تاثیر آدامس در افزایش ابتلا به سرطان روده
۸۶۷۲۶۸
۰۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۱
۸۱۷۸
مطالعات نشان می دهد مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E۱۷۱ بر میکروب های روده و همچنین التهاب روده تاثیر می گذارد.

خبرگزاری مهر: محققان هشدار می‌دهند مواد افزودنی خوراکی که معمولاً به عنوان عامل سفیدکننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده می‌شوند می‌توانند منجر به بیماری التهاب روده و سرطان کلورکتال (راست روده) شوند.

در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E۱۷۱ (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر سلامت بر روی موش‌ها بررسی کردند. این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی داروها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده می‌شود.

محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E۱۷۱ بر میکروبیوم های روده تأثیر دارد و می‌تواند موجب بروز بیماری‌های نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود.

«ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «به خوبی اثبات شده است که این ترکیب رژیمی بر فیزیولوژی و سلامت تأثیر دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «یافته های مطالعه ما نشان می‌دهد که مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E۱۷۱ بر میکروبیوم های روده و همچنین التهاب روده تأثیر گذاشته و می‌تواند منجر به بیماری‌های التهابی روده و سرطان کلورکتال شود.»

برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
21:18 - 1398/03/03
این سرطان هم ۲۰ مدل داره هر کدوم هم ۲۰۰ علت
کلا اومده که بهشت زندگی رو زهر مارمون کنه
نشستن زیاد روی صندلی هم باعثش میشه
Iran, Islamic Republic of
12:37 - 1398/03/04
برید از جونده های کاملا طبیعی مانند سقز استفاده کنید
نه اینکه هیچگونه ضرری نداره بلکه مفید هم هست
ودهان را خوشبو میکند و دندانها را هم تمیز و ضدعفونی میکند
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج