۹۰درصد مردم، نان سنتی دوست دارند
۹۰۹۴۹۳
۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۴
۳۹۶۶ 
رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم شهر تهران بیان کرد: تولید نان‌های حجیم از نظر کیفیت و نوع تولید دارای استاندارد است و طبق برنامه پنجم و ششم توسعه باید ۴۰ درصد نان‌های مصرفی به سمت نان‌های حجیم می‌رفت که این امر تحقق پیدا نکرد.

باشگاه خبرنگاران جوان: رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم شهر تهران بیان کرد: تولید نان‌های حجیم از نظر کیفیت و نوع تولید دارای استاندارد است و طبق برنامه پنجم و ششم توسعه باید ۴۰ درصد نان‌های مصرفی به سمت نان‌های حجیم می‌رفت که این امر تحقق پیدا نکرد.

او ادامه داد: هم اکنون حدود ۱۸ درصد نان تولیدی تهران نان‌های حجیم هستند این در حالی است که این رقم در کل کشور ۵ درصد است. البته قیمت‌گذاری نان‌های صنعتی از عهده اتحادیه خارج شده و بر عهده مقامات دولتی قرار گرفته است.

کرمی اضافه کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که قوت غالب مردم ایران نان است، به طوری که در سه وعده غذایی صبح و ظهر و شب، نان در سفره مردم دیده می‌شود. این در حالی است که با تغییر ذائقه مردم و گرایش به سمت غذاهای آماده، نوع نان‌هایی که در سبد غذایی مردم قرار می‌گیرد نیز، تغییر کرده است. اما در مجموع، نان سنتی همچنان نسبت به نان‌های ماشینی و صنعتی، از اقبال بیشتری برخور دارند.

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه‌ حجیم شهر تهران تصریح کرد: نان‌های حجیم همان نان‌های صنعتی اند که به صورت استاندارد و بدون دخالت دست و با استفاده از ماشین آلات صنعتی تولید می‌شوند در حالی که برخلاف سایر نان‌های مصرفی اینگونه نبوده است.

دور ریز نان های حجیم کمتر از سایر نان هاست

کرمی اضافه کرد: این نان‌ها به دلیل ماندگاری بالایی که دارند کاملا استاندارد هستند و از دور ریز کمتری نسبت به سایر نان‌های دیگر برخوردارند و مواد افزودنی که در این نان‌ها استفاده می‌شود کاملا به صورت استاندارد است به طوری که مسئولان وزارت بهداشت و سازمان استاندارد هم بر سالم بودن این نان تاکید دارند.

او بیان کرد: بررسی‌ها و گزارش‌های آماری نشان می‌دهد که حدود ۹۰ درصد از مردم کشور، تمایل به استفاده از نان سنتی دارند. به طوری که سرانه مصرف نان در ایران، به ازای هر نفر ۱۶۵ کیلوگرم است.

کرمی گفت: نان فانتزی از نظر کیفیت، ماندگاری و مواد اولیه بسیار بهتر از نان سنتی است. زیرا در تهیه این نوع نان از حرارت غیرمستقیم استفاده می‌شود، همچنین از جوش شیرین که برای بیماری‌های گوارشی و روده مضر است، استفاده نمی‌شود.

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم شهر تهران در ادامه با اشاره به این که دولت ۲ نوع آرد در اختیار واحدهای تولید نان می‌دهد اضافه کرد: هم اکنون دولت هر کیلو آرد را به واحدهای صنعتی نان به قیمت ۹۰۰ تومان و به نانوایی‌های سنتی ۶۶۵ تومان ارائه می‌کند به طوری که قیمت بیمه واحدهای صنعتی ما ۳۰ درصد و برای نان‌های سنتی ۱۰ درصد است و مالیاتی که از ما اخذ می‌شود بسیار بالاتر از واحدهای نانوایی سنتی است و در نهایت ما یک وجه اشتراک مشترک نداریم.

برچسب ها:
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
United Arab Emirates
10:43 - 1398/06/30
به خاطر قیمتشه جانم
پاسخ ها
بی نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
نان حجیم یک لقمه 50گرمی را حدود 1000 تومان می فروشند در این سال حدود 300% افزایش قیمت دارند و اگر قرار است نان صنعتی بفروشند که سلامت مردم را تامین کنند پیرا شکی و شیرینی جات چرا عرضه می کنند و خیلی از محصولات را در زیر پله ها تولید و باین فروشگاهها برای فروش و عرضه می آورند بهتر مسئولین اداره بهداشت این موضوع را پیگیری فرمایند
Iran, Islamic Republic of
10:53 - 1398/06/30
آقایان مسعولین آ ردونان وتعزیرات هم خابیدن نانبربری دولتی ۱۰۰۰تومن سنگک هم که ۸۰۰ باید باشه ۱۰۰۰ تومن شده مسعولان خوابیدن
Sweden
11:06 - 1398/06/30
اون ده درصد هم بچه های شیرخوار هستند یعنی در حقیقت صددرصد مردم نان سبوسدار میخواهند ولی این شمایید که نشاسته را بخورد مردم مظلوم میدهد و افزایش دیابتی ها را شاهد هستیم نمیدونم اون دنیا چطور جواب خواهید داد
Germany
11:08 - 1398/06/30
صد در صد دوست دارند نون ایران را هیچ کجا نداره.
Iran, Islamic Republic of
11:25 - 1398/06/30
این خیلی خوبه که مردم دارن روز به روز بیدارتر و آگاهتر میشن, چون نان سنتی سبوسدار و با آرد کامل قهوه ای طلای کمیابیه که در هر شهری نمیشه پیدا کرد, چون شدیدأ مفید و سالم هستن, مثلأ در تهران و قم خیلی خیلی سخت پیدا میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج