۹۱۳۶۲۴
۴ نظر
۵۱۵۶
۴ نظر
۵۱۵۶
پ

سس چیز ویز؛ سس پنیری برای انواع ساندویچ

سس چیز ویز یک سس پنیری غلیظ و زرد رنگ است که برای انواع ساندویچ‌ها به خصوص فیلی چیز استیک و سایر ساندویچ‌های گوشتی استفاده می‌شود. این سس با شیر، پنیر چدار، خردل و چند ماده تشکیل دهنده دیگر درست می‌شود. این سس چند نوع دارد که ما نوع کلاسیک را که بهترین نوع است، برای شما انتخاب کرده‌ایم.

برترین‌ها: سس چیز ویز یک سس پنیری غلیظ و زرد رنگ است که برای انواع ساندویچ‌ها به خصوص فیلی چیز استیک و سایر ساندویچ‌های گوشتی استفاده می‌شود. این سس با شیر، پنیر چدار، خردل و چند ماده تشکیل دهنده دیگر درست می‌شود. این سس چند نوع دارد که ما نوع کلاسیک را که بهترین نوع است، برای شما انتخاب کرده‌ایم.

چیز ویز یک سس پنیری یا رومال جامد است که توسط دانشمند حوزه غذا، ادوین تایسمان اختراع شده است. این سس رنگ نارنجی مایل به زرد دارد که اغلب به عنوان رویه انواع ساندویچ‌های فست فودی مثل چیز استیک، چیپس ذرت، هات داگ و سایر غذا‌ها استفاده می‌شود. چیزویز یکی از غذا‌هایی ست که با پنیر پردازش شده درست شده است؛ یک نوع رده بندی که شامل بعضی از انواع پنیر‌های ورقه‌ای و پنیر‌های ذوب شونده دیگر است.

سس چیز ویز؛ سس پنیری برای انواع ساندویچ

این‌ها معمولا حاوی پنیر معمولی هستند که همراه با مواد افزودنی همچون امولیسفایر‌ها و عوامل تثبیت کننده همچون صمغ زانتان یا کاراجین، دوباره پردازش شده‌اند و طعمی ملایم از مواد افزودنی مانند اسید سیتریک و ترکیبات طعم دهنده برای آن‌ها به دست می‌آید. از آناتو هم برای رنگ دهی استفاده می‌شود.

این محصول توسط دو شرکت مهرام با نام دیپ پنیر ناچو و شرکت کاله با نام دیپ چدار تولید می‌شود. نوع صنعتی حاوی موادی ناخواسته همانند مالتودکسترین، سدیم فسفات و سدیم آلرژینات و چند ماده دیگر همانند طعم دهنده، رنگ دهنده و نگهدارنده است؛ بنابراین همه این‌ها ما را مجاب می‌کند تا این سس غلیظ فراوری شده را در خانه درست کنیم. این سس را علاوه بر ساندویچ می‌توان همراه بعضی از تنقلات دیگر همانند نان پرتزل نرم، کراکر و حتی ناچو و چیپس استفاده کرد و هنگام تماشای تلویزیون به عنوان یکی از تنقلات خوشمزه مصرف کرد. در این دستورالعمل به جای رنگ غذایی از زردچوبه برای به دست آوردن رنگی زرد و از پودر سیر و پودر پیاز برای ایجاد طعمی دلنشین استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پودر خردل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • شیر کامل یا کم چرب: ۱/۲ پیمانه
  • پنیر خامه‌ای: ۵۰ گرم، ورقه شده
  • پنیر چدار: ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)

سس چیز ویز؛ سس پنیری برای انواع ساندویچ

طرز تهیه

۱. نشاسته، نمک، پودر سیر و پیاز، پودر خردل، زردچوبه و شکر را با همدیگر داخل کاسه‌ای کوچک، مخلوط کنید.

۲. شیر و پنیر خامه‌ای را داخل یک ماهیتابه گود کوچک بریزید. آن را روی حرارت کمتر از متوسط گرم کنید، مرتب بهم بزنید تا زمانی که پنیر خامه‌ای داخل شیر حل شود.

۳. مخلوط ادویه را داخل مایع در حال گرم شدن بریزید و بهم بزنید. بگذارید یک دقیقه دیگر گرم شود تا غلیظ شود.

۴. از روی حرارت بردارید و پنیر چدار رنده شده را داخل آن بریزید، داخل مایع بهم بزنید تا زمانی که بطور کامل ذوب و یکدست شود.

۵. فورا سرو کنید.

سس چیز ویز؛ سس پنیری برای انواع ساندویچ

نکات مهم

سس پنیر اضافی را می‌توان به مدت ۳ روز در ظرفی دردار در یخچال نگهداری کرد. قبل از سرو کردن آن را داخل ماهیتابه گرم کنید.

ین سس به نام سس پنیر، دیپ پنیر، دیپ پنیر ناچو و چیز ویز معروف است. از این سس می‌توان همراه با چیپس و نان خشک و یا همراه انواع ساندویچ استفاده کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • سارا

      اسم بهتر نبود براش بزارن؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        عرصه داشتی خودت اختراع میکردی اسم دیگه میذاشتی

      • بدون نام

        باید بت جواب پس بدن؟تو برو نون و ربتو بخور

      • es

        دوست داشتن اینو گذاشتن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج