۸۹۹۲۷
۴ نظر
۵۰۰۲
۴ نظر
۵۰۰۲
پ

پاسخ به ۳ سوال رایج در مورد گوشی‌ و تبلت‌

در این مطلب قصد داریم به برخی سوالات مهم در رابطه با وسایل همراه پاسخ دهیم، علاوه بر جدیدترین تراشه، به تفاوت بین باتری‌های لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر و پشتیبانی از اتصال USB OTG می‌پردازیم. با ما باشید.

زومیت: حتماً تگرا کی‌وان را به خاطر دارید که چند هفته پیش توسط انویدیا در نمایشگاه CES ۲۰۱۴ رونمایی شد و طبق اولین آزمون‌های انجام شده، تمام تراشه‌های دنیای گوشی و تبلت را مغلوب کرد. به ویژه عملکرد ۱۹۲ هسته‌ی پردازنده‌ی گرافیکی که مثل کارت گرافیک‌های دستاپ، عملکرد بسیار بالایی ارایه کردند. در این مطلب قصد داریم به برخی سوالات مهم در رابطه با وسایل همراه پاسخ دهیم، علاوه بر جدیدترین تراشه، به تفاوت بین باتری‌های لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر و پشتیبانی از اتصال USB OTG می‌پردازیم. با ما باشید.

پاسخ به 3 سوال رایج در مورد گوشی‌ و تبلت‌

سوال اول: کدام سیستم-روی-یک-چیپ را بیشتر دوست دارید؟ پردازنده‌ی اصلی و پردازنده‌ی گرافیکی کدام مهم‌تر است؟

هنوز نوبت به استفاده از تگرا کی‌وان و همچنین S۸۰۵ کوآلکام در ابزارهای اندرویدی موجود در بازار نرسیده ولیکن به زودی هر دو تراشه را به عنوان قلب تپینده‌ی گوشی‌ها و تبلت‌های بازار ایران خواهیم دید. S۸۰۰ کوآلکام بسیار قدرتمند ظاهر شده و ابزارهای مبتنی بر آن، چه گوشی و چه تبلت، همگی محصولات رده اول و سریع بازار بودند. S۸۰۵ کمی سریع‌تر از S۸۰۰ است ولیکن آیا می‌توان آن را در حد و اندازه‌ی تگرا کی‌وان دانست؟

در بررسی عمیق تگرا کی‌وان به این نتیجه‌ی مهم رسیدیم که عملکرد آن فراتر از حد انتظار است و شاید رقیب مناسبی برای آن وجود نداشته باشد. منظور تنها کارایی بالای هسته‌های پردازنده‌ی اصلی یا گرافیکی نیست، قابلیت‌های این تراشه در مجموع تحسین‌برانگیز است.

اولین ابزار مجهز به تگرا کی‌وان، ThinkVision ۲۸ محصولی از لنوو بود که در مقاله‌ی "نتایج بنچمارک گرافیکی تراشه‌ی تگرا K۱ انویدیا منتشر شد؛ اسنپ‌دراگون ۸۰۰ کوالکام و A۷ اپل مقهور قدرت تگرا K۱" به آن پرداختیم.

اما کوآلکام کمپانی‌ای نیست که به این راحتی دنیای گوشی و تبلت را به یک پرچم‌دار قدرتمند واگذار کند و لذا کمی بعد، اعتبار آزمون را زیر سوال برد و اظهار کرد که این تراشه برای وسایل همراه طراحی شده و استفاده از آن در یک ابزار بزرگ‌تر به تغییر نتایج می‌انجامد. کوآلکام پیش‌نمایشی ویدیویی از قدرت پردازشی S۸۰۵ و پردازنده‌ی گرافیکی آن یعنی Adreno ۴۲۰ ارایه کرده که تا ۴۰ درصد سریع‌تر از پردازنده‌ی گرافیکی S۸۰۰ ظاهر شده است.

تا به حال هیچ کدام از تراشه‌های پرچم‌دار در مقیاس بزرگ به کار نرفته و در دنیا واقعی مورد آزمایش قرار نگرفته‌اند. مشخص است که هر دو تراشه نسبت به نسل‌های قبلی خود قوی‌تر هستند و به ویژه روی پردازش بهتر گرافیک تأکید دارند ولیکن با توجه به در دست نبودن نمونه‌های واقعی در بازار گوشی و تبلت، هنوز نمی‌توان گفت که کدام سریع‌تر و بهینه‌تر عمل می‌کند.

