چيزكيك گوشت و اسفناج
۸۶۱
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۵
۲۳۸۹۱۴
يك شام خوشگل پرخاصيت



مواد لازم:
  • آرد: 250 گرم  
  • كره: 100 گرم    
  • پنيرخامه‌اي: 100 گرم    
  • روغن مايع: 60ميلي‌ليتر    
  • تخم‌مرغ: يك عدد    
  • پودرسير: يك قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي رويه چيزكيك:
  • اسفناج پخته شده: 2 ليوان    
  • گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم    
  • پياز درشت: يك عدد    
  • پنيرخامه‌اي: 400 گرم    
  • تخم‌مرغ: 4 عدد    
  • آرد: 75 گرم   
  • زردچوبه: 2 قاشق چاي‌خوري    
  • نمك و فلفل: به ميزان دلخواه



روش تهيه:

ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده به همراه گوشت چرخ‌كرده و زردچوبه سرخ مي‌كنيم، اسفناج را به مواد اضافه كرده و همه را با هم سرخ مي‌كنيم تا عطر خوش مواد متصاعد شود. براي تهيه خمير ابتدا كره، پنير خامه‌اي‌، روغن مايع و مقداري نمك و فلفل را با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. تخم‌مرغ‌ را اضافه كرده و به هم مي‌زنيم تا جايي كه مواد فرم گرفته و يكدست شوند. در اين مرحله پودرسير و آرد را اضافه كرده و همه را با هم تا آخركار با همزن برقي مخلوط مي‌كنيم. مواد را كف قالب گرد كمربندي به قطر 28 سانتي‌متر پهن كرده، مايه گوشت و اسفناج را روي آن پهن مي‌كنيم، تخم‌مرغ‌ها، آرد، پنيرخامه‌اي و نمك و فلفل به ميزان دلخواه را با همزن برقي آنقدر به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند، بعد داخل قالب روي مواد ريخته و به مدت 75 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم. 

منبع : مجله زندگی ایده آل
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج