پـاستاي فلورانس+سـالاد انگور + تارت گلابي و تمشك
۸۸۵۲
۲۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۶
۲۱۰۲۹ 
دستور آشپزی:
تمام مواد اوليه و وسايل آشپزي خود را آماده كنيد. گاز را در حرارت 190 درجه سانتي‌گراد يا 375 درجه فارنهايت قرار دهيد. يك قابلمه بزرگ را با آب پر كرده و بگذاريد تا جوش بيايد.
برترین مجله اینترنتی ایران

مواد لازم پاستا :

  •  زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
  •  پنير پارمزان: 125 گرم براي تزئين
  •  ليمو: 2 عدد
  •  ريحان تازه: يك دسته كوچك
  •  ورق لازانيا: 500 گرم



مواد لازم سالاد :
  •  كالباس: 8 ورق
  •  سير: يك حبه
  •  سس مايونز: يك قاشق غذاخوري
  •  جعفري و شاهي: 100 گرم
  •  نعنا: يك دسته كوچك
  •  ترخون: يك دسته كوچك
  •  انگور سبز و قرمز: يك مشت
  •  سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
  •  ليمو: يك‌دوم



مواد لازم ادویه :
  •  روغن زيتون
  • نمك دريايي، فلفل سياه



مواد لازم تارت :
  •  آرد: به ميزان لازم
  •  كره: يك قالب
  •  زرده‌تخم‌مرغ: 2 عدد
  •  شير: به ميزان لازم
  •  پودر قند: 100 گرم
  •  مرباي تمشك: 4 قاشق مرباخوري
  •  كمپوت گلابي: 400 گرم
  •  وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  •  بستني وانيلي براي سرو تارت: به اندازه يك اسكوپ



تمام مواد اوليه و وسايل آشپزي خود را آماده كنيد. گاز را در حرارت 190 درجه سانتي‌گراد يا 375 درجه فارنهايت قرار دهيد. يك قابلمه بزرگ را با آب پر كرده و بگذاريد تا جوش بيايد. در قابلمه را كج بگذاريد.



  • پاستای اصلی
با دقت زرده‌هاي تخم‌مرغ را از سفيده جدا كنيد و داخل كاسه بريزيد. 3 قاشق غذاخوري روغن زيتون و مقداري نمك و فلفل سياه به آن اضافه كنيد. خلال پوست ليمو و پنير را در اين مرحله رنده كرده و آب ليمو را گرفته و داخل مواد بريزيد. دسته ريحان را به 2 قسمت تقسيم كنيد، نصفي از‌ آن را داخل هاون ريخته و بكوبيد تا زماني كه كاملا له شده و به رنگ سبز تيره در بيايد و نصف ديگر را با چاقو خرد كنيد. هر دوي آن‌ها را داخل كاسه ريخته و شروع به هم زدن كنيد تا آن‌جايي كه با هم ميكس شود و بعد ادويه‌ها را به آن اضافه كنيد. ورق‌هاي لازانيا را روي تخته گذاشته و بادقت برش دهيد. همه را به يك اندازه و يك‌جا ببريد. داخل قابلمه آب و كمي نمك بريزيد و بگذاريد كه جوش بيايد. لازانياها را داخل آب ريخته و هم بزنيد و در قابلمه را كج بگذاريد و حرارت را زياد كنيد. هنگامي كه لازانياها نرم شدند آن‌ها را آبكش كنيد. پاستاها را با انبرك برداشته و داخل موادي كه از قبل تهيه كرده‌ايم قرار دهيد و با هم به‌خوبي مخلوط كنيد. مقداري از آبي كه پاستا در آن جوشيده است را نگاه داريد تا در زمان سرو كردن غذا كمي از آن را روي پاستاها بريزيد. با سرعت مواد را در ظرف مخلوط كنيد. قبل از كشيدن در ظرف اصلي آن را مزه كرده، اگر به ميزان بيشتري نمك يا فلفل احتياج دارد به آن اضافه كنيد و بعد آن را درون ظرف ريخته و پنير پارمزان را روي آن رنده كنيد و مقداري ريحان روي آن بريزيد و آن را براي مدت يك دقيقه داخل مايكروويو قرار دهيد. حالا پاستاي و داغ و خوشمزه آماده سرو است.



  • تارت گلابی و تمشک
آرد را كمي نمك ‌زده و كره را به آن اضافه كنيد تا چرب شود. در يك ظرف گود زرده تخم‌مرغ، شير، پودرقند را با يكديگر مخلوط كرده و آن‌قدر ورز بدهيد تا يك خمير يكدست به دست آيد. يك قالب تارت كوچك تهيه كرده و خميري را كه درست كرديد داخل قالب بريزيد، وانيل را به آن اضافه كنيد و آن را پهن كنيد. كف تارت را چنگال بزنيد تا داخل آن هم كاملا پخته شود و رويش را با پودينگ ميوه كه براي تارت در نظر گرفته‌ايد بپوشانيد و روي آن يك لايه مرباي تمشك يا كمپوت گلابي بچينيد. آن را در طبقه وسط فر قرار داده و روي 6 دقيقه دماي آن را تنظيم ‌كنيد تا كاملا طلايي شود، بعد از آن از داخل فر آن را درآورديد، داخل يخچال گذاشته تا كاملا خودش را بگيرد.



  • سالاد انگور
برگه‌هاي كالباس را به قسمت‌هاي مساوي برش بزنيد و سيرها را پوست كنده و درون آن رنده كنيد. در يك ظرف سالادخوري مقداري ترخون، نعنا، شاهي و جعفري را خرد كرده  و يك مشت انگور سبز و قرمز را با مواد مخلوط كنيد. 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون و سركه بالزاميك را درون ظرف ريخته و تمامي مواد را با هم به هم بزنيد. مقداري نمك ريخته و آب ليموي تازه را گرفته و درون سالاد بريزيد. براي سرو‌كردن آن يك قاشق غذاخوري سس مايونز اضافه كنيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج