۸۹۹۹۹۳
۱۱ نظر
۵۳۵۹
۱۱ نظر
۵۳۵۹
پ

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

سکانس جنجالی از سریال آقازاده که راضیه با یک ظرف آش، حامد را به خلوت خودش می‌برد در شبکه‌های اجتماعی بازتاب زیادی داشته، ما هم این‌جا برایتان طرز تهیه آش گذاشته‌ایم، آن هم تابستانی! ظاهرا آش، حاجت روا می‌کند، امیدواریم که فقط نفخ نکنید!

برترین‌ها: سکانس جنجالی از سریال آقازاده که راضیه با یک ظرف آش، حامد را به خلوت خودش می‌برد در شبکه‌های اجتماعی بازتاب زیادی داشته، ما هم این‌جا برایتان طرز تهیه آش گذاشته‌ایم، آن هم تابستانی! ظاهرا آش، حاجت روا می‌کند، امیدواریم که فقط نفخ نکنید!

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

مواد لازم

  • اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • ماست چکیده ترش: ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری
  • لوبیا سفید: ۱ پیمانه
  • رشته آشی: ۱۵۰ گرم
  • پیازداغ، نعناداغ و سیرداغ به مقدار لازم

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

طرز تهیه:

۱. برای شروع لوبیا سفید، ۲ قاشق پیازداغ، ۱ قاشق سیر داغ و به مقدار کافی آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم و اجازه میدیم تا لوبیا‌ها کاملا بپزن و نرم بشن، حدود ۲ ساعت کافیه.

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

۲. همین طور که میبینین دیگه لوبیا‌ها کاملا پختن در صورتی که مقدار آب کم شده بود میتونیم به مقدار لازم آب جوش اضافه کنیم.

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

۳. حالا نوبت به اضافه کردن اسفناج میرسه لازم نیست اسفناج رو کاملا خورد کنیم و هر چقدر درشت‌تر باشه بهتره.

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

۴. حدود بیست دقیقه الی نیم ساعت طول میکشه تا اسفناج‌ها بپزن و تغییر رنگ بدن. حالا رشته آشی رو هم اضافه میکنیم.

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

۵. آش رو به آرومی هم میزنیم تا رشته‌ها به هم نچسبن و کم کم شروع به پختن و حجم گرفتن کنن.

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

۶. اجازه میدیم تا رشته‌ها کاملا نرم بشن و حجم بگیرن و به آش قوام بدن و آش روغلیظ کنن حالا دیگه درواقع آشمون حاضره و فقط میمونه اضافه کردن ماست. پس در پنج دقیقه نهایی به مقدار کافی نعناداغ اضافه کرده و ماست رو هم میریزیم.

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

۷. بهتره ماست رو کم کم اضافه کنیم و مزه‌ی آش رو بچشینم تا در صورت لزوم مقدارش رو کمتر یا بیشتر کنیم. هر چه ماست ترش‌تر باشه آشمون لذیذ‌تر میشه.

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

۸. آش حاضره پس برای خوشمزه‌تر شدن بهش پیاز داغ و سیر داغ اضافه کرده و سروش کنیم.

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      مگه اسفناج تازه تو تابستان هست؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بله هست

      • مازندارانی

        اره

    • بدون نام

      با توجه به موضوع، مهم اینه خوردنش چقدر طول بکشه و چند نفر بخوان بخورن

    • بدون نام

      تیترتون خیلی خوبه

    • بدون نام

      خخخخ

    • ناشناس

      باید شوید اضافه می کردی تازه یا خشک فرقی نداره هم خوشمزه تر میشه هم نفخ نمی کنید

    • بدون نام

      به نظر عالی میرسه!

    • بدون نام

      ای بابا انگیزه پخت اش هم نداریم، با کی بخوریمش آخه!

    • بدون نام

      مقدمه با نمکی داشت خندیدم

    • بدون نام

      چه مسخره

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج