سالاد اسپاگتی تایلندی با آجیل و سبزیجات رنگی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۸۸۰۲۸۱
۱۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۹
۷۷۴۶
سالاد اسپاگتی تایلندی یک سالاد خوشمزه است که عناصر سالاد ماکارونی کلاسیک را همراه با چند ماده دیگر دارد که با وجود این مواد تشکیل‌دهنده به سرعت درست می‌شود.

برترین‌ها: سالاد اسپاگتی تایلندی یک سالاد خوشمزه است که عناصر سالاد ماکارونی کلاسیک را همراه با چند ماده دیگر دارد که با وجود این مواد تشکیل‏‌دهنده به سرعت درست می‌شود. طعم‌های شرقی در این سالاد پاستای رنگی به وضوح پدیدار می‌شود. این سالاد تابستانی آسان یک همراه خوب برای غذا‌های کبابی در این فصل خواهد بود.

سالاد اسپاگتی تایلندی با آجیل و سبزیجات رنگی

تابستان فصل غذا‌های سرد و انواع نوشیدنی‌های خنک است. یکی از غذا‌های سرد بسیار رایج، سالاد اسپاگتی است. این سالاد آنقدر متداول شده که حتی بصورت بسته بندی هم عرضه می‌شود، اما شما می‌دانید چیزی که در خانه درست می‌کنید چند پله از نوع تجاری خودش بالاتر است. شما می‌توانید یک سالاد شگفت‌انگیز با مواد سالم خانگی درست کنید که طعمی عالی دارد و در عین حال یک غذای سریع و راحت است. این سالاد اسپاگتی یکی از آنهاست که از لحاظ عناصر غذایی تنه به تنه خیلی از غذا‌های پر مخلفات رایج می‌زند.

سالاد اسپاگتی تایلندی با آجیل و سبزیجات رنگی

این سالاد یکی از سالاد‌های پیشنهادی برای غذا‌های کبابی و برشته است، چون هم رنگارنگ است و هم به دلیل وجود سبزیجات، آن‌ها را کامل می‌کند. می‌توان ابتدا سالاد را درست کرد و در یخچال گذاشت تا مواد جذب‌شده و طعم بگیرد.

نام این سالاد اسپاگتی تایلندی است، چون حاوی موادیست که طعم‌های تایلندی را می‌سازد در حالی که مواد آن ساده هستند و کاملا قابل دسترس. چند سال پیش یک دوست مذهبی اهل سوئد عکس یک سوپ تایلندی را برای من فرستاد که حاوی بادام‌زمینی بود. برای منی که در غرب آسیا زندگی می‌کنم همراه بودن بادام‌زمینی با سوپ، کمی عجیب بود. اما باید بدانید که برای این اسپاگتی نیز سس بادام‌زمینی با استفاده از سرکه برنج، کره بادام‌زمینی معمولی مثل جیف یا فرمند، روغن، سیر و فلفل‌قرمز تند استفاده می‌شود. در نتیجه شما یک طعم‌دهنده با مقدار مناسبی از طعم کره بادام‌زمینی خواهید داشت. استفاده از ریحان و گشنیز تازه برای این سالاد حتمی است. اگر اهل پرورش سبزیجات در خانه باشید و بتوانید آن‌ها را به صورت کاملا تازه تهیه کنید که دیگر عالی است.

سالاد اسپاگتی تایلندی با آجیل و سبزیجات رنگی

مواد لازم

  • کلم بنفش: ۱ پیمانه، رنده شده
  • هویج: ۱ پیمانه، رنده شده
  • پیازچه: ۱ شاخه، ریز خرد شده
  • بادام‌زمینی برشته: ۱/۲ پیمانه
  • دانه کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  • برگ گشنیز: ۱ مشت، خرد شده
  • برگ ریحان: ۱ مشت، خرد شده

مواد سس

  • سرکه برنج: ۱/۴ پیمانه (جایگزین سرکه سیب)
  • روغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره بادام‌زمینی: ۲ قاشق غذاخوری سر‌صاف
  • سیر: ۱ حبه، ریز شده
  • فلفل‌قرمز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: به اندازه لازم برای طعم دادن

سالاد اسپاگتی تایلندی با آجیل و سبزیجات رنگی

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این سالاد، ابتدا ماکارونی‌ها را دو نیم کرده و همراه مقداری آب و نمک بپزید. میزان پخت آن باید به حالت آلدنته (دندان‌گیر) باشد.

۲. برای درست کردن سس سالاد، همه مواد آن را در کاسه‌ای کوچک ریخته و با استفاده از گوشت‌کوب‌برقی همه مواد را خوب پوره و پردازش کنید تا یک سس غلیظ و یکدست داشته باشید. با روغن بیشتر رقیق‌تر و با سرکه بیشتر آن را مزه دار کنید. این بستگی به سلیقه و نوع طعم دلخواه شما دارد.

۳. سبزیجات را با رنده بسیار تیز به اندازه گفته شده برش بزنید. بهترین راه استفاده از غذاساز است، چون تیغه‌های تیز غذاساز بدون آب انداختن، سبزیجات شما را به اندازه دلخواه در می‌آورند.

۴. اسپاگتی پخته، سبزیجات خرد شده، بادام‌زمینی برشته، کنجد و سبزی‌ها را داخل کاسه‌ای بزرگ بریزید، سس را روی آن‌ها بریزید و بهم بزنید تا با هم مخلوط شوند. روی کاسه را یک پلاستیک سلفون گذاشته داخل یخچال بگذارید. در این مدت سالاد طعم‌دار می‌شود. سپس آن را سرو کنید.

سالاد اسپاگتی تایلندی با آجیل و سبزیجات رنگی

نکات مهم

  • سس سالاد را با افزودن روغن رقیق‌تر و با افزودن سرکه مزه‌دارتر کنید تا به طعم دلخواه شما برسد.

برای اینکه مدل خودتان را درست کنید.

  • برای درست کردن به عنوان غذای اصلی: تکه‌های مرغ، گوشت پخته یا میگوی کبابی را اضافه کنید.
  • برای نوع بدون گلوتن: سعی کنید به جای اسپاگتی از نودل کدو سبز یا کدوی اسپاگتی استفاده کنید.
  • برای نسخه سالم‌تر: مقداری سبزیجات رنده شده همانند بروکلی، کدو سبز یا کیل استفاده کنید.
  • برای اینکه سبزیجات بیشتر باشد: سعی کنید که با لوبیای پخته، بروکلی یا باک چوی، نخود سبز یا لوبیای سبز آن را درست کنید.

سالاد اسپاگتی تایلندی با آجیل و سبزیجات رنگی

منبع: theviewfromgreatisland

زهرا موسوی
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تنورستان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
روشا فارمسی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
اورانوس_فوترموبایل2
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
اورانوس_فوتر2
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
آیلین_تزریق چربی
نیکان فارمدمهر_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
تنورستان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیان طب - فوتر