سوال دوم: نکسوس ۴، نکسوس ۵، موتو ایکس موتورولا یا موتو جی، کدام موارد از قابلیت USB OTG پشتیبانی می‌کنند؟ از کجا می‌توان در مورد سایر محصولات بازار هم پاسخ این پرسش مهم را یافت؟

توضیح این که USB OTG برای اتصال وسایل ذخیره‌سازی به گوشی‌ها و تبلت‌ها کاربرد دارد و برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله‌ی "چطور با اتصال فلش از طریق پورت USB، مشکل حافظه‎ی داخلی کم گوشی یا تبلت خود را حل کنیم؟" در زومیت سری بزنید.

پاسخ به 3 سوال رایج در مورد گوشی‌ و تبلت‌

برای اینکه بدانیم کدام محصول از این قابلیت مهم پشتیبانی می‌کند، چاره‌ای جز جست‌وجو در وب‌سایت‌های معتبر نداریم. محصولات امروزی و به ویژه پرچم‌داران، بیشتر از این قابلیت برخوردارند، محصولات رده متوسط هنوز به شکل گسترده به پشتیبانی از OTG نپرداخته‌اند.

سوال سوم: تفاوت بین یک باتری لیتیوم یون (Lithium Ion) و لیتیوم پلیمر که ظرفیت یکسانی دارند چیست؟

تحقیقات روی باتری‌های لیتیوم یونی از سال ۱۹۱۲ شروع شد و در سال ۱۹۹۱ سونی به استفاده از آن پرداخت و معروفیت این تکنولوژی باتری، آغاز شد. باتری‌های لیتیوم یونی در قیاس با انواع دیگر باتری، چگالی انرژی بالاتری دارند به این معنی که با وزن مساوی، توان ذخیره‌سازی انرژی بیشتری را دارند. علاوه بر این قیمتشان کمتر از نوع لیتیوم پلیمری است. در اولین بار استفاده نیازی به آماده‌سازی جهت استفاده ندارند و آخرین مزیت، خالی شدن خود به خودی در حد پایین است.

پاسخ به 3 سوال رایج در مورد گوشی‌ و تبلت‌

در مقابل باتری‌های لیتیوم پلیمری، به مرور زمان ظرفیت مفید خود را از دست می‌دهند و به عبارتی پوسیده می‌شوند. اما مزایایی هم دارند، مثلاً می‌توان در ابعاد کوچک و با ضخامت کم (با استفاده از لایه‌های پلیمری) به طراحی و تولیدشان پرداخت، آن هم بدون اینکه ظرفیت باتری در حد زیادی کاهش یابد. این باتری‌ها بسیار سبک هستند و ایمنی بالاتری دارند. در مقابل این مزایا، هزینه‌ی تولید و چگالی انرژی باتری‌های لیتیوم پلیمری کمتر از لیتیوم یونی است.

پاسخ به 3 سوال رایج در مورد گوشی‌ و تبلت‌
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • زهرا

      سلام.خواهش میکنم به سوال من جواب بدید. میخواستم بدونم تبلتهایی که سیم کارت خور نیستن آیا میشه برنامه های چت مثل واتساپ و لاین و وایبر و ویچت که احتیاج به شماره دارن رو روشون نصب کرد.؟؟؟

    • میترا

      وقثی مطلبی را تو اینترنت کپی میکنم کلمات ددرهم میاد

    • donyaa

      من یه تبلت actionدارم یهو خاموش شد دیگم روشن نمیشه فک کنمحافظش پرا چجوری به اطلاعات کارخونه برگردونم؟

    • كيميا

      سلام من رشته ام معماري هست ميخواستم يك تبلت بخرم تا سقف ١٣٠٠٠٠٠قيمت ميخوام دوربين عالي برنامه توكد و پاور پينت روش نصب شه و فلش هم روش اجرا شه من اين گزينه هارو انتخاب كردم هاوايي ام ٢
      هاوايي ايكس١
      هاوايي ايكس٢
      ايپد ميني اپل شما كدام را ترجيح ميدين يا چيز ديگري پيشنهاد ميكنيد لطفا راهنماييم كنيد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج