن آب اسپری کنید.

۶- به مواد اولیه پیتزا ریحان تازه اضافه کنید تا خوش طعم و خوش عطر شود.

۷- بعد از اینکه پیتزا پخته شد ۳ الی ۵ دقیقه به آن مهلت دهید سپس آن را سرو کنید. تا حسابی کشدار و جانانه شود!


مواد لازم برای پخت پیتزا مارگاریتا

  • گوجه فرنگی: سه عدد متوسط
  • ریحان تازه: ۱۰۰ گرم
  • سیر: دو حبه
  • پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
  • خمیر پیتزا: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر و پیتزا مارگاریتای مخصوص ملکه

مراحل پخت پیتزا مارگاریتا

۱. ابتدا سیر‌ها را با رنده ریز رنده می‌کنیم و در یک تابه با مقداری روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شوند.

۲. سپس گوجه فرنگی‌ها را رنده یا به صورت ریز خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم. مقداری نمک و فلفل اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.

۳. فر را با حرارت ۲۷۵ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

۴. مقداری ریحان را هم به تابه اضافه می‌کنیم و کمی از آن را برای تزیین روی پیتزا نگه می‌داریم. پس از اینکه مایه پیتزا آماده شد آن را روی خمیر پیتزا پهن می‌کنیم.

۵. در این مرحله پیتزا را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا نیم پز شود.

۶. سپس از فر خارج می‌کنیم و پنیر پیتزا را روی پیتزا می‌ریزیم و ریحانی که برای تزیین نگه داشته بودیم را هم روی پیتزا می‌گذاریم.

۷. می‌توانیم چند حلقه نازک گوجه فرنگی هم برای تزیین روی پیتزا بگذاریم.

۸. پیتزا را مجددا برای ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار می‌دهیم تا پختش کامل شود و پنیر طلایی شود. پس از ۱۵ دقیقه پیتزای ما حاضر است. پیتزا را روی یک سطح صاف قرار می‌دهیم و با کارد به ۸ قسمت تقسیم می‌کنیم.

۹. در پایان روی پیتزا پودر آویشن می‌پاشیم و با سس کچاپ سرو می‌کنیم.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
France
02:08 - 1398/02/21
کچاپ؟ سس امریکایی همبرگر رو پیتزا اصیل ایتالیایی؟ شانس آورد ملکه مارگاریتا اینو نخوند وگرنه یک بار دیگه از وحشت و خجالت میمرد!
Iran, Islamic Republic of
11:37 - 1398/04/14
خوب وندیداد بود بهترین میشه جزو غذاهایی قدیمی درس کنید
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر بلفارو
کیان برنا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی بانو_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر