۹۰۰۵۸
۴ نظر
۵۰۰۳
۴ نظر
۵۰۰۳
پ

ساندویچ های بیسکویت و میوه رنگین کمانی

این ساندویچ های کوچک و رنگی خوراکی های خوبی برای ناهار بچه ها در مدرسه هستند.

ساندویچ های بیسکویت و میوه رنگین کمانی



برترین ها: وقتی میوه های تازه و رنگارنگ را با بیسکویت های شکری خوشمزه کنار هم بیاورید، و به آنها پنیر خامه ای خوشمزه هم اضافه کنید، بچه های شما دیگر بهانه ای برای نخوردن این بسته های ویتامینه نخواهند داشت. این ساندویچ های کوچک و رنگی خوراکی های خوبی برای ناهار بچه ها در مدرسه هستند.

ساندویچ های بیسکویت و میوه رنگین کمانی

مواد لازم:

• یک رول (۵۰۰ گرم) بیسکویت های شکری منجمد

• ۲ بسته (هر بسته ۲۰۰ گرم) پنیر خامه ای

• دو سوم فنجان شکر

• نیم قاشق چایخوری وانیل

• ۲ قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده

• ۳ فنجان میوه های مختلف، خرد شده (توت فرنگی، انبه، آناناس، کیوی، بلوبری یا انگور)

ساندویچ های بیسکویت و میوه رنگین کمانی

دستور تهیه:

- فر را بگذارید در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شود.

- میوه ها را شسته و خرد کنید و در بشقابی آماده بگذارید بماند.

ساندویچ های بیسکویت و میوه رنگین کمانی

- خمیر بیسکویت را از طول به چهار قسمت برش بزنید و سپس هر یک چهارم را به ۱۶ قطعه مساوی ببرید. بنابراین در کل ۶۴ تکه خواهید داشت. بهتر است خمیر سرد باشد تا راحت تر بریده شود، اگر سرد نیست، می توانید آن را ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

ساندویچ های بیسکویت و میوه رنگین کمانی

- هر کدام از این تکه ها را به شکل گلوله ای درآورید و پهن کنید. آنها را روی کاغذ روغنی روی سینی فر بچینید. حدود 7 تا 10 دقیقه در فر بگذارید بپزند و کمی طلایی شوند. سپس از فر دربیاورید و بگذارید سرد شوند.

- در این حین، در کاسه کوچکی، پنیر خامه ای، شکر و وانیل را با سرعت متوسط میکسر مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود. سپس پوست لیموی رنده شده را به آن اضافه کنید.

ساندویچ های بیسکویت و میوه رنگین کمانی

- یک ساعت قبل از سرو کردن، خامه را روی سطح بیسکویت های سرد بمالید. سپس برش ای میوه ها را روی خامه بیسکویت های فشار دهید و یک بیسکویت خامه مالیده دیگر روی این میوه ها بگذارید و فشار دهید.

ساندویچ های بیسکویت و میوه رنگین کمانی

- برای آنکه بیسکویت های بهتری داشته باشید، خمیر را تا وقتی که سرد است برش بزنید. خامه را با پنیر خامه ای کم چرب نیز می توانید درست کنید. همه مواد را می توانید از دو روز قبل آماده کنید و ساندویچ ها را در یخچال بگذارید بماند. یک ساعت قبل از سرو کردن از یخچال درآورده و بگذارید در هوای اتاق یخ آنها باز شود.

ساندویچ های بیسکویت و میوه رنگین کمانی

ساندویچ های بیسکویت و میوه رنگین کمانی
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • elaheh

      تشکر

    • شادی

      ببخشید رول بیسکوویت شکری منجمد از کجا میشه تهیه کرد؟

    • دلسوز

      عامووو پول میخواد این همه میوه گرون قیمت بخری مجبوریم یه ساقه طلایی گندو گلو گیر کن با یه لیوان آب بخوریم.خوش بحال کسی که اینارو میخوره

    • ققنوس

      رنگارنگ و قشنگ :)
      حتما خیلی خوشمزه است

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج