زولبیا و بامیه را خودتان در منزل درست کنید!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_4
ریزخور_4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۸۶۲۴۴۱
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۵
۱۵۴۶۱
اگر دوست دارید زولبیا بامیه را خودتان در منزل تهیه کنید تا در تمام ماه‌های سال دسترسی به آن برای‌تان مقدور باشد، طرز تهیه زولبیا بامیه قنادی و نیز ترکیب دقیق مواد تشکیل دهنده آن را در ادامه بخوانید.

مجله افق کوروش: زولبیا بامیه از جمله شیرینی‌های قدیمی و سنتی در منطقه خاورمیانه و برخی کشور‌های شمال آفریقا مثل الجزایر است. اگر چه تقریبا در تمام ایام سال می‌توانید از مغازه‌های قنادی و شیرینی فروشی زولبیا بامیه تهیه کنید، اما روز‌های ماه مبارک رمضان با طعم شیرین این دسر لذیذ گره خورده‌اند. اگر دوست دارید زولبیا بامیه را خودتان در منزل تهیه کنید تا در تمام ماه‌های سال دسترسی به آن برای‌تان مقدور باشد طرز تهیه زولبیا بامیه قنادی و نیز ترکیب دقیق مواد تشکیل دهنده آن را در ادامه بخوانید.

شهد زولبیا بامیه

زولبیا بامیه را خودتان در منزل درست کنید!

مواد لازم برای شهد زولبیا بامیه

  • آب: ½ یک لیوان فرانسوی
  • شکر: ۲ و ½ لیوان فرانسوی
  • زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار دلخواه
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • گلوکز مایع یا شربت ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ¼ لیوان فرانسوی

طرز تهیه شهد زولبیا بامیه

۱. برای درست کردن شهد این شیرینی ابتدا آب و گلاب را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز به جوش بیاورید.

۲. زمانی که ترکیب آب و گلاب به جوش آمد زعفران و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید. سپس شکر را اضافه کنید. شکر را هم نزنید، اجازه دهید کمی ته نشین شود و کمی خود به خود حل شود.

۳. سپس با کفگیر چوبی شکر را هم بزنید. گلوکز مایع را هم اضافه کنید و هم بزنید.

۴. زیر شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید شهد حسابی سرد شود و به غلظت خوبی برسد.

۵. همین مقدار مواد را برای تهیه شهد زولبیا هم به کار ببرید.


بامیه

زولبیا بامیه را خودتان در منزل درست کنید!

مواد لازم بامیه

  • آرد قنادی: یک لیوان فرانسوی سر پر
  • کره یا روغن جامد: ۴۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع برای سرخ کردن: به مقدار لازم
  • ماسوره پارچه‌ای

طرز تهیه بامیه

۱. برای درست کردن بامیه به روش قنادی‌ها ابتدا آب و کره را در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز به دمای جوش برسد.

۲. وقتی آب و کره به جوش آمد شکر و آرد را اضافه کنید. این کار را به صورت تدریجی انجام ندهید و خیلی سریع شکر و آرد را اضافه کنید. بلافاصله این ترکیب را به صورت هم بزنید تا یک مایه خمیری وسط قابلمه درست شود.

۳. اجازه دهید خمیر به دست آمده سرد شود.

۴. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ با همزن برقی، مایه را هم بزنید.

۵. خمیری که به دست می‌آید باید حتما چسبناک باشد و از هم نپاشد. اگر خمیر چسبناک نبود نصف یک عدد تخم مرغ دیگر را هم به خمیر اضافه کنید و با همزن بزنید.

۶. خمیر را در قیف ماسوره پارچه‌ای بریزید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. مقدار روغن باید به حدی باشد که بامیه‌ها در آن غوطه‌ور شوند. روغن را داغ نکنید. ابتدا بامیه‌ها را از داخل ماسوره با قیچی چرب شده یکی یکی برش بزنید و داخل روغن بریزید و سپس روغن را داغ کنید. بامیه‌ها را در روغنی با حرارت متوسط سرخ کنید تا بامیه‌ها مغزپخت شوند.

۷. بعد از سرخ شدن و طلایی شدن سطح بامیه‌ها آن‌ها را در شهدی که در دمای محیط سرد شده بریزید. شهد نباید در یخچال سرد شود. بامیه‌ها باید ۲ الی سه دقیقه در شهد بمانند و سپس از آن خارج شوند تا نرم و خمیری نشوند.


زولبیا

زولبیا بامیه را خودتان در منزل درست کنید!

مواد لازم

  • نشاسته گل: ۱۲۰ گرم
  • ماست همزده پرچرب: ۱۲۰ گرم
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
  • روغن مایع برای سرخ کردن: به مقدار کافی

طرز تهیه

۱. برای درست کردن زولبیا قنادی ابتدا نشاسته و ماست را با هم مخلوط کنید. مایه‌ای که به دست می‌آید باید هموار و لطیف و یکدست باشد.

۲. حالا گلاب، زعفران دم کرده غلیظ، روغن مایع و آرد را به این مایه اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا تمام مواد خوب با هم ترکیب شوند. در همان حین بیکینگ پودر را هم اضافه کنید.

۳. این مایه باید حدود ۳ الی چهار ساعت استراحت کند پس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در یک جای گرم (دمای محیط آشپزخانه مناسب است) بگذارید.

۴. در یک قابلمه روغن مایع بریزید و اجازه دهید روغن حسابی داغ شود. مایه زولبیا را در قیف مخصوص زولبیا (از مغازه فروش لوازم قنادی تهیه کنید) بریزید و سپس زولبیا‌ها را از داخل قیف به اندازه دلخواه دربیاورید و در روغن داغ بریزید و برای این‌که زولبیا‌ها خوشرنگ و طلایی شوند روی شعله ملایم گاز سرخ کنید.

۵. بلافاصله بعد از بیرون آوردن زولبیا از روغن داغ آن را در شهد گرم قرار دهید. سه الی چهار ثانیه صبر کنید تا زولبیا طعم بگیرد و سپس در یک توری یا آبکش قرار دهید تا شهد اضافی گرفته شود سپس در ظرف مورد نظر بچینید.

نکات مهم طرز تهیه زولبیا بامیه قنادی

  • مایه به دست آمده برای زولبیا باید به غلظت ماست باشد یعنی نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ. اگر مایه سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید. مراقب باشید آب زیاد اضافه نکنید، چون مایه زولبیا بعد از استراحت رقیق‌تر می‌شود.
  • روغن بامیه برخلاف روغن زولبیا نباید داغ باشد. بامیه‌ها را در روغن سرد بریزید و سپس شعله زیر قابلمه را روشن کنید تا روغن به حد متوسط داغ شود و بامیه‌ها مغزپخت شوند.
  • شهدی که برای بامیه استفاده می‌کند باید در دمای محیط سرد سرد شده باشد. اما شهد مورد استفاده برای زولبیا باید گرم باشد و بلافاصله زولبیا را بعد از بیرون آوردن از قابلمه در شهد گرم قرار دهید. اگر شهد زولبیا خیلی داغ باشد زولبیا‌ها شکرک می‌زنند.
  • زولبیا‌ها و بامیه‌ها را بعد از بیرون آوردن از شهد روی هم نگذارید، چون خمیر می‌شوند. بهتر است در یک سینی بزرگ دانه دانه زولبیا و بامیه‌ها را بچینید و روی هم تلنبار نکنید.
  • غلظت شهد باید به اندازه عسل باشد یعنی غلیظ و کشدار، تا زولبیا و بامیه‌ها خمیر و نرم نشوند.
  • اگر همزن برقی ندارید خمیر مایه بامیه را با دست خوب ورز بدهید.
  • وقتی بامیه‌ها را می‌بُرید سر قیچی را با روغن چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسبد.
انتشار یافته: 8
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
07:54 - 1398/02/23
یاد وزیر محترم بهداشت افتادم، می گفت خودت بمال
Iran, Islamic Republic of
11:58 - 1398/02/23
فعلا كه شكر واسه چاي شيرين نداريم چه برسه به زولبيا و باميه.
Iran, Islamic Republic of
12:00 - 1398/02/23
مقدار آب درقسمت تهيه باميه گفته نشده .با تشكر
Iran, Islamic Republic of
12:34 - 1398/02/23
توی دستور پخت بامیه میزان آب رو ننوشتید
Iran, Islamic Republic of
17:23 - 1398/02/23
خوب نمیشه بابا چ کاریه حالا
France
12:09 - 1398/02/24
لیوان فرانسوی کدوماست؟!
پاسخ ها
کیانا
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۹
همین لیوان های شیشه ای دسته دار
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
ادیب_1
دکتر نائبی_1
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
خرید باکس 1
سوییچ ایران_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شیرآلات زمانی_3
عارفی_3
ادیب_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_3
عارفی_4
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
ادیب_2
تنورستان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر
کالازم_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تنورستان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر