پنه اسفناج
۹۰۰۹
۱۳ مهر ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۴
۲۲۴۰۶ 
از خواص اسفناج استفاده کنید
اسفناج یکی از سبزی‌های پرارزش و کم کالری است و سرشار از پتاسیم است و موجب کاهش چربی خون و حفظ تعادل فشارخون می‌شود.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم :
  •  اسفناج : 500گرم
  •  روغن زیتون: 2قاشق سوپخوری
  •  پنه آبکش شده: یک بسته 500گرمی
  •  سرکه: یک قاشق غذاخوری
  •  سیر له شده: 2حبه
  •  نمک و‌ فلفل سیاه: به مقدار لازم



 طرزتهیه

ابتدا ظرفی را با گنجایش 5لیتر آب روی حرارت قرار می‌دهیم و تا زمان به جوش آمدن آب صبر می‌کنیم. سپس بعد از جوش آمدن آب 2قاشق غذاخوری روغن و نمک را به آب‌جوش اضافه کرده و پنه را به آب در حال جوش افزوده و حدود 10 دقیقه به آن زمان می‌دهیم تا پنه‌ها آماده برای آبکش کردن شود. تابه‌ای روی حرارت قرار داده و سیر را با روغن زیتون کمی تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود سپس اسفناج را همراه فلفل و نمک و روغن زیتون به صورت پوره در می‌آوریم.



فوت آشپزی

 اضافه کردن سرکه به پنه باعث حفظ رنگ سس می‌شود و اینکه پنه رنگ سبز خودش را از دست ندهد.



در آخر پاستای آبکش شده را به همراه سرکه و کمی نمک فلفل به سس اسفناج اضافه می‌کنیم و با هم تفت می‌دهیم. درون ظرف مناسب کشیده و روی آن را با پوست پرتقال و بادام تزئین می‌کنیم.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج